Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Sanningen om Ariana Grandes hår – därför bär hon hästsvans

11 feb, 2022 
AvJessica Rådne
ariana grande
Ariana Grandes strama tofs med hårförlängning i har blivit hennes signum. Det finns en anledning bakom frisyren – och i en sällsynt bild visar hon nu upp den naturliga kalufsen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ariana Grandes stilresa genom årenBrand logo
Ariana Grandes stilresa genom åren

Ariana Grande slog igenom vid 15 års ålder som musikalstjärna på Broadways teaterscen. Tidigt 10-tal gick hon över till att spela rollen som Cat Valentine i de amerikanska tv-serierna Victorious och Sam & Cat. År 2013 kom debutsingeln The Way och sedan har popkarriären rullat på i oförminskad styrka.

Något som Ariana tidigt blev känd för var sin frisyr – en högt och stramt uppsatt hästsvans med massvis av långt löshår i.

Tidigt i karriären gav hon även en förklaring till varför just tofsen är hennes go to-frisyr.

Besvarar frågan om tofsen

I ett Facebookinlägg från 2014 skriver Ari:

”Eftersom folk är på mig om min frisyr tänker jag att det är dags att förklara för alla hur det ligger till med den. Jag var tvungen att bleka mitt hår och färga det rött varannan vecka under de första 4 åren som jag spelade rollen Cat… som man kan ana var det förödande för mitt hår. Nu bär jag en peruk på inspelningarna av Sam & Cat”, förklarar hon och fortsätter:

ariana grande 2009
Ariana Grande på röda mattan 2009. I många år blekte hon sitt naturligt bruna hår och färgade det rött för sina tv-rollers skull.

”Mitt riktiga hår är brunt igen och jag bär förlängning i en hästsvans för att mitt riktiga hår är så trasigt att det ser fullkomligt fruktansvärt och absurt ut när jag har det utsläppt.”

Annons

I väntan på att håret ska växa ut...

”Hur irriterande det än är för er alla att behöva titta på mig i samma frisyr hela tiden, så är det den enda som fungerar för mig nu (OCH som jag är bekväm i för första gången på många år...) Tro mig det är ännu jobbigare för mig att behöva vänta i en evighet på att mitt naturliga hår ska växa tillbaka och behöva bära mer löshår än jordens alla dragqueens sammanslaget”, skrev hon vidare i inlägget.

Detta var förvisso åtta år sedan, men Ariana har fortsatt med sitt löshår i tofs enda sedan dess. Nu har Cosmopolitan fått tag i en bild som visar stjärnans naturliga hårkvalitet.

Ariana Grande utan löshår

insta story ariana grande
En ovanlig syn! Ariana Grande utan löshår i tofsen.

Det är i en bild från regissören och filmskaparen Jon M. Chus Instagram story som Ariana Grande medverkar. Här får fansen se att hon tagit av sig härförlängningen. Håret är fortsatt uppsatt, men den stora svallande tofsen lyser med sin frånvaro på hennes huvud.

Psst... Som Ari själv skrev på Facebook 2014: ”DET ÄR BARA HÅR TROTS ALLT”.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons