Familjen Kardashian är tillbaka med ny realityserie – här kan du se den

11 dec, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Familjen Kardashian är tillbaka med ny realityserie – här kan du se den.
När vi alla trodde att det var slut med KUWTK i tv-rutan, avslöjar nu Kris Jenner att familjen Kardashian-Jenner nu kommer tillbaka med en ny serie! Med väntad premiär 2021.
Annons
Allt om familjen Kardashian/Jenner
Allt om familjen Kardashian/Jenner

Tre månader efter beskedet om att Keeping Up With The Kardashians släcker ner, utropar amerikanska medier nu att den megakända familjen kommer tillbaka med en ny serie – fast i en annan kanal.

Än så länge är informationen knapp, och det enda som står klart är att premiären av den nya serien med familjen Kardashian-Jenner kommer vara någon gång i slutet på nästa år, 2021. Familjen ska ha gjort ett nytt avtal – som sträcker sig över ett par år – med amerikanska tv-bolaget Hulu, vars systerbolag är Disney. I dagsläget erbjuds Hulus utbud endast till kunder i USA och Japan. Så det blir väl att flytta dit om man vill sträck-kolla på den nya serien.

Kardashian-Jenner familjens nya serie: ”Vi är glada!”

Tack vare det nya avtalet kommer vi återigen kunna se Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner och Kylie Jenners härliga och glammiga vardag.

Så i början av året säger vi farväl till KUWTK efter 20 otroliga säsonger, men nu kan vi då glädja oss med att det inte kommer ta allt för lång tid innan vi ser power-brudarna inom kort på tv igen!

Annons

”Vi är glada att tillkännage vårt nya fleråriga partnerskap med Hulu och Star och vad som ska komma 2021”, twittrade Kris Jenner något kryptiskt samtidigt som Kourtney Kardashian svarade upp med att tagga Hulu i tweeten.

beskedet om att KUWTK lägger ner kom i september

”Efter vad som kommer att bli 14 år, 20 säsonger, hundratals avsnitt och flera spinoff-serier, vi är så tacksamma för alla er som följt oss genom alla dessa år – genom både bra och dåliga stunder. Glädje, tårar, alla kärleksrelationer och barn. Vi kommer alltid att värna om dessa fantastiska minnena och de oändligt många människorna som vi mött på vägen”, skrev Kim Kardashian i ett inlägg på Instagram i början av september i år.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons