Selena Gomez och Zayn Malik uppges dejta

27 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez och Zayn Malik
Har Hollywood fått ett nytt kändispar? Enligt uppgifter ska Selena Gomez skymtats kyssa Zayn Malik på en restaurang i New York. Här är allt vi vet!
Annons
9 saker du inte visste om Selena Gomez
9 saker du inte visste om Selena Gomez

Tidigare i år kom uppgifter om att Selena Gomez börjat dejta Drew Taggart från The Chainsmokers. De ska då skymtats kyssas på en bowlinghall, och gått på dejt på flera olika offentliga ställen i New York. Men efter att Selena nyligen gått ut på Tiktok och sagt att hon ”fortfarande letar efter sin crush”, ska hon istället skymtats med den före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik.

Dejtar Selena Gomez och Zayn Malik?

Ryktet om att Selena och Zayn börjat dejta uppstod i mars efter att ett Tiktok-klipp börjat gå viralt. En restaurangvärdinna i New York påstod nämligen att hennes vän, som också jobbar i branschen, sett kändisarna dyka upp hand i hand på en exklusiv restaurang på Manhattan. De ska då dessutom kysst varandra skrev vännen i meddelandet som visades upp i klippet.

Annons

”Kom ihåg vart ni hörde det först” sa restaurangvärdinnan, och menade även att Zayn bara följer 18 personer på Instagram – varav en är Selena Gomez.

Ska skymtats tillsammans i New York

Även om källorna inte var tillräckligt säkra för att påstå att det pågick en romans mellan Selena och Zayn (till och med skvallerkontot Deux Moi var tveksamma till det nya ryktet), så gick Entertainment Tonight nyligen ut med ytterligare information. Enligt en källa till sajten, ska Selena och Zayn även skymtats i Soho, New York, där de hållit varandra i handen och kysst varandra offentligt.

– De såg väldigt bekväma ut i varandras sällskap och det var tydligt att det var en dejt, berättar källan.

Selena Gomez eller Zayn Malik har ännu inte kommenterat ryktet.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Annons
Innehåller annonslänkar