Hela listan: Här är alla julfilmer som finns på Netflix

02 nov, 2020 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Här är alla julfilmer du kan streama på Netflix 2020
Julen är precis runt hörnet – och vad skapar julstämning så mycket som en julfilm? Här är alla julfilmer du kan streama på Netflix.
Annons
6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin
6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin

November är här, vilket betyder att vi närmar oss december och julen med stormsteg. För dig som vill tjuvstarta julkänslan och sätta stämningen redan nu är en julfilm den allra bästa lösningen. ELLE har samlat alla julfilmer att streama på streamingtjänsten Netflix – varsågoda!

Här är alla julfilmer att streama på Netflix 2020:

Från Tomten är far till alla barnen till Grinchen, från gamla klassiker till nyare favoriter – vi har samlat alla julfilmer du kan se på Netflix julen 2020.

12 Gifts of christmas

Konstnären Anna börjar jobba som personlig shoppare åt Marc, en stressad reklamchef med en minst sagt oorganiserad tillvaro. Det dröjer inte länge förrän Anna får Marc att förstå att julen handlar om så mycket mer än att stressa över presenter.

Annons

48 julönskningar

Ett brev till jultomten går upp i rök och två nissar från Nordpolen ger sig ut för att samla in önskningarna som fattas.

A Christmas Prince

En ambitiös journalist med stora drömmar får en tidig julklapp när hon skickas utomlands med uppdraget att skriva om en prins som ska krönas till kung.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Ett år efter att journalisten Amber hjälpte Richard till troner återvänder hon – denna gång för att planera deras bröllop. Men hennes "enkla smak" faller inte i god jord när det kommer till den storslagna kungliga etiketten.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Lagom till jul väntas det en kunglig bebis, men först måste drottning Amber rädda både sin familj och kungariket genom att lösa en minst sagt krånglig gåta.

A Cinderella Story (Christmas Wish)

Kat drömmer om att slå igenom som artist och jobbar som sjungande tomtenisse. Den stora frågan är om Kat får uppleva ett härligt julmirakel eller om hennes styvmamma och elaka styvsystrar kommer att förstöra allt för henne?

Annons

A Perfect Christmas List

Evie är inlagd på sjukhus och som sin allra sista önskan drömmer hon efter en perfekt jul. Hennes barnbarn Sara är skeptisk till att samarbeta med sin mamma då de har en dålig relation, men går med på att skapa en perfekt jul för sin mormors skull.

A Wish for Christmas

Sara gillar inte att vara i händelsernas centrum men när chefen snor hennes idé vänder hon sig till tomten för att hitta modet att stå upp för sig själv. Sara får 48 timmar för att upptäcka hur hon ska stå upp för sig själv – frågan är om det är tillräckligt?

Bad Moms 2

Den stressade mammatrion Amy, Carla och Kiki är tillbaka. Det stundande julfirandet blir en ännu större utmaning när deras egna mammor ska komma på besök. Med bland annat Mila Kunis, Kristen Bell och Susan Sarandon.

Christmas Land

Framgångsrika Jules lever ett drömmigt liv i New York med sin pojkvän. Som barn spenderades jularna på landsbygden där hennes mormor drev en populär julgransodling med ett härligt tomteland. Nu får Jules ärva mormoderns livsverk och slits mellan att sälja eller rusta upp nöjesparken som har blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

Annons

Christmas Made to Order

En arkitekt anlitar en julrådgivare för att få hjälp med familjens julfirande. Snabbt märker han att det leder till mer än bara glitter, dekorationer och julfrid.

Christmas Under Wraps

När Lauren inte får tjänsten hon ville ha säger hon upp sig och flyttar till en liten stad i Alaska. Där kastas hon in i julhemligheter och möter en person som ser ut att kunna förändra hennes liv till det bättre.

Christmas Wedding Planner

Bröllopsfixaren Kelsey närmar sig sitt stora break rent karriärmässigt – hon ska planera sin kusins storslagna och exklusiva bröllop. Allt går precis som planerat tills privatdetektiven Connor kommer in i bilden med uppdraget att sabotera hennes största jobb.

Christmas With a View

Clara är restaurangchef på en skidanläggning och försöker återhämta sig efter en rejält misslyckad affärssatsning. En kändiskock anställs som ny chef och även om Clara inte är speciellt peppad till en början så märker hon snart att de har en hel del gemensamt.

Annons

Christmas Wonderland

Heidi är en konstintendent som återvänder till sin lilla hemstad för att fira jul, en resa som både återupplivar privata och professionella intressen – inte minst när hon återförenas med sin ungdomskärlek.

Dolly Parton's Christmas On the Square

Blir det mer ikoniskt och uppiggande än en julfilm i musikalens tecken signerad legendaren Dolly Parton? Knappast. I denna film ser vi hur julstämningen verkligen kommer av sig när en kallsinnig kvinna försöker sälja marken i sin egen hemstad. Kan musik, minnen och den välkända julmagin få henne på andra tankar? Premiär 22 november.

El Camino Christmas

När en alkoholbutik blir rånad vid julafton tvingas en grupp främlingar barrikadera sig i butiken. Medan de väntar på att ta sig därifrån anförtror de varandra sina största hemligheter. Med bland annat Jessica Alba, Tim Allen och Dax Shepard.

Holidate

Sloane (Emma Roberts) och Jackson är två främlingar som mer eller mindre totalhatar julen och dessutom är trötta på att vara singlar under högtider. När de väl möts bestämmer de sig för att vara varandras dejt under storhelger det kommande året eftersom de båda hatar högtider och inte har något intresse för varandra – eller? Holidate är en av Netflix nyheter julen 2020.

Annons

Holiday in the Wild

Kates (Kristin Davis) man lämnar henne plötsligt och hon bestämmer sig för att åka på en andra smekmånad – på egen hand. Kate åker till Afrika och hamnar snabbt i händelsernas centrum när hon och piloten Derek (Rob Lowe) räddar en bebiselefant. Kate börjar hitta en ny mening med livet – och kanske kärleken.

Holiday Rush

En radio-DJ och hans fyra barn, som alla är vana vid lyx och flärd, får dra åt svångremmen rejält när deras lyxvardag plötsligt skakas om lagom till jul.

I'll Be Home for Christmas

Jackie är åklagare och ensamstående mamma. Hennes största önskan är att fira jul i lugn och ro tillsammans med sin dotter men planerna förstörs snabbt när hennes pappa dyker upp.

I'm Not Ready For Christmas

I julkomedin I’m Not Ready for Christmas möter vi Holly, en målmedveten karriärista som har en tendens att fara med osanning när hon kan gynnas av det. Hennes systerdotter är trött på Hollys lögner och ber jultomten om hjälp – vilket gör att Holly numera inte kan tala något annat än sanning.

Annons

Jingle Jangle: En magisk jul

En mysig familjefilm som skildrar en tidigare glad och positiv leksakstillverkare (Forest Whittaker) som inte riktigt varit sig själv på sistone. När hans vänliga och nyfikna barnbarn kommer in i hans liv får han en välbehövd energiinjektion. Jul-feelgood när den är som bäst! Premiär 13 november.

Julgåvan

Ellen är en societetstjej som ska ärva hennes pappas framgångsrika företag. Men för att få ärva företaget behöver hon först besöka pappans lilla hemstad och lära sig vikten av hårt arbete – och framförallt medkänsla.

Jultomtens dotter

För att bli den första tjejen någonsin som lyckas bli antagen till tomteskolan behöver tolvåriga Lucia hitta ett botemedel mot en mystisk sjukdom. Sjukdomen orsakas av den elake Krampus som mer än gärna sätter käppar i hjulet för Lucia.

Let it snow

Lagom till julafton drar en snöstorm in över en liten stad i mellanvästra USA och samlar ett gäng gymnasieelever tillsammans. Det dröjer inte länge förrän stormen både påverkar vänskap, kärlek och hela deras framtid.

Annons

My Christmas Inn

Lagom till jul är Jen nära att bli befordrad på sitt jobb i San Francisco, men plötsligt vänds hennes liv upp och ner när hon ärver ett mysigt värdshus i Alaska. Väl på plats charmas hon både av omgivningarna, den magiska julstämningen och en person som får henne att undra om inte Alaska är rätt plats för henne.

Operation Christmas Drop

I Netflix nya julfilm Operation Christmas Drop ser vi en assistent till en kongressledamot och en flygkapten falla för varandra när de besöker hans flygbas i tropikerna för att lägga ner den och dess luftburna jultradition. Premiär 5 november.

