Hailey Bieber fick blodpropp i hjärnan – berättar

14 mar, 2022 
AvLinda Strömbäck
Hailey Bieber
Hailey Bieber berättar om sjukhusvistelsen efter att hon vid frukostbordet med maken Justin Bieber plötsligt uppvisat stroke-liknande symptom. ”Definitivt bland det läskigaste jag varit med om” skriver stjärnan på Instagram.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

Nyligen fick stjärnmodellen Hailey Bieber akut besöka ett sjukhus i Palm Springs efter att plötsligt uppvisat stroke-liknande symptom. Enligt TMZ skulle Hailey Bieber blivit akut dålig och visat på symptom som är typiska för äldre personer. På Instagram delar Hailey Bieber med sig av den skrämmande upplevelsen.

Hailey Bieber om sjukhusvistelsen

– Det var under torsdagsmorgonen medan jag åt frukost med min make som jag plötsligt fick stroke-liknande symptom och fick köras till sjukhus. De upptäckte att jag hade fått en liten blodpropp i hjärnan som orsakat syrebrist, berättar Hailey på Instagram och tillägger att trots den akuta händelsen så var läget inte kritiskt.

Annons

– Min kropp reagerade direkt och lyckades hantera blodproppen av sig självt. Så inom bara ett par timmar var jag återställd igen, berättar hon.

Enligt uppgifter till TMZ ska läkarna ha testat om händelsen kunde varit kopplat till covid-19 eftersom hennes man Justin Bieber nyligen varit smittad – och därmed skjutit upp flera av sina konserter under sin Justice World Tour. Men efter att läkarna inte hittat orsaken till Haileys blodpropp så fick stjärnan lämna sjukhuset och åka hem.

Hailey Bieber hemma igen efter blodproppen

På Instagram berättar Hailey Bieber att hon nu är hemma och ändå mår bra trots omständigheterna.

– Även om detta definitivt är en av de läskigaste upplevelserna jag varit med om så är jag hemma nu och mår bra, berättar Hailey.

– Jag är så tacksam för alla fantastiska läkare och sjuksköterskor som tog hand om mig. Tack alla som har hört av sig med krya på dig-hälsningar och tack för all kärlek och stöd, skriver Hailey Bieber på sin Instagram story.

Hailey Biebers story på Instagram

Källa: People, Foto: TT, Instagram/@haileybieber

Annons
Innehåller annonslänkar