Därför var Hailey Bieber nära på att ge upp i äktenskapet med Justin

justin och heiley bieber bröllopsfoto

Hailey och Justin Bieber har varit äkta makar i tre år. Tiden som newlyweds har varit stundvis turbulent, berättar Hailey nu och beskriver gånger då hon varit nära på att ge upp.
02 november, 2021
TV: 5 viktiga år i paret Biebers kärleksliv
1:05

Efter reklamen: TV: 5 viktiga år i paret Biebers kärleksliv

(1:05)

Slå på ljud

År 2018 sa Hailey Baldwin ”Ja” till sin stora kärlek Justin Bieber under en ceremoni i rådhuset i New York. Ett år senare firade de med en bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina. Bland de drygt 150 gästerna fanns namn som Kendall Jenner, Usher och Jaden Smith.

I en färsk intervju i podcasten In Good Faith with Chelsea & Judah Smith, som paret tillsammans gästar, berättar Hailey att hon tidigt beslutat sig för att stanna vid sin makes sida ”oavsett hur det går”. Stundvis har det varit enklare sagt än gjort.

Hailey Bieber ringde mamma för stöd

Hailey berättar att Justins psykiska ohälsa har varit en utmaning för dem båda att hantera. Första året av äktenskap beskriver hon som ”väldigt tufft”.

– Jag minns att jag ringde mamma några olika gånger, specifikt en gång när vi var i Brooklyn. Då ringde jag henne, jag grät, och jag tänkte "Jag klarar inte av detta. Det finns inget sätt som jag kommer att kunna hantera om det kommer att vara så här för alltid”, säger Hailey och syftar på Justins psykiska mående.

kennya och stephen baldwib

Hailey Biebers föräldrar Stephen och Kennya Baldwin har varit gifta sedan 1990.

Mamma Kennya Baldwin har varit gift med Haileys pappa Stephen i över 30 år. Hennes ord fick dottern att våga tro på sin och Justins relation.

– Hon var så lugn i telefonen och hon sa "Det kommer att gå över, och du kommer att bli bra och han kommer att bli frisk och vi är här för dig”, säger Hailey.

– Vi hade så mycket stöd. Om jag inte hade haft det stödet så hade det varit tio gånger värre, för det var redan den svåraste tiden i livet, säger hon.

– Jag tog ett beslut, fortsätter Hailey. Jag vet med säkerhet att jag har älskat den här personen väldigt länge och nu var det inte läge att ge upp honom. Jag skulle aldrig göra det mot honom. Föreställ dig att överge någon mitt i den värsta tiden i deras liv, potentiellt. Jag är inte den typen av person.

Beslutade sig för att stanna

Hailey beskriver vidare sitt beslut att stå vid maken Justins sida.

– Oavsett hur det går. Det var riktigt jobbigt. Det fanns dagar då jag bokstavligen tänkte ”Jag vet inte om han kommer att bli okej." Något djupt inne i mig kände ändå att "Han kommer att ta sig igenom det här". Jag visste bara inte hur lång tid det skulle ta. Det är det jag upplevde som det svåraste. Det finns inga garantier, säger Hailey Bieber.

Justin Bieber om sin psykiska ohälsa

justin bieber och hailey baldwin som barn

Justin och Hailey har känt varandra sedan barnsben.

Justin Bieber har länge varit öppen med att han efter åren i rampljuset lider av psykisk ohälsa. Under 2019 behandlades han för depression. I podcasten bemöter Justin hustruns beskrivning av första tiden i äktenskapet.

– Tiden läkte saker och ting. Vi ställde upp för varandra varje dag, och var konsekventa i det, jag såg ju att hon inte var på väg att dra någonstans. Jag hade avvisningsproblem som jag var tvungen att ta tag i. Hon ställde upp för mig varje dag. Jag såg det om och om och om igen. Och det gjorde mig tryggare, och tryggare med vart vi befinner oss i relationen idag.

Foto: TT

Källa: Elle US

Se också: 8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av
1:06

Efter reklamen: Se också: 8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

(1:06)

Slå på ljud