Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Ariana Grande har blivit blond – visar upp häpnadsväckande förändringen

27 okt, 2022 
Ariana Grande har övergett signaturlooken, hårfärgen i den djupa kastanjetonen som vi är vana att se henne i.
Nu häpnar fansen över sångerskans hårförvandling, som i utländsk media kallats för ”wicked”.
Här är anledningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Ariana Grande du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ariana Grande du kanske inte visste

Trots sin ringa ålder i sammanhanget har artisten och skådespelaren Ariana Grande, 29, åstadkommit mycket i karriären. Sedan det stora genombrottet år 2014 har hon bland annat vunnit otaliga musikutmärkelser, samarbetat med stora världsstjärnor och till och med stulit The Beatles rekord på Billboardlistan.

Näst på tur väntar en ny utmaning för musikundret. Hon ska nämligen inta bioduken, i en roll som nu påtvingat en uppmärksammad hårförändring – hon har nämligen blivit blond!

Sanningen bakom Ariana Grandes ikoniska hästsvans

Ariana har, sedan det stora musikgenombrottet år 2014, blivit nästintill synonym med den höga och svallande hästsvansen. Den har blivit hennes signum och det är nästan svårt att tänka sig henne utan den strama frisyren.

Annons

Men det finns en anledning bakom att stjärnan rockar hästsvansen – hennes hår är nämligen skadat i samband med färgning för en roll i en tv-serie.

I ett Facebookinlägg från 2014 skriver Ari:

Eftersom folk är på mig om min frisyr tänker jag att det är dags att förklara för alla hur det ligger till med den. Jag var tvungen att bleka mitt hår och färga det rött varannan vecka under de första 4 åren som jag spelade rollen Cat… som man kan ana var det förödande för mitt hår. Nu bär jag en peruk på inspelningarna av Sam & Cat”, förklarar hon och fortsätter:

Mitt riktiga hår är brunt igen och jag bär förlängning i en hästsvans för att mitt riktiga hår är så trasigt att det ser fullkomligt fruktansvärt och absurt ut när jag har det utsläppt.”

Det är alltså inte första gången som stjärnan ändrar hårfärg för en roll.

Arian Grande rockade ett färgat rött hår i många år i samband med tv-rollen i Sam & Cat.
Se också: Här är kändisarna som är varandras lookalikesBrand logo
Se också: Här är kändisarna som är varandras lookalikes

Ariana Grande har blivit blond – visar upp häpnadsväckande förvandlingen

Under onsdagen, den 26 oktober, visade artisten upp den nya hårfärgen för fansen i ett inlägg på Instagram. Hon har övergett den kastanjebruna hårfärgen till förmån för nyfärgade blonda längder.

Annons

Nya örhängen”, skrev hon lite fräckt i bildens caption. Som att den nya hårfärgen skulle gå följarna obemärkt förbi... Det gjorde det inte!

Hämtar andan!”, skriver en följare. ”Fällde precis en tår”, skriver en annan. Ja, vi kan konstatera att förvandlingen sannerligen gick hem hos fansen!

Anledningen bakom den nya looken är att artisten är i full färd med att spela in filmadaptionen av musikalen Wicked, som är en förlaga till den kända historien om Trollkarlen från Oz. Ariana har fått den prestigefyllda rollen som den goda häxan Glinda. Filmen väntas ha premiär på juldagen år 2024. Så vi kan sannolikt förvänta oss att se artisten i det blonda svallet en tid framöver.

Ariana (eller kanske hennes frisör) har lekt med blonda slingor i hennes längder i omgångar tidigare, men nu är alltså hela burret isande blont!

Se Arianas nya hårfärg här nedan:

Foto: Gregory Pace/REX

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons