Här är första bilden på Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter

Här är första bilden på Gigi Hadid och Zayn Maliks dotter

I våras avslöjade Gigi Hadid och Zayn Malik att de vänta barn tillsammans, och i slutet av september kom parets dotter äntligen till världen. Nu har de delat med sig av en första familjebild – se den här!
01 november, 2020
Gigi Hadid och Zayn Maliks kärlekshistoria - så träffades paret
Slå på ljud

I slutet av april kom beskedet att supermodellen Gigi Hadid och artisten Zayn Malik vänta barn ihop. Nyheten läckte först ut i amerikansk media, men bekräftades kort därefter av Gigi själv.

– Vi önskar så klart att vi hade kunnat få berätta det på våra egna villkor. Men vi är väldigt förväntansfulla och glada, och så klart tacksamma för allas lyckönskningar och stöd, sa Gigi när hon gästade Jimmy Fallons talkshow via videolänk.

Knappt fem månader senare såg parets dotter äntligen dagens ljus – och då delade både Gigi Hadid och Zayn Malik med sig av familjelyckan på Instagram:

”Vår lilla tjej kom till världen i helgen och hon har redan förändrat vår värld. Så kär”, skrev Gigi samtidigt som hon delade med sig av en bild av dotterns lilla hand tätt omslingrad runt Zayns tumme.

Visar upp en första familjebild

Sedan dotterns ankomst har paret varit sparsmakade med bilder – fram till nu. Nyligen publicerade Gigi nämligen ett nytt foto på Instagram Story.

Bilden är ett familjeporträtt med Halloweentema där man ser Gigi utklädd till Samus Aran i Metroid, Zayn maskerad till en karaktär i Harry Potter – och dottern klädd som ingen mindre än Hulken.

För att inte visa ansiktet på deras lilla bebis valde paret att täcka det med en emoji av Marvel-karaktären själv. Hennes gröna kostym och Hulken-hatt är dock synliga på fotot.

Skärmdump från Instagram Story.

Började dejta för fem år sedan

I november 2015 började det spekuleras i att Gigi och Zayn börjat dejta. Det var på efterfesten till Justin Bieber’s American Music Awards som paret först kopplades samman, och bara ett par dagar senare fångades de på bild när de höll varandra i handen.

Några månader senare bekräftar de att de var ett par – och sedan dess har relationen minst sagt gått upp och ner.

I mars 2018 valde Gigi och Zayn nämligen att gå skilda vägar – för att kort där efter synas tillsammans igen. Det dröjde dock fram till februari 2020 innan de bekräftade att de åter var ett par – och bara två månader senare gick de alltså ut med nyheten att de vänta barn.

Foto: TT

LÄS MER:

Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Stora oron för Selena Gomez efter mystiska detaljen på kroppen

Cameron Diaz nya lyxhus i Beverly Hills – se bilderna