Alla nya julfilmer och serier som släpps på Netflix 2020

09 okt, 2020 
AvNina Nyström
Holidate, Hjem til jul och Princess Switch
Känner du också julpeppen komma smygandes? Soffmys med riktigt juliga filmer och serier är ett av de bästa sätten att bygga upp stämningen på. Här är hela listan över julnyheter som släpps på Netflix den närmaste tiden.
Annons

Nu är det jul igen! Eller i alla fall snart. Men det är bättre att börja firandet för tidigt än för sent (det finns faktiskt forskning på att folk som julpyntar tidigt är gladare!) och streamingjätten gör ingen besviken. Netflix bjuder på ett digert utbud av juliga titlar, både nya och gamla.

Bland årets nyheter hittar vi lovande filmer som Holidate med Emma Roberts, The Princess Switch: Switched Again med Vanessa Hudgens och en ny säsong av norska serien Hjem til jul!

Nya filmer på Netflix julen 2020

Holidate

Handling: Sloane (Emma Roberts) och Jackson hatar julen. De är alltid singlar, får sitta vid barnbordet eller har dåliga dejter. Men när de två möts bestämmer de sig för att vara varandras ”Holidate” det kommande året. Smart lösning tycker de, eftersom båda hatar högtider, och de är inte intresserade av varandra. Eller?

Premiär: 28 oktober

Operation Christmas Drop

Handling: På en amerikansk flygbas har man sedan årtionden tillbaka jultraditionen att med fallskärm lämna gåvor och förnödenheter till omgivande, avlägsna öar. Det får politikerna att undra om de har för mycket tid och skickar dit Erica för att hitta anledningar att kunna lägga ner basen. Piloten Andrew förstår vad hon har i kikaren och trubbel uppstår, men när Erica får uppleva jultraditionen på egen hand mjuknar hon.

Annons

Premiär: 5 november

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Handling: En musikaläventyr för alla åldrar. I den lilla staden Cobbleton ägnar sig leksaksmakaren Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) åt fantasifulla uppfinningar. Men när hans assistent stjäl hans bästa uppfinning får han hjälp av sitt barnbarn att läka gamla sår och åter skapa magi. För musiken står bland annat John Legend och Usher.

Premiär: 13 november

The Princess Switch: Switched Again

Handling: Hertiginnan Margaret har kärleksstrul och hennes dubbelgångare Prinsessan Stacy rycker ut för att hjälpa till att lösa problemen. Men självklart dyker det upp jokrar som ställer till det på vägen.

Premiär: 19 november

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Handling: En rik och otrevlig kvinna återvänder till sin lilla hemstad när hennes far dör. Planen är att vräka alla och sälja marken för att bygga köpcentrum. Men efter att ha fått höra folkets historier och ha träffat sin gamla kärlek börjar hon mjukna. En historia om hur familj, kärlek och julkänsla kan värma det kallaste av hjärta. Musik av Dolly Parton.

Annons

Premiär: 22 november

The Christmas Chronicles: Part Two

Handling: Det har gått två år sedan syskonen Kate och Teddy räddade julen, och mycket har förändrats. Men plötsligt hotas både Nordpolen och julen åter att förstöras för gott och syskonen dras in i nya äventyr. Ett fartfyllt familjeäventyr med humor och en massa julkänsla.

Premiär: 25 november

Just Another Christmas

Brasiliansk julfilm i ”Groundhog Day-anda”. Efter att ha ramlat illa på julafton, svartnar allt, och Jorge vaknar på julafton ett år senare utan att minnas något av det gångna året. Snart inser han att han är dömd att varje julafton få reda upp vad han ställt till med det gångna året.

Premiär: 3 december

Nya serier på Netflix julen 2020

Überweihcnachten

Handling: Tysk miniserie om den älskvärda losern Bastian som åker hem över jul och får veta att hans bror nu dejtar hans extjej. Och att hans föräldrar döljer något…

Premiär: 5 november

Annons

Dash & Lily

Handling: Den cyniska Dash och den optimistiska Lily utbyter drömmar och utmaningar i en skrivbok på olika ställen i New York. Snart inser de att de har mer gemensamt än de tror. Baserad på tonårsbokserien Dash & Lily av New York Times-bästsäljande författarna Rachel Cohn och David Levithan.

Premiär: 10 november

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Handling: Benjamin Bradley är inredningsdesignern som är så pass besatt av julen att han kallas Mr Christmas. I den här serien får vi hänga med bakom kulisserna när han och hans team jobbar stenhårt för att sprida (väldigt mycket) julstämning hos familjer som behöver det. Får garanterat igång lusten att börja julpynta!

Premiär: 18 november

Sugar Rush Christmas: Season 2

Handling: Tycker du att pepparkakshus är en utmaning? Kolla in de juliga bakverk deltagarna presterar i den här tävlingen!

Premiär: 27 november

The Holiday Movies That Made Us

Handling: Häng med bakom kulisserna på två av de mest älskade julfilmerna: Elf och The Nightmare Before Christmas.

Annons

Premiär: 1 december

The Great British Baking Show: Holidays: Season 3

Handling: Åtta bagare tävlar om vem som skapar det mest juliga bakverket.

Premiär: 4 december

Hjem til jul, säsong 2

Handling: Den mysiga norska julsuccén om singeltjejen Johanne som ska fixa en pojkvän innan julafton är tillbaka med en andra säsong! Minns du att den första säsongen slutade med att det ringer på dörren under julfirandet och Johanne öppnar – men att vi aldrig fick se vem som stod där? Är Felix Sandman tillbaka i år igen? Snart får vi svar!

Premiär: December

How to Ruin Christmas: The Wedding

Handling: Sydafrikansk film om Tumi som för första gången på länge ska fira jul med sin dysfunktionella familj. Men det blir inte riktigt som någon hoppats då hon råkar förstöra sin lillasysters bröllop redan innan det börjat.

Premiär: December

Julen på Netflix 2020 – nyheter för barnen

Alien Xmas

Handling: Ett gäng utomjordingar med klar läggning för kleptomani försöker stjäla jordens dragningskraft för att lättare kunna lägga vantarna på allt på planeten. Bara den givmilda julandan och en liten utomjording vid namn X kan rädda världen.

Annons

Premiär: 20 november

Dragons: Rescue Riders: Huttsgalor Holiday

Handling: Äntligen är det julfest! Men tyvärr blåser några drakar is på allt det roliga.

Premiär: 24 november

A Go! Go! Cory Carson Christmas

Handling: När en snöplog som påminner väldigt mycket om jultomten kraschar in på Carsons bakgård måste Cory påminna honom om vem han är för att rädda julen.

Premiär: 27 november

Wonderoos: Holiday Holiday!

Handling: Det är vinter i storstan och alla är pepp på julen. När Poppy ska ha julfest inser gänget att det finns många olika sätt att fira jul på.

Premiär: 29 november

Angela’s Christmas Wish

Handling: En hjärtvärmande och rolig julsaga om en liten flicka som bestämt sig för att återförena sin familj till jul.

Premiär: 1 december

Chico Bon Bon and the Very Berry Holiday

Handling: När Barry the Berry Bear inte dyker upp för att leverera de traditionella Blunderbärskakorna på Blunderbärsafton, måste Fix-It-Force rycka in.

Annons

Premiär: 3 december

Captain Underpants Mega Blissmas

Handling: George och Harold älskar julen, men tycker att den behöver uppgraderas. Därför skapar de en komisk version av den: Blissmas. De lyckas också övertyga tomten till att införa en del av de nya idéerna. Men det blir inte riktigt som planerat.

Premiär: 4 december

Mighty Express: A Merry Christmas

Handling: Mandy Mail måste leverera ett lass sena presenter till Nordpolen, men då en storm blåser in behöver alla tåg hjälpa till.

Premiär: 5 december

Super Monsters: Santa’s Super Monster Helpers

Handling: GrrBus tar med Sami, Zane, Olive och Rocky till Nordpolen, men på vägen råkar de orsaka en katastrof i tomtens verkstad. De åtta äldre supermonstren måste nu rycka in och rädda julen.

Premiär: 8 december

Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas

Handling: Ashley råkar slå i huvudet och får en inblick i vad som kommer hända i hennes framtid.

Premiär: 9 december

Annons

The Big Show Show: Christmas

Handling: När Big Show skadas får Cassy hjälpa till att fylla hans skor i hopp om att vinna den lokala jultävlingen. JJ Mandy och Lola jagar presenter men upptäcker att tid tillsammans är den bästa gåvan av alla.

Premiär: 9 december

A Trash Truck Christmas

Handling: När Hank får reda på att Trash Trucker inte vet vad jul är, vill han visa honom vad den magiska högtiden egentligen går ut på. Och det får han verkligen, eftersom de behöver hjälpa tomten att rädda julen.

Premiär: 11 december

Foto: Netflix

LÄS MER:

Annons