Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Kylie Jenners oväntade hårförändring för tankarna till 80-talet

Från långt hårsvall till kort pixiefrisyr. Kylie Jenners nya hårförändring för tankarna till 80-talet – spana in den här!
Allt du behöver veta om Kylie Jenner
Slå på ljud

Även om Kylie Jenner så gott som alltid återkommer till sin mörkbruna, nästintill svarta, frisyr stylad i bena och med vågig volym, är hon känd för att ofta leka med sitt hår och våga testa nytt.

Från långt till kort hår, stylat i strama uppsättningar eller lockigt supersvall. Därtill har hon även testat ett flertal olika färger, så som blått, lila, rosa, grönt, gult och orange.

”Jag har blivit beroende av att förändra mitt hår. Det får mig verkligen att känna mig som en ny person. Jag älskar att känna mig annorlunda och lämna huset i vetskapen om att ingen tidigare har sett mig så här”, har Kylie Jenner tidigare skrivit på sin numera nedstängda blogg.

Påminner om mamma Kris Jenner

Nu har Kardashian-systern gjort det igen – bytt frisyr och ändrat hårfärg. Det var på Instagram Story som Kylie Jenner nyligen delade med sig av en video där hon syns i en mörkbrun kortklippt peruk. Looken för tankarna till 80-talet och i sociala medier har många reagerat på Kylie Jenners likhet med mamma Kris.

Skärmdump från Kylie Jenners Instagram Story.

Kylie Jenner delade videoklippet i samband med att hon släppte sin senaste kollektion för skönhetsmärket Kylie Cosmetics. Lanseringen är leopardinspirerad och innehåller bland annat en ögonskuggspalett, highlighter, ögonskuggs-sticks, lösögonfransar och läppstift.

Visst är Kylie lite lik mamma Kris i sin nya frisyr?

FMB / wenn.com / NTB

Foto: TT, skärmdump Instagram

LÄS MER:

Kim Kardashian klär ut sig till Carole Baskin på Halloween

Stora oron för Selena Gomez efter mystiska detaljen på kroppen

Fansen är övertygade om att Meghan Markle och Harry väntar baby nummer två