Blir det en säsong 2 av Kärlek och anarki på Netflix? Allt vi vet!

05 nov, 2020 
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
AvLinnéa Ruiz Mutikainen
Blir det en säsong två av Kärlek och anarki? Här är allt vi vet
Netflix-serien Kärlek & anarki har precis haft premiär, men många undrar redan om det blir en säsong två. Här är allt vi vet!
Annons

Onsdagen den 4 november var det premiär för Netflix andra svenska originalserie Kärlek & anarki. I åtta avsnitt får vi följa en gift konsult och en ung IT-tekniker vars relation går från att bara vara kollegor till att dra igång en flörtig lek som både utmanar samhällsnormerna och får de att rannsaka sina egna liv. Serien har snabbt blivit populär och uppskattad bland tittarna, men blir det en till säsong? Här är allt vi vet.

Det här är Netflix nya serie Kärlek & Anarki

Kärlek & anarki har redan hunnit bli en snackis och om du inte har dykt in i den än har du mycket att se fram emot. Serien är skapad och regisserad av Lisa Langseth och produceras av FLX, produktionsbolaget som även låg bakom den hyllade succéserien Störst av allt med Felix Sandman och Hanna Ardéhn i huvudrollerna.

Ida Engvoll och Björn Mosten spelar i Netflix-serien Kärlek & anarki
Sofie (Ida Engvoll) och Max (Björn Mosten) i nya svenska Netflix-produktionen Kärlek & anarki. Foto: Netflix.

I Kärlek & anarki följer vi Sofie (Ida Engvoll), den karriärsdrivna konsulten tillika gifta tvåbarnsmamman som får i uppdrag att modernisera ett anrikt bokförlag. På jobbet träffar hon Max, en yngre IT-tekniker och snabbt börjar duon utmana varandra till att göra olika saker som ifrågasätter de sociala normerna. Värt att tillägga är att Björn Mosten, som spelar Max, gör sin skådespelardebut i serien. Utöver Engvoll och Mosten syns flera välkända ansikten, bland annat Björn Kjellman, Gizem Erdogan, Reine Brynolfsson och Johannes Bah Kuhnke i serien.

Annons

Blir det en säsong 2 av Kärlek & Anarki?

Om du (precis som många av oss) redan har plöjt igenom säsong ett av Kärlek & anarki undrar du säkert om det kommer en andra säsong. Dessvärre ser det ut som att vi behöver ha tålamod – och fortsatt is i magen. ELLE har varit i kontakt med Netflix presskontakt som meddelar att det inte finns några bekräftade planer på en andra säsong i nuläget.

Foto: Netflix.

4 serier du inte får missa på Netflix - i november
4 serier du inte får missa på Netflix - i november

LÄS MER:

Annons
Innehåller annonslänkar