Elizabeth är Mary-Kate och Ashley Olsens okända syskon – och det finns fler!

Elizabeth är Mary-Kate och Ashley Olsens okända syskon – och ja, det finns fler!

Marvel-stjärnan Elizabeth Olsen, 31, är slående lik sina systrar, tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen, 34. Men visste du att hon har en rad doldissyskon också? Här är släktträdet!
19 januari, 2021
5 Saker om Ashley och Mary-Kate Olsen du inte visste
Slå på ljud

Okej, häng med nu. Skådespelerskan Elizabeth ”Lizzy” Olsen är känd för sina roller i superhjältefilmerna om Marvels Avengers och Captain America. Hon är alltså ingen doldis i sig. Men vad som kanske är mindre känt är att hon dotter till Jarnette och David Olsen, och därmed är lillasyster till skådistvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen.

Vilket leder in oss på att reda ut vilka fler syskon som vi inte visste ingår i Olsen-familjen. Kolla in!

James Trent Olsen

Syskonen Elizabeth, Mary-Kate, Ashley och Trent Olsen (TH) tillsammans med mamma Jarnette vid en filmpremiär 2004.

Först ut i syskonskaran är Elizabeths äldre bror som har samma mamma och pappa som henne och tvillingarna – James Trent Olsen, 36.

Fans av tvillingarna Olsen känner igen honom för sina statistroller i filmer som You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Sleepover Party och The Case of the Mystery Cruise.

Han har en examen från New York Film Academy där han pluggade manusskriveri och skådespeleri. I dag arbetar han precis som sina systrar i filmbranchen men hans fokus ligger på att producera. Och precis som lillasyster Elizabeth ett fan av serieböcker – han skriver till och med egna för Storm King Comics.

En fun fact är att James och Elizabeth tillsammans fått ge namn åt tvillingarnas parfymkollektion, Elizabeth and James. Aww!

Courtney Taylor Olsen

Lillasyster Courtney, 25, är dotter till pappa David och hans andra hustru McKenzie som han träffade efter skilsmässan från Jarnette.

Courtney har också testat på skådespeleri med roller i filmer som YOLO: The Movie och Malignant Spirits: Sense of Fiction. Hon är en av Elizabeths största supporters och postade bland annat ett fint inlägg på Instagram där hon poserade framför filmaffischen till syrrans Avenders: Infinity War. Bildtexten löd ”Beundrar bara min grymma syster”.

Jake Olsen

Yngst i syskonskaran är Jake, 23. Han har valt att ligga lågt på sociala medier och syns inte alls lika flitigt som de andra. Men han har faktiskt en sida på Instagram där man bland annat får lite inblick i hans modellkarriär. Visst, senaste inlägget är från 2017 så hur det går för honom idag är svårt att säga.

I en intervju med Runway från 2016 förklarade Jake att ”I en familj med sex syskon får du lära dig att allt inte handlar om dig själv. Jag älskar varje kaotiskt ögonblick jag har med min familj när den är samlad. Den är mycket mer normal än du kan ana... alla vi stöttar varandras drömmar”.

Fint!

Källa: Cosmopolitan

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Här är 90-talets mest stilsäkra BFF:s

Skådisar som jobbat ihop med sina syskon

Mary-Kate Olsens nya liv – efter akuta skilsmässan från Olivier Sarkozy