Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Selena Gomez slår tillbaka efter kroppskommentarerna

16 jan, 2023 
AvEmma Castman
Selena Gomez slår tillbaka efter kroppskommentarerna
Selena Gomez har tröttnat på alla som har åsikter om henne kropp – och bemöter nättrollen i ett klipp som nu blivit viralt. Se stjärnans klockrena svar här!
Annons
9 saker du inte visste om Selena GomezBrand logo
9 saker du inte visste om Selena Gomez

På Golden Globe 2023 äntrade Selena Gomez röda mattan tillsammans med sin yngre syster Gracie – och looken hon bar imponerade stort.

SELENA GOMEZ och lillasystern Gracie

Stjärnan var klädd i en axelbanslös långklänning i auberginefärgad sammet med slits och stora, lila puffärmar signerad Valentino. Till det bar hon ett par svarta platåklackar, en hög håruppsättning, en sotig ögonmakeup och flera maxade öronpiercingar.

Annons

Bemöter trollen på Instagram

Trots att många hyllade Selena Gomez look och sa att det var en av hennes vackraste röda mattan-entréer någonsin, fanns det troll online som inte var lika snälla. Kritiker började nämligen kommentera hennes kropp och rådde henne att "gå ner i vikt".

Selena valde att bemöta kritiken, men i stället för att slå tillbaka svarade hon elegant och självsäkert genom att sända live på Instagram tillsammans med sin syster:

"Jag är lite stor just nu eftersom jag njöt och unnade mig på semestern," säger hon i videon och skrattar.

Selena avslutar klippet med att säga:

"Och vi bryr oss inte."

Inte första gången SELENA GOMEZ står upp mot näthatet

Det är inte första gången Selena Gomez står upp mot näthatet. Så sent som i april 2022 satte hon ner foten ordentligt genom att ryta ifrån på TikTok.

”Så jag försöker hålla mig smal, men jag åkte till ”Jack in the box” och beställde fyra tacos, tre äggrullar, lökringar och en stark kycklingmacka”, säger hon i videon och fortsätter:

Annons

”Men helt ärligt, jag bryr mig inte om min vikt för folk tjatar om det ändå: 'du är för liten, du är för stor, det där passar inte', meh, meh, meh, meh.”

Gomez avslutar videon med att skicka ett tydligt meddelande till de som kommenterar hennes kropp:

”Bitch, jag är perfekt som jag är. Sensmoralen? Hej då”.

Foto: TT

Golden Globe 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Golden Globe 2023: Se kändisarna på röda mattan

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons