Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

17 mysiga och romantiska julfilmer att streama i jul

26 okt, 2020 
17 mysiga och romantiska julfilmer att streama
Sugen på julfilm redan nu? Smygstarta med de allra bästa feelgood-julfilmerna hos streamingtjänsterna 2020.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 serier du inte får missa på Netflix - i novemberBrand logo
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

Få saker toppar en mysig och stämningsfull julfilm – och dessutom är det ett perfekt sätt att smygstarta julkänslan. Om du, som vi, börjar bli lite sugen på att tjuvstarta med en feelgood-julfilm eller två så är det här listan för dig. Vi har samlat 17 nya romantiska feelgood-julfilmer på streamingtjänsterna – vissa gamla favoriter och några mysiga nyheter. Maxa myset redan idag!

A Christmas Love Story (C More)

En barnkörledare behöver skriva en låt till årets julshow men blir distraherad av en talangfull pojke med magisk röst som ansluter sig till kören. Pojkens pappa har ingen aning om att hans son har börjat i kören – och är inte helt positiv till en början.

Premiär: 1 december.

Broadcasting Christmas (C More)

I dramakomedin Broadcasting Christmas följer vi två journalister som båda jagar samma eftertraktade programledarjobb. För att få jobbet behöver båda göra tv-inslag med julvinklar – och den som lyckas vara mest innovativ kammar hem uppdraget. Journalistduon har även ett romantiskt förflutet som snabbt väcks till liv i samband med utmaningen. I huvudrollerna syns Melissa Joan Hart (känd som Sabrina Tonårshäxan för de flesta av oss) och Dean Cain, som bland annat har synts i Lois & Clark.

Annons

Premiär: 15 november.

Christmas at the Plaza (C More)

Julen är precis runt hörnet och Jessica, som är i ett rätt struligt förhållande, får i uppdrag att skapa en utställning som hyllar The Plaza Hotels mäktiga julfiranden genom åren. Där träffar hon Nick som tillsammans med henne ska förverkliga det legendariska hotellets vision. Jessica och Nick får snabbt känslor för varandra och frågan är vem Jessica ska fira jul med på The Plaza?

Premiär: 1 december.

Christmas Land (C More)

Framgångsrika Jules lever ett drömmigt liv i New York med sin pojkvän. Som barn spenderades jularna på landsbygden där hennes mormor drev en populär julgransodling med ett härligt tomteland. Nu får Jules ärva mormoderns livsverk och slits mellan att sälja eller rusta upp nöjesparken som har blivit en favorit bland lokalbefolkningen.

Premiär: 15 november.

Christmas Under the Stars (C More)

Nick (Jesse Metcalfe) blir av med sitt jobb precis före jul och har ingen aning om hur han ska få livet att gå runt. Han börjar jobba som julgransförsäljare och möter Julie (Autumn Reeser) som han genast klickar med.

Annons

Premiär: 1 december.

Dolly Parton’s Christmas on the Square (Netflix)

Vad är mer ikoniskt och uppiggande än en julfilm i musikalens tecken med legendariska Dolly Parton? Inte mycket. I denna film ser vi hur julstämningen verkligen kommer av sig när en kallsinnig kvinna försöker sälja marken i sin egen hemstad. Kan musik, minnen och den välkända julmagin få henne på bättre tankar?

Premiär: 22 november.

Elf (C More)

Få julfilmer är så feelgood-mysiga som klassikern Elf. Filmen följer Buddy (Will Ferrell), människobarnet som blivit uppfostrad av tomtenissar på Nordpolen. När Buddy får reda på att han har en biologisk familj i New York åker han dit för att leta reda sin familj – och en rejäl kulturkrock utlovas. I rollerna syns även James Caan, Zooey Deschanel och Bob Newhart.

Premiär: 1 november.

Holidate (Netflix)

Sloane (Emma Roberts) och Jackson är två främlingar som totalhatar julen och dessutom är extremt trötta på singellivet under högtider. När de väl möts bestämmer de sig för att vara varandras dejt under storhelger det kommande året eftersom de båda hatar högtider och inte har något intresse för varandra – eller?

