Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Därför vägrar Hunter och Jacob filma ihop i Euphoria säsong 2

03 feb, 2022 
Jacob Elordi och Hunter Schafer vägrar filma ihop i Euphoria
Undrar du också varför säsong 2 av Euphoria inte utvecklar den komplexa relationen mellan Jules och Nate, som byggdes upp under första säsongen? Du är inte ensam. Och tyvärr verkar det som att vi inte kommer få se dem tillsammans, då det skurit sig rejält mellan skådespelarna Hunter Schafer och Jacob Elordi. Vi reder ut hur det började – och varför Cassie fick ta över Jules scener!
Annons

Säsong 1 av Euphoria byggde upp för att vi skulle få se mer av den problematiska relationen mellan Jules och Nate, men när säsong 2 nu börjar gå mot sitt slut har vi ännu inte fått se fortsättningen på deras historia. Och det beror tydligen på att skådespelarna bakom karaktärerna, Hunter Schafer och Jacob Elordi, vägrade spela in scener med varandra!

TV: Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2Brand logo
TV: Bästa looksen hittills i Euphoria säsong 2

Skaparen Sam Levinson, som planerat att utveckla deras komplicerade förhållande i den andra säsongen fick tänka om och uppbyggnaden i premiärsäsongen verkar nu inte få någon fortsättning.

Ni minns väl hur det började i säsong 1? Nate såg smygfilmade videon på när hans pappa Cal hade sex med minderåriga Jules på ett motellrum, catfishade henne och sedan utpressade henne att sätta dit en oskyldig person för misshandeln han begick av flickvännen Maddie, samtidigt som han fortfarande verkade förvirrad och eventuellt smått besatt av Jules.

Annons

Fick skriva om manuset till säsong 2

Men inför inspelningsstarten ska Sam Levinson ha blivit tvungen att skriva om stora delar av manuset – då Hunter och Jacob inte vill ha med varandra att göra. Fansen har spekulerat kring vad det kan tänkas bero på, eftersom Hunter och Jacob stod varandra väldigt nära under inspelningen av första säsongen.

Premiär av Euphoria

Vad hände mellan Hunter Schafer Jacob Elordi?

De två umgicks tätt och visade varandra ofta uppskattning på sociala medier, gillade varandras kommentarer, kommenterade varandras poster och publicerade foton på varandra. De sågs också ofta på event tillsammans.

Annons

– Jacob brukade säga att hans favoritperson bland casten var Hunter och hur de brukade prata med varandra i flera timmar och hålla om varandra, säger en person i en tråd som handlar om detta, på Reddit.

– Jacob postade också två bilder på Instagram som han plötsligt raderade i mitten av oktober. En bild var när han höll Hunters hand och de ser varandra i ögonen, den andra posten var när de filmade rave-scenen från avsnitt 7 och Hunter kommenterade den med hjärtan och blomemojis.

Jacob Elordi, Hunter Schafer, Zendaya

Slutade följa honom på Instagram – när Zendaya-ryktena började

Det verkar ha varit någon gång i oktober 2019 som de slutade kommunicera med varandra. Detta sammanfaller ungefär när romansryktena mellan Jacob och Zendaya började cirkulera och de fångades på bild ihop vid flera tillfällen. Samtidigt slutade Hunter och Jacob interagera på sociala medier, och 2021 avföljde Hunter Jacob på Instagram. Och det ska ha varit efter det här som Sam Levinson blivit tvungen att helt göra om i manus, för att Hunter och Jacob inte skulle behöva filma scener tillsammans.

Jacob Elordi och Zendaya på dejt

Bytte ut Jules mot Cassie

Då huvudkaraktärerna inte längre kom överens gjorde Sam om handlingen och lät karaktären Cassie (spelad av Sydney Sweeney) ta över storyn som från början skrevs med Jules i åtanke. Enligt källor ska alla scener med Cassie och Nate i säsong 2 alltså ha varit skrivna för Nate och Jules! Det förändrar allting.

Många fans är nu besvikna över att Sam byggde upp Jules och Nates komplexa historia i första säsongen och att vi nu inte kommer få se utvecklingen.

VIDEO: Visste du det här om Hunter Schafer?

5 saker du kanske inte visste om Hunter SchaferBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hunter Schafer

Foto: TT

Annons