Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Fansens förslag: In med McDreamy i Euphoria

27 jan, 2022 
AvLouise Berglund
Unga Cal och Derek i Euphoria säsong 2
Återblicken på Cal som tonåring och hans romans med bästa kompisen Derek berörde många i senaste avsnittet av Euphoria. Fansen vill gärna se mer av Derek i nutid och det är tydligt vem man tycker bör spela honom – nämligen Patrick Dempsey som ju är känd för sin roll som en annan Derek.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2Brand logo
Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2

I avsnitt tre av säsong två av Euphoria fick vi lära oss mer om Nates pappa Cals bakgrund. I en lång tillbakablick från hans tonår visar det sig att han och hans bästa killkompis Derek var kära i varandra. Något det blir tydligt att Cals pappa inte supportar. Noll förvånad över att Cal haft en dålig förebild till farsa med tanke på hur han behandlar sin egna son (och typ alla i sitt liv).

Du har väl inte missat vår sammanfattning av Euphoria säsong 1?

Annons

Den långa tillbakablicken både uppskattades (förmodligen för att den var väldigt cute eftersom tonårs-Cal och Derek tillslut kysstes) och rörde upp känslor (förmodligen för att vuxna Cal ju är en genomgående vidrig karaktär). På Twitter ventilerade fansen sina känslor efter avsnittet.

Ska jag vara ärlig kände jag precis samma sak. När unga Cal och Derek nakenbadade och körde runt i regnet i en jeep var de så gulliga att jag glömde bort att Cal borde sitta bakom lås och bom. Det kom jag dock på i samma sekund som avsnittet klippte tillbaka till nutid och han som vanligt var obehaglig mot allt och alla.

Annons

Elias Kacavas och Henry Eikenberry spelade unga Cal och Derek

Jag spenderade en hel del tid med att fundera över vilka två skådisar som gjorde rollerna som unga Cal och hans bästis Derek. Låt mig spara dig en googling eller två och meddela att tonårs-Cal spelades av Elias Kacavas och Derek av Henry Eikenberry.

På sina respektiva Instagram har de båda delat glimtar från inspelningen och tackat hela produktionen.

Cute att de båda tackar Sam (Levinson), som är skaparen av Euphoria.

Annons

Fansen hoppas på en återförening mellan Cal och Derek

I avsnittet har både unga Cal och Derek varsin flickvän. När de äntligen bekänt sin kärlek för varandra genom en blöt kyss en utekväll och man som tittare fått upp hoppet ringer Cals flickvän. Hon är gravid. Och där någonstans började väl Cal sin resa mot att bli lika vidrig som sin egen farsa.

Trots fansens blandade reaktioner hoppas många på en återförening mellan Cal och Derek i vuxen ålder. Och det är tydligt att det finns en skådespelare som önskas mest av alla. Nämligen Patrick Dempsey, mest känd för sin roll som doktor Derek Shepherd (aka McDreamy) i tv-serien Grey's Anatomy. En redan tidigare Derek kan bli en ny Derek, verkar många tänka.

Annons

Behöver du en recap av säsongen hittills? Här finns reaktioner på avsnitt 1 och avsnitt 2.

Vad som står i stjärnorna inför kommande avsnitt av säsongen återstår att se. Stämningen är ju minst sagt extremt laddad av många orsaker.

Nya avsnitt av Euphoria släpps varje måndag på HBO Max.

Annons