Snickar Andersson och jultomten

En snickare som älskar julen mer än allt annat har planerat det perfekta firandet. Men när den briljanta julplanen går snett byter han plats med den riktiga jultomten för att försöka rädda situationen.

The Christmas Chronicles

Syskonparet Kate och Teddy Pierce råkar ta sönder tomtens släde och ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en stundtals samarbetsvillig tomtefar med attityd.

Annons

The Christmas Chronicles 2

I andra Christmas Chronicles-filmen har Kate Pierce hunnit bli tonåring när hon återförenas med tomten för att sätta dit en skurk som vill ställa in julen för alltid. Med Hollywood-legendarerna (och äkta paret) Goldie Hawn och Kurt Russell i huvudrollerna – är inte det julmysigt nog? Premiär 25 november.

The Holiday Calendar

En fotograf är ute på ett tråkigt uppdrag när hon ärver en antik adventskalender som kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till kärleken.

The Knight Before Christmas

Ingen jul utan julmagi, det är sedan gammalt. Här är det medeltida magi som gör att en riddare från 1300-talet hamnar i nutidens Ohio där han faller för en lärare (Vanessa Hudgens) som har gett upp hoppet om kärleken.

The Princess Switch: Switched Again

Hertiginnan Margarets kröning, som äger rum på självaste juldagen, gör genast hennes kärleksliv komplicerat. Tacksamt nog rycker hennes dubbelgångare Stacy in för att rädda den krångliga situationen – men kan en tredje dubbelgångare förstöra deras plan? Med Vanessa Hudgens. Premiär 19 november.

Annons

Tjuvarnas Jul – Trollkarlens dotter

Charlie känner sig bortglömd av sin nya familj och deras nya bebis. Ett kringresande tivoli kommer till staden och Charlie träffar en mystisk och hemlighetsfull trollkarl som hon försöker lista ut mer om.

Tomten är far till alla barnen

Sara får för sig att bjuda in alla hennes exmakar med familjer för att fira jul hos henne och nya sambon Janne. Det dröjer inte speciellt länge förrän julstämningen får lida – och familjehemligheter avslöjas åt höger och vänster.

Undercover

Julen står precis för dörren när en minst sagt förvirrad polis får i uppdrag att hålla ett öga på ett vittne med kriminell bakgrund – och ett antal uppretade fiender.

Unga Kvinnor

Unga Kvinnor utspelar sig under inbördeskriget i Amerika. Följ fyra systrar som tillsammans med deras mamma kämpar för att få livet att fungera efter att pappan har lämnat familjen för att delta i kriget.

Tecknade julfilmer på Netflix:

Angelas Jul

En saga baserad på en berättelse av Frank McCourt följer Angela som följer med sin familj till kyrkan på julafton och får en idé.

Annons

Arthur och julklappsrushen

På tomtens topphemliga leksaksfabrik ger han sin son Arthur i uppgift att slutföra ett superviktigt juluppdrag.

Frågefilurernas Jul

Bo behöver hjälp med att hitta rätt julklapp och ger sig av mot Nordpolen för att lära sig av jultomten – men när hon kommer dit är han försvunnen.

Grinchen – Julen är stulen

En animerad favorit som ingen lär ha missat under barndomsåren. Filmen följer Grinchen, bosatt i en by där alla älskar julen men som själv hatar den. Ett år bestämmer han sig för att förstöra julen för alla byborna och klär ut sig till tomte. Men alla vet att julen är synonymt med mirakel – så även för eländiga monster.

Jul i Flåklypa

En desperat redaktör får tag i en snökanon och planerar att sätta ett nytt snörekord för att landa stora rubriker lagom till julhelgen.

Polarexpressen

En varmhjärtad julklassiker som följer en ung pojke som får en helt ny tro på julen och allt högtiden står för när han får åka tåg till Nordpolen på julafton.

Annons

Spirit – på fria vidder

Ett stenras och en svår snöstorm sätter käppar i hjulet för resplanerna, vilket gör att Lucky och hennes vänner behöver hitta ett nytt sätt att ta sig hem i tid till jul.

Tipp och Oh: En jul hemma

Oh se framemot att inviga de andra boffarna i julens stora glädjeämnen. Tyvärr slutar hans goda intentioner i att staden nästan blir förstörd.

Foto: TT.

4 serier du inte får missa på Netflix - i november
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

LÄS MER:

Annons