Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Uppgifter: Det tycker Gigi Hadid om Leonardo DiCaprios nya romans

14 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Gigi Hadid Vittoria Ceretti
Nyligen fångades Leonardo DiCaprio på bild med modellen Vittoria Ceretti när de kysstes på en klubb på Ibiza. Stjärnan uppges även haft en romans med Gigi Hadid sedan 2022, som tagit slut i våras. Nu kommer uppgifter om vad Gigi Hadid känner kring Leonardos nya fling.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gigi Hadids stilresa genom årenBrand logo
Gigi Hadids stilresa genom åren

Det var i september 2022 som det kom uppgifter om att Leonardo DiCaprio och Gigi Hadids vänskap utvecklats till något mer.

– Leo och Gigi träffades några gånger under sommaren. De har känt varandra i flera år och är så attraherade av varandra. Hon är exakt hans typ, vacker, sexig men diskret och har en lite grabbig attityd, avslöjade en källa till In touch.

Romansryktet tog sedan ny fart efter att de fångats på bild tillsammans på flera fester i New York. Men nu har Leonardo ställt in siktet på någon ny – nämligen 25-åriga modellen Vittoria Ceretti.

Annons

Leonardo DiCaprios nya tjej Vittoria Ceretti

Det är ännu oklart när Leonardo började dejta Vittoria, men enligt Daily mail ska de skymtats tillsammans i Frankrike slutet av maj. Leonardo ska då ha varit på filmfestivalen i Cannes i samband med att nya filmen Killers of the Flower Moon hade premiär. Sedan dess har stjärnan skymtats tillsammans med Vittoria vid flera tillfällen, bland annat i Santa Barbara i slutet av augusti. Nyligen fångades de även på bild under en resa till Ibiza – när de stod och kysstes på en nattklubb.

Vittoria Ceretti.
Vittoria Ceretti.

Gigi Hadid om Leos nya relation

Nu berättar en källa till US Weekly vad Gigi Hadid känner kring att Leonardo träffat någon ny.

Annons

– Gigi är inte alls bekymrad över att han dejtar Vittoria. Hon och Leo hade kul när de var tillsammans, men det är inte den typen av relation hon skulle stadga sig för.

Dessutom ska Gigi inlett en romans med regissören Cole Bennett, avslöjar källan.

– De har varit vänner i några år, men nu har deras relation utvecklats till en mer romantisk sådan. De är väldigt hemlighetsfulla med vart de står, men funkar väldigt bra ihop.

Källan säger även att Gigi, efter sitt långa situationship med Leo, är redo för något mer seriöst.

Annons

– Gigi känner att Cole är annorlunda. Och han skiner upp varje gång han är med henne.

Gigi Hadid och Cole Bennett tillsammans i augusti 2023.
Gigi Hadid och Cole Bennett tillsammans i augusti 2023.

Källa: elle.com

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons