Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Miley Cyrus om hur äktenskapet med Liam tog slut

14 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Miley Cyrus Liam Hemsworth
Miley Cyrus öppnade nyligen upp om när hon insåg att sitt äktenskap var över: ”Det var då jag bestämde mig för att den här relationen inte längre passade in i mitt liv”.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE pop #8 – Pikarna mot Liam i Mileys nya låtBrand logo
ELLE pop #8 – Pikarna mot Liam i Mileys nya låt

Miley Cyrus och Liam Hemsworth blev ett av Hollywoods mest omtalade par när de träffades 2009. Efter en lång av och på relation gifte de sig sedan 2020, men efter endast åtta månader valde däremot Liam och Miley att gå skilda vägar. Nu berättar Miley om ögonblicket då de bestämde sig för att skiljas åt, för gott.

Miley Cyrus om äktenskapet med Liam

I TikTok-serien Used to be young går nu Miley Cyrus igenom minnen från sin barndom och sitt unga vuxna liv. Och i ett av klippen pratar hon om skilsmässan från Liam.

Annons

– Här måste jag sakta ner, för det här är viktigt på riktigt, inleder Miley.

Stjärnan tänker tillbaka på en spelning Glastonbury i juni 2019, och berättar att den dagen också var avgörande i hennes äktenskap.

– Det var då jag insåg att vårt äktenskap grundats i både kärlek, eftersom vi hade varit tillsammans i tio år, men också trauma och ett försök att bygga upp vår relation igen så fort som möjligt, säger Miley i klippet och fortsätter:

– Samma dag som konserten, var också dagen jag bestämde mig för att den här relationen inte längre passade in i mitt liv.

Annons
Miley Cyrus och Liam Hemsworth på Oscarsgalans efterfest 2018.
Miley Cyrus och Liam Hemsworth på Oscarsgalans efterfest 2018.

Miley Cyrus om skilsmässan

Miley berättar också att skilsmässan lärt henne att balansera mellan kändisskapet och sina relationer.

– Det här är ett till exempel på när jobb, att uppträda, att upprätthålla sin karaktär kommer i första hand, säger Miley och hänvisar till Glastonbury-konserten.

– Jag tror att det är därför det är så viktigt för mig nu att det ska vara annorlunda, att personen man är med alltid prioriteras.

Se klippet här!

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 37

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus

Källa: Glamour

Foto: TT, Tiktok

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons