Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Cameron Diaz nya lyxhus i Beverly Hills – se bilderna

31 okt, 2020 
AvEmma Castman
AvEmma Castman
Cameron Diaz och Benji Madden har köpt ett nytt hus i kändistäta Beverly Hills Post Office. Spana in lyxvillan här!
Annons
2000 vs 2020 – kändisarna nu och dåBrand logo
2000 vs 2020 – kändisarna nu och då

Efter tio år i Coldwater Canyon har Cameron Diaz och Benji Madden bestämt sig för att flytta, något som flera amerikanska medier har rapporter om. Däribland tidningen Variety.

Parets nya hus ligger i Beverly Hills Post Office i Los Angeles, Kalifornien, och bland grannarna finns bland andra Vin Diesel, John Mayer och Kate Upton.

Mysig trädgård, fri från insyn.

Huset är ljust putsat, har silvrigt plåttak och svarta fönsterkarmar. Boytan uppgår till drygt 862 kvadratmeter och sammanlagt rymmer huset sju sovrum och tio badrum.

Interiören kännetecknas av den öppna planlösningen, den rymliga takhöjden och de exklusiva materialvalen. Förutom traditionella rum som kök och vardagsrum rymmer Cameron Diaz och Benji Maddens nya hus även en matsal med ett temperaturkontrollerat vinkabinett, en walk-in-closet samt ett biorum.

Annons
Imponerande rymd i vardagsrummet.
Exklusivt kök med social planlösning.
Den stora vinkylen känns nästan som ett konstverk i det här rummet.

Utvändigt är huset nästan lika lyxigt som invändigt. Den lummiga trädgården rymmer, förutom många fina växter, även en eldstad, ett utomhuskök och en pool med ett interagerat spabad.

Annons

Prislappen? Drygt 130 miljoner kronor.

Magisk eldstad i ett av sovrummen.
Hörde vi filmkväll? Ja, så klart!
Minst sagt lyxkänsla i badrummet.

Blev föräldrar för snart ett år sedan

Vid årsskiftet 2019/2020 avslöjade Cameron Diaz och Benji Madden att de hade blivit föräldrar till en liten dotter. Det var i ett inlägg på Instagram som de båda delade med sig av dottern Raddix födelse.

Annons

”Vi är så glada, välsignade och tacksamma över att vi får börja det här decenniet med att berätta om födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon har omedelbart fångat våra hjärtan och gjort vår familj komplett”, skrev de.

Eftersom paret lyckades hålla hela graviditeten hemlig kom beskedet som en chock för många. Enligt vissa uppgifter ska de ha använt sig av surrogatmamma, men det är ingenting som de har kommenterat än.

Foto: TT

TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPSBrand logo
TRÄ ÄR TRENDIGASTE MATERIALET JUST NU – 10 INSPIRERANDE TIPS

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons