Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Strikta regler Ariana Grandes personal måste följa

26 jul, 2023 
AvEmma Castman
Ariana Grande
Ständigt vatten inom räckhåll och djurpassare när det krävs. Ja, det är två exempel på regler som Ariana Grande satt upp för sin personal. Spana in ytterligare punkter på stjärnans kravlista här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ariana Grandes stilresaBrand logo
Ariana Grandes stilresa

Att ingå i Ariana Grandes arbetsteam kan låta som en dröm, men visste du att personalen måste följa en hel del regler? Här är listar vi exempel på strikta krav som världsstjärnan sägs ha på sina anställda!

Regler Ariana Grandes anställda behöver följa

Kräver att hennes assistenter alltid är redo med en flaska vatten

För Ariana Grande är det viktigt att aldrig behöva gå törstig, vilket lett till att hennes assistenter alltid måste bära runt på en flaska vatten. När hon känner för en klunk ropar hon ”vatten” och då är personalen snabbt framme.

"Vid ett tillfälle var vattnet för varmt för hennes smak, så hon spottade ut det", sa en källa till Star Magazine.

Annons

Även jordgubbar måste finns inom räckhåll…

Det är inte bara vatten som ständigt måste finnas inom räckhåll. Nej, även jordgubbar är ett måste för Ari. De anställda som ansvarar för stjärnans kost ser därför till att det alltid finns fräscha jordgubbar redo.

"Jag har ätit minst fem jordgubbar om dagen sedan jag kan minnas. Det är min favoritmat!" skrev Ariana Grande i en nu raderad tweet, enligt Women’s Health.

Endast vänster sida av ansiktet får fotograferas

När det är dags för Ariana Grande att posera framför kameran är hon noga med att det är den vänstra sidan av hennes ansikte som är i fokus. Enligt Cosmopolitan ska några av stjärnans fotograferingar till och med ställts in på grund av fotografen inte uppfyllde kravet.

Personalen måste skämma bort hennes djur

Ari är en stor djurälskare och har en hel del hundar hemma. Stjärnan är väldigt mån om att hennes vovvar tas om hand på bästa möjliga sätt och när hon besökte Glasgow 2019 bad hon sin personal flyga dit djuren också.

Annons

"Hundarna, som tilldelades ett eget rum i lägenheten, togs om hand av en vårdare under sin vistelse", sa en källa till The Sun och fortsatte:

"Utöver att de erbjöds personliga benformade hundkex och pälsiga sängkläder fick de även varsitt skotsktrutigt halsband."

Hon vill gärna bli buren

När Ariana Grande är trött kräver hon att bli buren av sin personal, det uppger i alla fall Life&Style.

"Hennes nya regel är att hon måste bäras, och jag menar bokstavligen bäras som en bebis, när hon inte känner för att gå", sa en källa till tidningen och fortsatte:

"Hon säger att hon inte vill att hennes dyrbara fötter ska behöva nudda golvet i onödan."

Artikelinspiration: Your tango

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons