Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

12 sevärda feel good-serier på Netflix

12 sep, 2022 
AvEmma Castman
The Bold Type på Netflix
På jakt efter en ny mysig serie att titta på i höst? Då ska du definitivt läsa vidare! Här listar vi 12 härliga feel good-serier som du kan streama på Netflix!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Se 5 Feelgood-serier på NetflixBrand logo
Video: Se 5 Feelgood-serier på Netflix

Heartstopper, The Bold Type och Tre meter över himlen är tre exempel på tv-serier som både får oss att skratta och må bra. Spana in listan nedan för ytterligare tips på sevärda feel good-titlar att vila ögonen på i höst.

Streamingtips: Feel good-serier på Netflix

Heartstopper (2022)

Handling: Upplyftande HBTQ-drama baserat på Alice Osemans serieroman. Här får vi får följa tonåringarna Charlie och Nick som plötsligt upptäcker att deras vänskap kanske är mer än bara vänskap.

Antal säsonger: 1

The Good Place (2016)

Handling: Härlig komediserie om den självupptagna Eleanor Shellstrop som oturligt blir påkörd av en lastbil och inser att hon hamnat i himlen av misstag.

Annons

Antal säsonger: 4

The Bold Type (2017)

Handling: Fyndig dramakomedi om tre tjejer som jobbar på en tidning för kvinnor. Tillsammans försöker de balansera både karriär, kärlek och vänskap – samtidigt som de försöker hitta sina egna röster.

Antal säsonger: 4

Tre meter över himlen (2020)

Handling: Romantisk dramaserie inspirerad av Federico Moccias bokserie. Handlar om två unga vuxna med olika bakgrunder som blir kära under sin sommar i Italien.

Antal säsonger: 3

Uncoupled (2022)

Handling: Romantisk komediserie om en 40-årig man vars pojkvän sedan flera år tillbaka plötsligt lämnar honom. Något som leder till att han motvilligt tvingas börja dejta igen.

Antal säsonger: 1

Trinkets (2019)

Handling: Prisbelönt ungdomsserie om en sörjande tonåring som oväntat får möjligheten att lära känna två klasskompisar på sin nya skola. Deras vägar möts nämligen när de hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.

Antal säsonger: 2

Annons

Workin' Moms (2017)

Handling: Komediserie där tittarna får följa fyra mammor vars föräldraledighet är över. De ska återgå till jobbet, samtidigt som de måste hantera allt från barn till chefer till kärlek.

Antal säsonger: 6

Feel good (2020)

Handling: Romantisk komedi om komikern Mae Martin som inleder ett glödande men invecklat förhållande med flickvännen George. Samtidigt kämpar hon nämligen för att hålla sig nykter.

Antal säsonger: 2

Merlí. Sapere aude (2022)

Handling: Gripande dramaserie om Pol som börjar på universitetet. Han är på jakt efter en examen i filosofi men utmanas av både vänner och professorer.

Antal säsonger: 2

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)

Handling: Känslosam och sann historia om en fattig afroamerikansk kvinna som genom sitt hårvårdsimperium blev den första kvinnliga miljonären att skapa sin egen förmögenhet.

Antal säsonger: 1

Grace and Frankie (2015)

Handling: Fängslande komediserie som nominerats till både Emmy och Golden Globe. Handlar om två kvinnor vars män blir kära i varandra, något som leder till att de trots olikheter kommer allt närmare varandra.

Antal säsonger: 7

Love (2016)

Handling: Romantisk komediserie om den rebelliska Mickey och den beskedlige Gus som tillsammans upplever kärlekens höga toppar och djupa dalar.

Antal säsonger: 3

Foto: TT

Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höstBrand logo
Se också: 3 svenska tv-serier att se fram emot i höst

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons