Justin Bieber vill skaffa barn med Hailey Baldwin Bieber – redan i år

Justin och Hailey Bieber.

TT
Superstjärnan Justin Bieber vill starta en familj med sin fru Hailey Baldwin Bieber.
I en ny dokumentär berättar han om sin önskan att skaffa barn i år.
09 oktober, 2021
TV: Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria
1:32

Efter reklamen: TV: Hailey och Justin Biebers kärlekshistoria

(1:32)

Slå på ljud

Hailey och Justin Bieber har varit gifta sedan 2018 då de knöt banden under en privat ceremoni på ett tingshus i New York. Nu verkar artisten vara redo att ta nästa steg i relationen.

I en ny dokumentär från Amazon Studios' Prime Video, Justin Bieber: Our World, pratar han nämligen om att skaffa barn.

– Min plan för 2021 är att fortsätta sätta upp mål och ha roligt medan jag når dem. Men jag ska se till att sätta familjen i första rummet och förhoppningsvis kan vi klämma fram en guldglimp, säger han till sin fru under nyårsafton.

Hailey Baldwin Bieber frågar då om han menar 2021, vilket får Justin att förtydliga att han vill börja försöka i slutet av året.

– Vi får se, svarar hon då.

Paret om sin barnlängtan

Det här är inte första gången som möjligheten att utöka familjen kommer på tal när det kommer till paret.

– Jag kände bara att det var mitt kall. Att gifta sig och ha bebisar och att göra allt det där, säger Justin Bieber i en intervju med GQ från tidigare i år när han pratar om beslutet att gifta sig.

Han var 24 år då, och Hailey Baldwin Bieber var 21.

Paret Bieber.

Paret Bieber.

TT

– Jag menar: jag gifte mig när jag var 21, två månader innan jag fyllde 22, vilket är galet ungt. Och det låter nästan fånigt när man säger det högt. Men jag tror att för någon som mig och för någon som Justin så är det annorlunda. Vi har sett mycket för vår ålder. Vi har båda levt tillräckligt mycket för att veta vad vi vill ha, säger hon till amerikanska Elle.

Hon intervjuades också i Vouge, och berättade då om sina barnplaner.

– Jag älskar barn och jag kan knappt bärga mig att skaffa egna. Jag skulle säga att det är närmare verkligheten nu, med det kommer definitivt inte ske inom den närmsta tiden, säger hon.

Gravidryktet efter Justin Biebers inlägg

Än så länge har ingen graviditet avslöjats, men tidigare i år trodde fansen att paret faktiskt skulle bli föräldrar. Justin Bieber hade då delat en bild på sig själv och frugan på Instagram och valde bildtexten:

”Mamma och pappa”.

Det gjorde att kommentarsfältet svämmade över med gratulationer och frågor om de väntade barn. Men Hailey Baldwin Bieber fick då gå in klargöra ett och annat.

”Jag tror att du kanske ska ta och ändra den här texten till ‘hund-mamma och pappa’ innan folk får för sig fel saker”, skrev hon med en tillhörande en skrattgråtsemoji.

Foto: TT

TV: 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
1:12

Efter reklamen: TV: 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

(1:12)

Slå på ljud