Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Spana in Selena Gomez maxade öronpiercingar på Golden Globe-galan 2023

11 jan, 2023 
AvPenellope Ness
Se bilderna på Selena Gomez som visar upp öronpiercingarna under Golden Globe
Selena Gomez imponerade inte bara med sin snygga klänning, hon visade även upp sina maxade öronpiercingar på röda mattan under Golden Globe 2023. Se den snygga kombinationen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Golden Globe 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Golden Globe 2023: Se kändisarna på röda mattan

Det piercade örat har bara blivit allt mer populärt, och vi är många som älskar den punkiga looken. Nu är det inte bara två örhängen i snibbarna som gäller, ju fler piercings desto bättre! En av Hollywood-stjärnorna som hoppat på trenden är Selena Gomez, som på röda mattan under Golden Globes visade upp sina många öronpiercings. En cool kontrast till den klassiskt vackra galaklänningen!

På Selenas makeupartist Hunn Vanngos Instagram kan man se en närbild på hennes många, glittrande diamantörhängen från De Beers!

Annons
Selena Gomez iklädd en klänning från Valentino.
Valentinoklänningen i sammet med hög slits och stora puffärmar med ett långt släp.

Hela Selena Gomez look imponerade

Selena Gomez anlände till galan iklädd en dramatisk, axellös Valentino-klänning i auberginefärgad sammet med slits och stora, lila puffärmar. Hon kompletterade sin look med svarta platåklackar, en hög håruppsättning och en sotig ögonmake. Det var en särskilt speciell kväll Selena som för första gången vad nominerad till en Golden Globe för sin roll som Mabel i serien Only Murders in the Building.

Systrarna Selena Gomez och Gracie Elliott Teefey på röda mattan.

Delade ett fint ögonblick med lillasystern

Ett av galans gulligaste ögonblick fick vi se när Selena poserade tillsammans med sin lillasyster, som var hennes sällskap på röda mattan. Systrarna Selena och 9-åriga Gracie Elliott Teefey poserade sida vid sida, och lillasyster Gracie hade kvällen till ära valt en guldgnistrande look med matchande Prada-väska!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons