Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Hailey Bieber berättar om sin äggstockscysta

30 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Hailey Bieber
Hailey Bieber har onekligen haft ett år med hälsobesvär. I mars meddelade modellen att hon fått åka akut till sjukhus efter hon drabbats av en blodpropp i hjärnan, och nu berättar Hailey att hon dessutom drabbats av en cysta.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

På Instagram delar nu Hailey Bieber med sig av sitt nyupptäckta hälsoproblem. I en story visar hon upp sin mage och berättar att hon drabbats av en cysta på äggstockarna – vilket fått magen att svullna upp.

”Jag har fått en cysta på mina äggstockar, stor som ett äpple” skriver Hailey Bieber.

Hailey Bieber om cystan

I sin story på Instagram skriver Hailey att sin svullna mage inte beror på någon graviditet, utan en cysta, och att det inte är första gången hon drabbats utav äggstockscystor.

”Jag har inte endometrios eller PCOS, men jag har fått cystor på mina äggstockar ett antal gånger nu – vilket aldrig är kul. Det är smärtsamt, värker, får mig att må illa, känna mig svullen och känslosam. Många av er kan säkert relatera till det här och förstår vad jag menar, men vi tar oss igenom det här tillsammans!” skriver Hailey Bieber.

Annons

Enligt 1177 är cystor på äggstockarna vanligt under perioden i livet när man har mens. De flesta cystorna är en del av ägglossningen, och försvinner oftast av sig självt, men kan också orsaka besvär som magkramper.

Hailey Biebers instastory
Hailey Biebers instastory

Hailey Biebers blodpropp

Tidigare i år drabbades Hailey Bieber även av en blodpropp i hjärnan, vilket resulterade i att hon fick åka akut till sjukhus.

”Det var under torsdagsmorgonen, när jag åt frukost med min make, som jag plötsligt fick stroke-liknande symptom och fick köras till sjukhus. De upptäckte att jag hade fått en liten blodpropp i hjärnan som orsakat syrebrist” berättade Hailey på Instagram.

Annons

Senare berättade hon även att blodproppen kan orsakats av hennes p-piller, något hon ville varna sina fans för.

– En av orsakerna var att jag nyligen hade börjat äta p-piller, vilket jag inte skulle ha gjort eftersom jag är en person som lider av migrän, och inte pratade om det med min doktor, berättade Hailey Bieber i en video på Youtube.

– Så tjejer, om ni redan lider av svår migrän och planerar att börja äta p-piller, se till att ta upp det med er doktor först, eftersom en av konsekvenserna av p-pillerna kan vara att få en stroke.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete DavidsonBrand logo
ELLE pop #13 Del 1: Sl*tshamea Pete Davidson
Annons