Annons

Premiär: 28 oktober.

I’m Not Ready for Christmas (C More)

I julkomedin I’m Not Ready for Christmas möter vi Holly, en målmedveten karriärista som har en tendens att fara med osanning när hon kan gynnas av det. Hennes systerdotter är trött på Hollys lögner och ber jultomten om hjälp – vilket gör att Holly numera inte kan tala något annat än sanning.

Premiär: 15 november.

Jag kommer hem igen till jul (C More)

För dig som vill ha lite mer drama i julmyset är Jag kommer hem till jul helt rätt för dig. Världsartisten Simon (Peter Jöback) åker hem till Sverige för att fira jul med sin familj där han växte upp. Hans bror Anders (Johannes Kuhnke) har alltid levt i skuggan av sin bror och arrangerar nu den årliga julkonserten där hans bror övertalats att vara med. Snart lyfts både gamla minnen och familjehemligheter.

Premiär: 8 november.

Jingle Jangle: En magisk jul (Netflix)

En mysig familjefilm som skildrar en tidigare glad och positiv leksakstillverkare (Forest Whittaker) som får en helt ny energiinjektion när hans vänliga och nyfikna barnbarn kommer in i hans liv. Jul-feelgood när den är som allra bäst!

Annons

Premiär: 13 november.

Love Actually (C More)

Stjärnspäckade Love Actually är, enligt många, den ultimata mysfilmen när det kommer till just julsegmentet. Filmen utspelar sig i stämningsfulla London och följer nio olika historier som alla följer ett och samma tema: kärlek. I rollerna ser vi bland annat Alan Rickman, Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant, Keira Knightley, Laura Linney och Rowan Atkinson.

Premiär: Finns redan.

Operation Christmas Drop (Netflix)

I Netflix nya julfilm Operation Christmas Drop ser vi en assistent till en kongressledamot och en flygkapten falla för varandra när de besöker hans flygbas i tropikerna för att lägga ner den och dess luftburna jultradition.

Premiär: 5 november.

The Christmas Chronicles 2 (Netflix)

I andra Christmas Chronicles-filmen har Kate Pierce hunnit bli tonåring när hon återförenas med tomten för att sätta dit en skurk som vill ställa in julen för alltid. Med Hollywood-legendarerna (och äkta paret) Goldie Hawn och Kurt Russell i huvudrollerna – är inte det julmysigt nog?

Annons

Premiär: 25 november.

The Christmas Club (C More)

Olivia och Edward är två främlingar som möts av en ren slump när de hjälper en äldre kvinna att hitta hennes julpengar som har försvunnit. Pengarna är en del av Christmas Club, ett sparkonto dit pengar går varje månad för att sen kunna användas till julklappar. Tack vare ödet (och lite julmagi) hittar de även något som de själva helt har gått miste om – nämligen sann kärlek.

Premiär: 1 december.

The Holiday (C More)

Den romantiska komedin The Holiday följer två kvinnor, den ena bosatt i England och den andra i USA, som hittar varandra på en husbytarsajt och väljer att byta hus under två veckor. Iris (Kate Winslet) njuter av överdådig lyx i Los Angeles medan Amanda (Cameron Diaz) vänjer sig vid ett lugnt liv i brittiska Surrey. I filmen syns även Jude Law, Jack Black och Eli Wallach.

Premiär: Finns redan.

The Princess Switch: Switched Again (Netflix)

Vanessa Hudgens är tillbaka! Hertiginnan Margarets kröning, som äger rum på självaste juldagen, gör genast hennes kärleksliv komplicerat. Tacksamt nog rycker hennes dubbelgångare Stacy in för att rädda den krångliga situationen – men kan en tredje dubbelgångare förstöra deras plan?

Premiär: 19 november.

LÄS MER:

Alla nya julserier- och filmer som släpps på Netflix 2020

9 julfilmer som garanterat kommer att ge dig julkänsla

Missa inte julavsnitten av dina favoritserier på Netflix

Annons