Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Euphoria säsong 3: Allt vi vet om nya säsongen

16 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Zendaya i Euphoria
När har Euphoria säsong 3 premiär? Och vad kan vi vänta oss efter den sjuka finalen i säsong 2? Vi har samlat allt vi vet om nästa säsong här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 serier du inte får missa 2023Brand logo
5 serier du inte får missa 2023

Euphoria har blivit en av de mest omtalade serierna sedan sin premiär 2019. I huvudrollen ser vi Zendaya som karaktären Rue, som tampas med sitt drogmissbruk. Efter en rafflande säsongsfinal i säsong två, undrar vi såklart vad som kommer hända härnäst.

Här är allt vi vet om säsong tre – varning för spoilers!

Vilka kommer vara med i Euphoria säsong 3?

I säsong 3 kommer Zendaya återvända som Rue och tillsammans med henne syns även Hunter Schafer (Jules), Jacob Elordi (Nate), Alexa Demie (Maddy), Algee Smith (Chris), Sydney Sweeney (Cassie), Maude Apatow (Lexi), Storm Reid (Gia), Nika King (Leslie), Austin Abrams (Ethan), Colman Domingo (Ali) och Dominic Fike (Elliot) i casten.

Annons

Barbie Ferreira, som spelar Kat, avslöjade i augusti 2022 att hon inte kommer komma tillbaka till serien inför en tredje säsong.

”Efter att ha fått gestalta den speciella och gåtfulla karaktären Kat, måste jag ta ett tårfyllt farväl. Jag hoppas att många kunde se sig själva i henne, så som jag gjorde, och att det var glädjefyllt att få se hennes resa till karaktären hon blivit idag. Jag la all min omsorg och kärlek i henne och hoppas att ni kunde känna det” skrev hon i en story på Instagram.

Barbie Ferriera i Euphoria.
Barbie Ferriera i Euphoria.

Vad kommer hända i säsong 3? – spoiler alert!

I säsongsfinalen av säsong två fick tittarna se Cals son Nate i ett varuhus, gömd med ett laddat vapen och ett USB-minne med Cals sexvideos. Han avslöjar även att han ringt polisen och Cal blir gripen. Eric Dane, som spelar Cal, bekräftade i en intervju med Variety att hans karaktär kommer återvända i säsong tre.

Annons

– Det kommer upprättelse, det är det förloppet han är i. Jag kan inte föreställa mig Cals liv i en isoleringscell. Det är svårt att få in Cal i storyn om han är inlåst bakom galler.

Eric Dane i Euphoria.
Eric Dane i Euphoria.

Inför säsong tre har även Sydney Sweeney sagt att hon gärna utforskar sin karaktärs mer mörka sida.

– Det fanns en del av Cassie som jag fick leka med när hon sa att hon var galnare än Maddy. Hon blev lite mer elak, mörk, allvarlig och inte så frenetisk. Jag skulle gärna vilja utforska den sidan av henne, berättade Sydney för Variety.

Annons
Sydney Sweeney som Cassie i Euphoria.
Sydney Sweeney som Cassie i Euphoria.

Colman Domingo har också öppnat upp om vad han tror skaparen Sam Levinsons planer är för nästa säsong.

– Jag har ingen aning om vad han kommer göra, men jag vet att Sam har väldigt stora idéer inför säsong tre. Så fort du tror dig veta vad serien kommer handla om, så kommer Sam dra mattan under fötterna på dig. Så vi får se vad som kommer hända, berättade skådespelaren för Out.

Coleman Domingo i Euphoria.
Coleman Domingo i Euphoria.

Angus Clouds plötsliga bortgång i juli 2023, kommer också påverka seriens handling. Angus spelade Fezco O'Neill, som i slutet av säsong två råkar bli skjuten av sin yngre bror Ashtray, spelad av Javon Walton.

Annons
Angus Cloud i Euphoria.
Angus Cloud i Euphoria säsong 2.

När har Euphoria säsong 3 premiär?

Tredje säsongen av Euphoria förväntas bli försenad på grund av författarstrejken i Hollywood, samt Sam Levinsons fokus på tv-serien The Idol. Med ytterligare en strejk från skådespelarnas håll lär fansen tålmodigt behöva vänta på en säsongspremiär till 2026.

Källa: ELLE.com

Foto: HBO Max

SAG Awards 2023 - Se kändisarna på röda mattanBrand logo
SAG Awards 2023 - Se kändisarna på röda mattan
Annons