White lotus: Allt om säsong 3

13 dec, 2022 
AvLinda Strömbäck
White Lotus 2
Efter en rafflande säsongsfinal av White lotus säsong 2, är vi redan nyfikna på vart den hyllade serien tar oss härnäst. Här är allt vi vet om White lotus säsong 3!
Annons
Se 4 feel good-serier du inte vill missa på HBO
Se 4 feel good-serier  du inte vill missa på HBO

White Lotus, serien som utspelar sig på en lyxresort på Hawaii, har med sitt smarta manus och sin fängslande mystik tagit publiken med storm. Serien kammade hem hela 10 kategorier på Emmygalan 2022, och har lockat till sig över 7,6 miljoner människor att se uppföljaren. I den andra säsongen av White lotus får tittarna följa en ny grupp hotellgäster – och på koncernens resort i Sicilien. Nyligen avslutades serien med en nervkittlande säsongsfinal, och vi undrar givetvis redan nu vart nästa säsong kommer att utspela sig. Här alla detaljerna om White lotus säsong 3!

nöje
5 smarta detaljer du missat i The white lotus säsong 2

Vad händer i säsong 3 av White Lotus?

Den 18 november bekräftade HBO att det blir en tredje säsong av den hyllade serien White lotus. I en intervju med seriens skapare Mike White avslöjade regissören sina tankar kring nästa säsongs handling, vilket fansen tror kommer utspela sig i Asien.

Annons

– Första säsongen kretsade kring pengar, och den andra kring sex. Den tredje säsongen kanske blir något av en satirisk och humoristisk syn på döden genom österländsk religion och andlighet, berättade Mike White efter säsongsfinalen.

– Det känns som att det hade kunnat bli bra mix i nästa vända på White lotus.

Lucia i White Lotus 2
Lucia i White Lotus 2

Vart utspelar sig White Lotus säsong 3?

I mars 2023 avslöjade även flera källor till Variety att säsong tre kommer utspela sig i Thailand. Eftersom de två första säsongerna spelades in på Four Seasons resorter på Hawaii och i Italien, är möjligt att den tredje säsongen kommer äga rum på någon av lyxhotellets resorter i Bangkok, Chiang Mai, Koh Saui eller Gyllene triangeln, skriver sajten.

Annons

HBO har däremot inte bekräftat vart säsong 3 kommer utspela sig.

Vilka medverkar i White Lotus säsong 3 – varning för spoilers!

Endast två karaktärer från seriens första säsong medverkade i White lotus andra säsong – Jennifer Coolidge som Tanya och Jon Gries som Greg Hunt. Och efter det sista avsnittet av säsongen, så kommer vi med största sannolikhet inte se Tanya i den tredje. Däremot har Mark White inte uteslutit att Greg dyker upp igen.

Jennifer Coolidge och Jon Gries i White Lotus säsong 2
Jennifer Coolidge och Jon Gries i White Lotus säsong 2

– Angående historien om Greg och konspirationen kring Tanyas död, så tror jag att Portia är för rädd att ta det vidare. Men gällande alla andra som dog på båten, så känns det som att någon kanske kommer försöka koppla det till Greg. Ni får vänta och se vad händer härnäst, berättade Mike White i en intervju med HBO.

Annons

Fansen tror även att karaktären Daphne kan komma att dyka upp i säsong 3, efter att hon hintat om ett nytt resmål i repliken: ”Nästa år blir det Maldiverna!”

När har White Lotus säsong 3 premiär?

Ännu har inte något datum för White lotus säsong 3 spikats. Men om man jämför med säsong 1 som hade premiär 2021, och säsong 2 som hade premiär 2022, så kan vi hoppas på att en tredje säsong har premiär hösten 2023!

Foto: HBO Max

Annons
Innehåller annonslänkar