Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Det här är Alba Baptista

12 sep, 2023 
AvLinda Strömbäck
Alba Baptista
De senaste dagarna har Alba Baptista varit namnet på allas läppar. Den portugisiska skådespelaren gifte sig nämligen med Chris Evans förra veckan – aka Captain America och världens sexigaste man 2022. Här är allt du vill veta om stjärnans nyblivna fru!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Alba Baptista och Chris Evans gifte sig nyligen under en privat ceremoni strax utanför Boston. Bröllopet var så hemligt att gästerna fick lämna in sina telefoner och dessutom skriva på ett avtal om tystnadsplikt, för att detaljer om bröllopet inte skulle läckas. På plats fanns även en hel del celebriteter, bland annat stjärnor som Chris Hemsworth, Emily Blunt och John Krasinski. Bruden har däremot varit lite utav en doldis i Hollywood – fram tills nu. Nu vill alla veta vem Alba Baptista är.

Annons

Här är allt vi vet om den portugisiska skådespelaren!

Vem är Chris Evans fru Alba Baptista?

Alba Baptista är född 1997 och uppvuxen i Lissabon, Portugal. Hon började sin skådespelarkarriär vid 15 års ålder och har sedan dess medverkat i bland annat Netflix-serien Warrior Nun och filmen Mrs. Harris Goes to Paris. 2021 utsågs Alba till en av årets ”shooting stars” på Berlins filmfestival. Hon talar dessutom fem (!) olika språk – portugisiska, engelska, spanska, franska och tyska.

Alba Baptistas relation med Chris Evans

Fansen misstänker att Chris Evans och Alba Baptista träffades 2021 i Europa när de båda var på filminspelning. Alba ska nämligen ha spelat in andra säsongen av Warrior Nun i Madrid samtidigt som Chris spelade in The Grey man.

Annons

I november 2022 rapporterade sedan People att Marvel-skådespelaren Chris Evans funnit kärleken i den portugisiska skådespelaren, efter att de skymtats hand i hand i Central Park. En källa berättade då att paret dejtat i ett år och att de blivit seriösa.

– De är så kära och Chris har aldrig varit lyckligare. Hans familj och vänner älskar henne, berättade källan.

Källa: Hello Magazine

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons