Felix Sandman återvänder i Hjem til jul 2!

Johanne och Jonas

Netflix har varit hemliga – men nu står det klart: Felix Sandman återvänder i andra säsongen av Hjem til jul. Kolla in trailern här!
24 november, 2020
8 julfilmer du inte får missa
Slå på ljud

Felix Sandman och hans charmiga karaktär Jonas var en av anledningarna till att förra årets norska mysjulserie Hjem til jul blev så oerhört populär.

När vi sedan fick veta att det skulle komma en säsong två var peppen total – och alla undrade så klart: Kommer Felix Sandman tillbaka?

För du minns väl hur förra säsongen slutade? Det ringde på dörren mitt i julfirandet. Men vem var det som stod där? Var det ens någon av Johannes potentiella kärleksintressen? Och i så fall vem?

Snart får vi veta.

Här är allt vi vet om handlingen i Hjem til jul säsong 2

Nu är det jul igen och så här beskriver Netflix säsong 2:

”Är du redo när kärleken knackar på dörren? Följ Johannes jakt på evig, varm och äkta kärlek ännu en december. När familjen och världen runt henne faller samman – hur ska hon då kunna tro på genuin och evig kärlek? Finns den överhuvudtaget och kommer hon att hitta den rätte att ta med hem till jul i år?”

Enligt det sprillans nya trailern har Johanne en ny kärlek – men hur pass med på tåget han är verkar oklart.

Blir Felix Sandmans Jonas och Johanne ett par?

Exakt hur stor roll Felix Sandman kommer ha är också ännu oklart. I förra säsongen uppvaktade han Johanne på ett storslaget sätt, men kanske var han lite ung och inte riktigt redo för det Johanne sökte efter. Nu är frågan – har han ändrat sig?

Det dyker också upp tre nya namn i rollistan: Edward Schultheiss, Hermann Sabado och Dagny Norvoll Sandvik. Kanske är det någon av dem som är Johannes nya kärlek istället?

Hur det ska gå för Johanne, Jonas och de andra i Hjem til jul får vi veta 18 december då den nya säsongen släpps på Netflix.

Kolla in nya teasern för Hjem til jul 2 här

Foto: Netflix

LÄS MER:

Felix Sandman: "Jag vill uppmana killar att visa känslor"

Blir det en säsong 2 av Kärlek & anarki på Netflix? Här är allt vi vet

Alla nya filmer och serier på Netflix julen 2020