Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Leonardo DiCaprio ryktas dejta Gigi Hadid

05 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Leonardo DiCaprio och Gigi Hadid
Strax efter beskedet att Leonardo DiCaprio och flickvännen Camila Morrone gjort slut kommer nu uppgifter att Titanic-ikonen fått en nya flamma – nämligen stjärnmodellen Gigi Hadid. Enligt källor ska de träffats när Leo och Camila fortfarande var ett par.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

Nyligen kom beskedet att Leonardo DiCaprio och modellen Camila Morrone gjort slut efter fyra år tillsammans. Enligt uppgifter till E News ska uppbrottet berott på att de båda rest mycket i sina jobb och att distansen blivit för svår. Nu kommer uppgifter att Leonardo DiCaprio börjat dejta Gigi Hadid.

Gigi Hadid och Leonardo DiCaprio romans

Enligt flera källor till InTouch Weekly ska Gigi Hadid och Leonardo DiCaprio börjat dejta i somras, men känt varandra sedan flera år tillbaka.

– Leo och Gigi träffades några gånger under sommaren. De har känt varandra i flera år och är superattraherade av varandra. Hon är exakt hans typ, vacker, sexig men diskret och har en lite grabbig attityd, säger en av källorna till In Touch, men avslöjar också att deras relation antagligen inte kommer bli något mer än en fling.

Annons

– De har inte en seriös relation. Men de har många gemensamma vänner, berättar källan. Samtidigt berättar en annan källa till tidningen att Leonardo och Gigi bara umgåtts som nära vänner.

ryktena kring Gigi och Leo

Men det är inte första gången det florerar romansrykten kring dem två. Enligt källor till Entertain Times ska Gigi och Leonardo träffats redan i juli då de skymtats tillsammans på en fest i New York – samtidigt som Leo fortfarande var i en relation med Camila.

– De har känt varandra i flera år, så självklart ville de stanna och prata. Och antagligen var Leo också väldigt flörtig, det är sådan han är. Han blev definitivt förtjust i Gigi, berättar källan som också avslöjar att de festat med varandra förr. Bland annat ska de umgåtts i Miami, 2019, tillsammans med andra kändisar som Gigis syster Bella och Kendall Jenner.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Instagram

Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter TitanicBrand logo
Leonardo DiCaprio och Kate Winslets relation idag – 25 år efter Titanic
Annons