Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Så uppfostrar Eva Mendes och Ryan Gosling sina barn

15 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Ryan Gosling Eva Mendes
Nolltolerans mot internet, uppmuntra döttrarnas olikheter och ha tråkigt ibland är tre regler stjärnparet följer när det kommer till sina barn. Spana in fler här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvaktBrand logo
Se 8 kändisar som vägrar anlita barnvakt

Kändisparet Eva Mendes och Ryan Gosling har två barn ihop – Esmeralda, 8 och Amada, 7. Och även om de sällan visar upp döttrarna i offentligheten eller på sociala medier, så har paret pratat om barnuppfostran och berättat om vad som är viktigt i deras familj.

Här är sju regler Eva Mendes och Ryan Gosling följer när det kommer till barnuppfostran!

1. Bryta mönstret kring könsrollerna

I en intervju med Forbes 2022 öppnade Eva Mendes upp om föräldraskapet och om vad hon vill att döttrarna ska lära sig av henne och Ryan.

– Förhoppningsvis är det att visa mina tjejer att de inte ska behöva förhålla sig till traditionella könsroller, utan att man istället är partners i allt.

Annons

2. Prioritera föräldraskapet först

I en intervju med Daily mail berättade Ryan Gosling att han prioriterar föräldraskapet över allt annat.

– Jag är först och främst pappa, och en anledning varför jag tackade ja till att göra den här filmen (The gray man), var möjligheten att upptäcka spännande platser och vara där med mina barn, förklarade Ryan.

Ryan Gosling.
Ryan Gosling.

3. Vara engagerade föräldrar

En källa till US Weekly har tidigare berättat hur kändisparet engagerade sig i sin familj och prioriterade sina döttrar under pandemin.

– De är väldigt engagerade föräldrar och har ingen barnvakt som hjälper dem. Att vara begränsad till sitt hem med två små barn kan vara utmattande, speciellt utan hjälp. Eva har lagt om sina rutiner och sin karriär för att försäkras om att familjen prioriteras – sen lägga jobb där det finns tid runt om det, berättade källan.

Annons

Eva Mendes publicerade själv en bild på Instagram under pandemin med texten: ”Full on Mom mode.”

”De här dagarna får barnen all min uppmärksamhet. Det är absolut utmanande, men de behöver mig mer än någonsin.” skrev Eva.

4. Ha tråkigt ibland

I en intervju med Access, 2022, berättade Eva Mendes att hon vill introducera lite mer ”tråkig tid” i sina barns liv.

– Somrarna jag älskade som barn, var när inte gjorde någonting alls. Jag växte upp i LA så vi var bara uttråkade och varma av hettan. Men att vara uttråkad gjorde att jag började längta tillbaka till skolan igen, förklarade Eva.

5. Inte lägga upp bilder på barnen

Enligt People avslöjade Eva Mendes 2020, varför paret aldrig lägger upp bilder på sina döttrar på sociala medier.

”Jag har alltid haft tydliga gränser när det kommer till min man och mina barn. Jag kommer såklart prata om dem i viss mån, men jag kommer inte lägga upp bilder från vårt vardagliga liv.” skrev skådespelaren på Instagram.

Annons

”Eftersom mina barn fortfarande är så små och inte förstår vad det innebär att publicera bilder på dem, så jag har inte deras medgivande. Och jag kommer inte lägga upp bilder förrän de är tillräckligt gamla att ge mig det.”

Eva Mendes
Eva Mendes.

6. Uppmuntra döttrarnas olika personligheter

I en intervju med People 2020, berättade Eva om sina döttrar och hur de skiljer sig från varandra personlighetsmässigt.

– De är verkligen redan egna individer och det är så fint att se. Jag känner att det är mitt jobb att hålla mig undan, såklart vill jag skydda dem, men jag vill också låta dem växa upp och bli dem de vill vara.

– Jag försöker att inte säga min åsikt om saker de gillar för ofta. Exempelvis brukar min femåring klippa sönder sina strumpor vid foten och använda på armarna istället. Och en annan gång bar hon sina underkläder som en hatt och jag sa bara: ”Det där är otroligt”.

Annons

7. Nolltolerans mot internet

2023 berättade Eva att hon och Ryan inte tillåter döttrarna att vara på internet, eftersom de är för unga.

”Jag delar bara med mig om hur jag tänker nu, men jag vet att det kommer att bli svårare ju äldre de blir” skrev Eva på Instagram.

En följare påpekade då att vi lever i internetåldern och tids nog måste alla vilja och kunna ha tillgång till internet.

”Ja sant, men i mitt hem har barnen inte tillgång till internet. Det är för farligt. Precis som att dricka alkohol, rösta eller ta körkort inte är tillåtet för barn. För mig faller internet under den kategorin, och särskilt sociala medier” svarade Eva.

Källa: Yourtango

Foto: TT, Instagram

Annons