12 sevärda feel good-serier på Netflix

The Bold Type på Netflix

På jakt efter en ny mysig serie att titta på i höst? Då ska du definitivt läsa vidare! Här listar vi 12 härliga feel good-serier som du kan streama på Netflix!
Video: Se 5 Feelgood-serier på Netflix
0:54

Efter reklamen: Video: Se 5 Feelgood-serier på Netflix

(0:54)

Slå på ljud

Heartstopper, The Bold Type och Tre meter över himlen är tre exempel på tv-serier som både får oss att skratta och må bra. Spana in listan nedan för ytterligare tips på sevärda feel good-titlar att vila ögonen på i höst.

Streamingtips: Feel good-serier på Netflix

Heartstopper (2022)

Handling: Upplyftande HBTQ-drama baserat på Alice Osemans serieroman. Här får vi får följa tonåringarna Charlie och Nick som plötsligt upptäcker att deras vänskap kanske är mer än bara vänskap.

Antal säsonger: 1

The Good Place (2016)

Handling: Härlig komediserie om den självupptagna Eleanor Shellstrop som oturligt blir påkörd av en lastbil och inser att hon hamnat i himlen av misstag.

Antal säsonger: 4

The Bold Type (2017)

Handling: Fyndig dramakomedi om tre tjejer som jobbar på en tidning för kvinnor. Tillsammans försöker de balansera både karriär, kärlek och vänskap – samtidigt som de försöker hitta sina egna röster.

Antal säsonger: 4

Tre meter över himlen (2020)

Handling: Romantisk dramaserie inspirerad av Federico Moccias bokserie. Handlar om två unga vuxna med olika bakgrunder som blir kära under sin sommar i Italien.

Antal säsonger: 3

Uncoupled (2022)

Handling: Romantisk komediserie om en 40-årig man vars pojkvän sedan flera år tillbaka plötsligt lämnar honom. Något som leder till att han motvilligt tvingas börja dejta igen.

Antal säsonger: 1

Trinkets (2019)

Handling: Prisbelönt ungdomsserie om en sörjande tonåring som oväntat får möjligheten att lära känna två klasskompisar på sin nya skola. Deras vägar möts nämligen när de hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.

Antal säsonger: 2

Här är framtidens tv-serier: 5 utvalda nyheter med premiär 2023 och framåt

Workin' Moms (2017)

Handling: Komediserie där tittarna får följa fyra mammor vars föräldraledighet är över. De ska återgå till jobbet, samtidigt som de måste hantera allt från barn till chefer till kärlek.

Antal säsonger: 6

Feel good (2020)

Handling: Romantisk komedi om komikern Mae Martin som inleder ett glödande men invecklat förhållande med flickvännen George. Samtidigt kämpar hon nämligen för att hålla sig nykter.

Antal säsonger: 2

Merlí. Sapere aude (2022)

Handling: Gripande dramaserie om Pol som börjar på universitetet. Han är på jakt efter en examen i filosofi men utmanas av både vänner och professorer.

Antal säsonger: 2

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)

Handling: Känslosam och sann historia om en fattig afroamerikansk kvinna som genom sitt hårvårdsimperium blev den första kvinnliga miljonären att skapa sin egen förmögenhet.

Antal säsonger: 1

Grace and Frankie (2015)

Handling: Fängslande komediserie som nominerats till både Emmy och Golden Globe. Handlar om två kvinnor vars män blir kära i varandra, något som leder till att de trots olikheter kommer allt närmare varandra.

Antal säsonger: 7

Love (2016)

Handling: Romantisk komediserie om den rebelliska Mickey och den beskedlige Gus som tillsammans upplever kärlekens höga toppar och djupa dalar.

Antal säsonger: 3

Foto: TT

7 skådisar som plötsligt hoppade av sina succéroller
Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höst
1:03

Efter reklamen: Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höst

(1:03)

Slå på ljud
7 skådisar som plötsligt hoppade av sina succéroller