Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Regler Selena Gomez och Justin Bieber införde för att försöka rädda relationen

03 apr, 2023 
AvEmma Castman
Justin Bieber och Selena Gomez
När Selena Gomez och Justin Bieber var ett par fanns det specifika regler att följa. Läs mer om de enkla (och väldigt rimliga) kraven som Selena sägs ha haft på Justin här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
VIDEO: Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
VIDEO: Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Selena Gomez och Justin Bieber var ett av 2010-talets hetaste kärlekspar. Men "Jelena" hade många upp- och nedgångar, och förhållandet mellan två av tidens största popstjärnor skapade ständiga rubriker.

De dejtade till och från mellan 2010 och 2018. Och även om det ryktades om en återförening i flera år, blev det aldrig så. Justin gifte sig kort därefter med Hailey Baldwin, och Selena har sedan uppbrottet kopplats samman med stjärnor som Orlando Bloom och The Weeknd.

Regler Selena Gomez satt upp för Justin Bieber

Men vad var det egentligen som fick Selena och Justins förhållande att ta slut? Enligt en källa ska Gomez, efter en av många försoningarna, satt upp tydliga regler för relationen – i hopp om att få den att fungera bättre.

Annons

"Hon var väldigt specifik och sa till honom att om han krånglar så kommer det att vara över.", sa en källa till tidningen Life & Style 2014.

Löftena, som borde känts självklara och enkla att följa, bröts ändå – och kanske var det orsaken till att relationen aldrig gick att laga igen. Spana in reglerna nedan!

Regler nummer 1: Hålla dig borta från andra kvinnor

Enkelt, tydligt och rimligt. Men trots det omringades Justin Bieber av otrohetsrykten under stora delar av sitt förhållande med Selena Gomez.

2012 kopplades Justin till exempel ihop med Victoria's Secret-modellen Barbara Palvin, och i senare intervjuer har Bieber sagt att otroheten mycket väl kan ha lett till att han och Selena aldrig hittade tillbaka till varandra.

"För då är det som att förtroendet och tilliten börjar spela hjärnan ett spratt," sa Bieber i en intervju med tidningen i-D.

Regel nummer 2: Måste umgås (minst) varannan vecka

Ett liv i rampljuset innebär lite tid hemma, men trots det försökte Selena få ihop livspusslet och hitta tid tillsammans med Justin.

"De har en tvåveckorsregel som innebär att det inte får gå längre än så utan att de ses. När de ses kan de göra allt från att gå på dejt till att promenera på stranden eller äta glass och bara vara.", berättade en källa nära Justin.

SE OCKSÅ: 9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
SE OCKSÅ: 9 saker du inte visste om Selena Gomez

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons