8 feel good-serier du inte vill missa på HBO

19 sep, 2022 
AvEmma Castman
Feel good-serier HBO
Letar du efter en ny mysig serie att streama? Då har du hamnat helt rätt! Här listar vi åtta sevärda feel good-titlar som går att se på HBO just nu.
Annons

Just nu känns mysiga filmkvällar hemma i soffan mer lockande än någonsin, men vad finns det egentligen att streama? Här listar vi åtta tips på sevärda serier som både får dig att skratta och må bra!

Sevärda feel good-serier på HBO

Fantastic Friends (2022)

Handling: Dokumentärserie med James och Oliver Phelps, kända som de ikoniska tvillingarna Weasley i Harry Potter. Tillsammans tar de med tittarna på unika äventyr där de bland annat träffar fängslande gäster och utforskar magiska platser.

Antal säsonger: 1

Hacks (2021)

Handling: Emmy-vinnande dramakomedi som utforskar det mörka mentorskapet som utformas mellan en legendarisk Las Vegas-komiker och en bortskämd och utstött 25-åring.

Antal säsonger: 2

Somebody Somewhere (2022)

Handling: Dramakomedi om Sam som i det tysta kämpar för att passa in i sin hemstad. Samtidigt som hon brottas med förluster och acceptans hittar hon en grupp människor som likt henne inte passar in – men vägrar ge upp.

Annons

Antal säsonger: 1

The Sex Lives of College Girls (2021)

Handling: Komedidrama om fyra rumskompisar på det prestigefyllda Essex College i New England. Tillsammans lever de ut sina nya fria liv på campus och hamnar i både älskvärda och upprörande situationer.

Antal säsonger: 1

Love Life (2020)

Handling: Romantisk komedi med Anna Kendrick i huvudrollen. Följer resan från den första kärleken till den sista och visar hur människorna vi är med bidrar till att skapa den personen vi blir när vi till sist hittar den rätta kärleken.

Antal säsonger: 2

Silicon Valley (2014)

Handling: Komediserie om ett gäng vänner som bor i ett så kallat "Hacker Hostel". Där lever de under övervakning av en dotcom-miljonär som lovar dem gratis boende så länge han får en andel på 10 procent i deras projekt.

Antal säsonger: 6

Almost Fly (2022)

Handling: Dramakomedi om tre nördar i Västtyskland som mer eller mindre är säkra på att deras stad är den tråkigaste platsen i världshistorien. Men när en bil med afroamerikanska soldater kör förbi med hiphop på högsta volym ändras allt. Då inser de nämligen att det bara finns en sak de vill göra: rappa.

Annons

Antal säsonger: 1

Starstruck (2021)

Handling: Komedi om Jessie som lever ett planlöst liv med två tråkiga jobb. Plötsligt råkar hon ligga med den heta filmstjärnan Tom Kapoor – och tillsammans försöker de härda ut den minst sagt stela morgonen därpå…

Antal säsonger: 2

Foto: HBO

Se också: 5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022
Se också: 5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022
Annons