Hailey Bieber om att gifta sig med Justin Bieber vid 21: ”Galet ung”

Justin och Hailey Bieber har varit gifta i snart tre år.

TT
För snart tre år sedan gifte sig Hailey och Justin Bieber. Hon var då 21 år, och han var 24.
Nu uttalar sig modellen och tv-profilen om hur det var att gifta sig i så unga år, och om svårigheterna med att anpassa sig till det nya livet.
– I början av äktenskapet ville jag bara gömma mig, säger hon.
20 mars, 2021
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
Slå på ljud

I september 2018 gifte sig Justin och Hailey Bieber under en privat ceremoni på ett tingshus i New York. De var båda unga då (och är väl fortfarande det), och i en intervju med amerikanska Elle berättar nu Hailey Bieber hur det kändes.

– Jag menar: jag gifte mig när jag var 21, två månader innan jag fyllde 22, vilket är galet ungt. Och det låter nästan fånigt när man säger det högt. Men jag tror att för någon som mig och för någon som Justin så är det annorlunda. Vi har sett mycket för vår ålder. Vi har båda levt tillräckligt mycket för att veta vad vi vill ha, säger hon till tidningen.

Pratade om att skaffa familj innan de blev kära

Hailey Bieber berättar också att hon och Justin kände varandra väl innan de blev kära. Det hade då också pratat om att skaffa familj tidigt, bara inte med varandra.

– Först var vi vänner ett bra tag innan det fanns någon romantiskt. Men vi visste alltid att vi var på samma våglängd när det kom till vad vi ville i framtiden. Vi pratade om att vi ville gifta oss unga och att ha en familj i unga år och bygga ett liv. Också innan vi visste att vi ville vara tillsammans.

Hailey Bieber om svåra tiden i förhållandet

Även om lyckan att gifta sig med den hon älskar var stor, så fanns det svårigheter att anpassa sig till det nya livet i rampljuset. För som fru till en av världens kändaste popstjärnor är det svårt att hålla sig privat.

– I början av vårt äktenskap ville jag bara gömma mig. Jag ba: ”Jag vill inte ha folk så uppe i mitt. Jag känner att alla är uppe i röven på mig”. Jag tänkte: ”Kan jag inte få ha någon anonymitet? Kan jag få tillbaka något av det?”, säger hon i intervjun.

För ungefär ett år sedan blev trakasserierna online så besvärliga att hon bestämde sig för att stänga sitt kommentarsfält på Instagram. Som offentlig person är det ett stort steg att ta, något som Hailey Bieber också fick höra.

– Jag minns att någon sa till mig att det kommer minska engagemanget rejält. Och jag tänkte: ”Jag bryr mig inte ett skit om engagemang. Folk terroriserar mig. Engagemang, enschagemang – jag bryr mig inte!”, säger hon.

Foto: TT