Stora oron för Selena Gomez efter detaljen i nya bilden

Stora oron för Selena Gomez efter detaljen i nya bilden

Efter att fansen noterat en mystisk detalj i Selena Gomez ena arm är många nu oroliga för hennes hälsa – ännu en gång.
30 oktober, 2020
9 saker du inte visste om Selena Gomez
Slå på ljud

Det råder inga tvivel om att Selena Gomez fans bryr sig om henne. Det spelar ingen roll om det handlar om kärleksrelationer som tar slut eller fysiska åkommor – oavsett vad så är deras stöd enormt. Något vi nu ännu en gång får ta del av.

När Selena Gomez för ett par dagar sedan videochattade med Timothee Chalamet på Instagram så syntes en slang vara insatt i hennes ena arm. Något som flera fans tog en screenshot på och delade vidare – och därefter var spekulationerna kring hennes mystiska medicinska utrustning i gång. Men det handlade mer om en oro från fansens håll, snarare än om en nyfikenhet.

Fansens oro över Selena Gomez hälsa

Det är främst på Twitter som fansen uttryckt sin oro för artisten, och flera drar slutsatsen om att det hela har att göra med Selenas kroniska sjukdom, Lupus.

”Jag ber för Selenas hälsa och hoppas verkligen att hon mår bra”, skrev en orolig följare och en annan skriver: ”Jag kan inte ens föreställa mig hur det är att leva med en autoimmun sjukdom, skickar över så mycket kärlek och kramar till dig Selena”.

Ett annat fan påpekade att Selena berättat att hon ville gå och rösta i det pågående USA-valet, men att hon inte kunde ta sig dit fysiskt på grund av ”vissa anledningar”.

Selena Gomez kroniska sjukdom

Selena Gomez har ännu inte förklarat varför hon hade den där saken i armen. Men fansen är vana vid att Selena genom åren redan haft en del problem med sin hälsa. 2015 diagnostiserades hon med Lupus, något hon där efter varit väldigt öppen med. Lupus är en kronisk inflammatorisk sjukdom där immunförsvaret angriper den egna kroppen. Två år senare gick hon igenom en njurtransplantation, där hennes vän Francia Raisa donerade sin njure till Selena. Och vid sidan av det har hon tampats en helt del med psykisk ohälsa, hon lider av ångest och depression, och är bipolär.

– Jag besökte nyligen ett av världens, eller åtminstone USA:s, bästa sjukhus, McLean Hospital, för att diskutera hur jag efter år av en rad olika upplevelser, nu har insett att jag har varit bipolär, sa Selena när hon i våras gästade Miley Cyrus Youtube-show Bright Minded: Live with Miley!.

Foto: TT

LÄS MER:

Kändisfrisyren som flest kvinnor vill ha

8 kända låtar med hemlig betydelse – Det här handlar de om egentligen

Selena Gomez: ”Jag vill inte att folk ska se mig som ledsen och sårad”