Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kim Kardashian klär ut sig till Carole Baskin på Halloween

30 okt, 2020 
AvLouise Berglund
AvLouise Åström
Kim Kardashian har klätt ut sig till allt från rödluvan till sjöjungfru på halloween. I år satsar hon dock på en grupputklädnad. Temat är Tiger King – och hon är Carole Baskin.
Annons
Se Kim Kardashians bästa halloweenkostymerBrand logo
Se Kim Kardashians bästa halloweenkostymer

Dokumentären Tiger King: Murder, Mayhem and Madness hade premiär på Netflix i mars i år. I den får vi följa den karismatiska (och instabila) vapenfantasten Joe Exotic som driver en djurpark för stora kattdjur i Oklahoma.

I de sju avsnitten får vi på nära håll följa hans liv under flera år och ta del av de många konflikterna Joe Exotic har med både lagen och djurrättsaktivister - framför allt en kvinna vid namn Carole Baskin. Det fullständigt galna innehållet gjorde att dokumentären blev extremt omdiskuterad och den låg på Netflix topplista över mest sett innehåll i flera veckor.

Tiger King Netflix ELLE
Såhär ser Joe Exotic och Carole Baskin ut på riktigt.

Kim Kardashian klär ut sig till Carole Baskin på halloween

Inför årets halloween har Kim Kardashian valt att inspireras av dokumentären. På Instagram publicerade hon under fredagen en gruppbild på sig själv, bästisen Jonathan Cheban och barnen utklädda på temat Tiger King.

Annons

Jonathan är utklädd till Joe Exotic medan Kim själv har iklätt sig långt blont hår med blomsterkrans - vilket är Carole Baskins signaturlook. Alla Kims barn är utklädda till tigrar och bär både ansiktsmålning och randiga dräkter med svans.

På Instastory publicerade Kim under samma dag flera klipp på sig själv och barnen där hon sjunger på satirlåten om Carole Baskin som producerades av en användare på Tiktok efter att dokumentären släppts. Melodin är samma som låten Savage av Meg Thee Stallion, medan texten handlar om Carole Baskin.

Kim bjöd även på ett kort klipp från när gruppfotot togs, vilket uppenbarligen inte var helt enkelt.

”Kommer aldrig göra en shoot med barn igen”, skriver hon och lägger till en skrattande emoji.

Kim Kardashian instastorie halloween
På sin instastorie publicerade Kim videos på sig själv utklädd till Carole Baskin.

Kim Kardashian brukar matcha med Jonathan Cheban

Joe Exotic sitter just nu i fängelse medan hans ärkerival Carole Baskin, efter ett domstolsbeslut, fått rätt till hans djurpark. Situationen är minst sagt infekterad. Men det hindrar uppenbarligen inte Kim Kardashian ifrån att dra till med en grupputklädnad.

Det här är dessutom inte första gången hon matchar med bästisen Jonathan på halloween. Redan 2010 gick de på fest ihop som rödluvan och vargen. 2017 valde de att klä ut sig till artisten Cher och maken Sony.

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons