Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Jennifer Aniston ryktas dejta Jon Hamm

29 aug, 2022 
AvLinda Strömbäck
Jennifer Aniston och Jon Hamm
Nyligen kom uppgifter att Jon Hamm ansluter till den populära serien The Morning Show. Sedan dess har det börjat florera rykten att han och huvudrollsinnehavaren Jennifer Aniston börjat dejta i hemlighet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jennifer Anistons stilresa genom årenBrand logo
Jennifer Anistons stilresa genom åren

Jennifer Aniston har utöver sina två äktenskap med Brad Pitt och Justin Theroux dejtat skådisar som Vince Vaughn, Paul Rudd och Tate Donovan. Nu kommer uppgifter om att hon börjat dejta en ny hunkig skådis – nämligen Mad Men-skådespelaren Jon Hamm.

Uppges dejta i hemlighet

Enligt uppgifter till Womens Daily ska det börjat slå gnistor mellan de två skådespelarna efter att de nyligen börjat arbeta tillsammans. Det ska dock inte vara den första gången de fått upp ögonen för varandra – enligt källan ska Jennifer Aniston haft en crush på Jon Hamm i 15 år.

– De har korsat varandras vägar tidigare men Jennifer har då varit gift, berättar en källa som avslöjar att Jennifer och Jon nu börjat dejta i hemlighet.

Annons

– Nu är det annorlunda, och det är ingen tvekan att Jon är helt tagen av Jen.

Syns tillsammans i The Morning Show

Jennifer och Jon uppges ha blivit sammanlänkade under inspelningen av Apple+-serien The Morning Show, där Jon ansluter inför den tredje säsongen som karaktären Paul Marks. Enligt Heat UK ska Jennifer dessutom haft ett finger med i spelet som lett till att Jon fått rollen.

– Jennifer jobbade hårt för att Jon skulle få komma till serien, delvis på grund av att han är en så bra skådespelare, men också för att han bidrar till en härlig stämning och gör inspelningsdagarna mycket roligare, berättar källan.

Jon Hamm
Jon Hamm

Tidigare romansryktet

Det är inte heller första gången det florerat romansrykten kring dem två skådespelarna. Redan i oktober 2019 påstod en källa för Suggest att Jennifer och Jon fattat tycke för varandra och börjat dejta.

– Alla undrar varför det inte hänt tidigare, sa källan som berättade att de blivit introducerade för varandra genom Jennifers ex Paul Rudd.

– Paul sa till Jon att det är på tiden att han bjuder ut Jen. Paul har vetat om Jennifers crush på Jon i evigheter, och nu när de båda är singlar är det perfekt tajming, berättade källan.

Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022Brand logo
Här är 4 kändispar som gjort slut under 2022

Källa: YourTango, Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons