Justin Biebers skräck efter Haileys blodpropp: ”Det har varit läskig”

Justin och Hailey Bieber.

TT
Hailey Bieber drabbades nyligen av en blodpropp i hjärnan och fick akut föras till sjukhus.
Nu berättar hennes make Justin Bieber, som var med när hon blev dålig, om den otäcka händelsen.
19 mars, 2022
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av
1:06

Efter reklamen: 8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

(1:06)

Slå på ljud

Förra veckan rapporterades det om att Hailey Bieber tvingats uppsöka ett sjukhus i Palm Springs efter att ha uppvisat strokeliknande symptom.

Det var TMZ som skrev om det först, och enligt en källa till sajten ska 25-åringen ha blivit akut dålig och haft symptom som man vanligtvis ser hos äldre.

Hailey Biebers egna ord om blodproppen

Hon har själv gått ut och berättat om vad som hände.

– Det var under torsdagsmorgonen medan jag åt frukost med min make som jag plötsligt fick stroke-liknande symptom och fick köras till sjukhus. De upptäckte att jag hade fått en liten blodpropp i hjärnan som orsakat syrebrist, säger Hailey Bieber på Instagram och tillägger att läget trots allt inte var kritiskt.

– Min kropp reagerade direkt och lyckades hantera blodproppen av sig självt. Så inom bara ett par timmar var jag återställd igen, berättar hon.

TMZ skriver också att läkarna gjorde tester för att reda ut om det hela kan vara relaterat till covid-19. Justin Bieber har nämligen varit smittat nyligen, vilket bland annat fått till följd att han skjutit upp ett gäng konserter på sin turné.

Hailey Bieber fick blodpropp i hjärnan: "Läskigaste jag varit med om"

Men läkarna ska inte ha hittat något sådant samband, och när hennes kropp själv tog hand om blodproppen fick hon åka hem.

– Även om detta definitivt är en av de läskigaste upplevelserna jag varit med om så är jag hemma nu och mår bra, skriver Hailey Bieber på Instagram.

– Jag är så tacksam för alla fantastiska läkare och sjuksköterskor som tog hand om mig. Tack alla som har hört av sig med krya på dig-hälsningar och tack för all kärlek och stöd, fortsätter hon.

Justin Bieber: ”Det var riktigt otäckt”

Justin Bieber har kunnat åka ut på turné igen, och spelade nyligen i Denver, Colorado. Plötsligt gick strömmen i arenan, vilket fick världsstjärnan att kontemplerar om livets upp- och nedgångar.

– Ibland kastar livet oväntade kurvbollar mot dig. Vi kan inte riktigt kontrollera så mycket, säger han från scenen och fortsätter:

– De flesta av er här känner säkert till vad som hänt med min fru. Hon mår bra, men det har varit läskigt. Det var riktigt otäckt. Men jag vet att gud har henne i sin handflata, säger han.

Foto: TT