Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Mary-Kate Olsens markering efter skilsmässan med Olivier Sarkozy

07 okt, 2020 
AvElin Jonsson
Mary-Kate Olsens markering efter skilsmässan med Olivier Sarkozy
Under våren ansökte Mary-Kate Olsen efter en akut skilsmässa från nuvarande ex-maken Olivier Sarkozy, vilket hon nekades av högsta domstolen i New York. Nu ett halvår senare är skilsmässan klar och Mary-Kate Olsen visar stolt upp att hon numera är en ogift kvinna.
Annons
Kändisparen som varit tillsammans längstBrand logo
Kändisparen som varit tillsammans längst

I majmånad blev det känt att Mary-Kate Olsen ansökt om skilsmässa från bankmannen Oliver Sarkozy, vilket bland annat TMZ rapporterade om. I samma veva som skilsmässoansökan blev offentlig framkom det även att modedesignern önskat skilja sig redan i april.

Det blev en jobbig situation för Huset fullt-stjärnan, eftersom att bankmannen redan hade sagt upp parets kontrakt på den gemensamma bostaden och krävde att Mary-Kate skulle vara ute ur huset den 18 maj. Bostadskaoset gjorde att Mary-Kate Olsen ville påskynda hela processen, och bad därför den högsta domstolen i New York om en akut skilsmässa – i hopp om att få behålla kontraktet på bostaden.

Mary-Kate Olsen nekades akut skilsmässa

Dock valde högsta domstolen att neka den akuta skilsmässan som Mary-Kate Olson önskade med anledningen att ”ärendet inte sågs som nödvändigt”.

– Just nu accepterar vi bara akuta ärenden, berättade Lucian Chalfen, presstalesperson på New Yorks domstol till sajten People samtidigt som han förklarade att domstolarna i New York prioriterar lite annorlunda på grund av den pågående coronapandemin.

Annons

Men efter att Mary-Kate nekades akut skilsmässa hoppade hennes advokater på båten, och den 25 maj kunde Mary-Kate kalla sig för ex-maka till bankmannen som hon gifte sig med hösten 2015.

Hon valde att ta av sig ringen direkt

Efter att skilsmässan väl gått igenom har det varit relativt tyst från båda parter, men när man i veckan såg Oliver Sarkozy på New Yorks gator rökandes en cigarett noterades det att vigselringen fortfarande satt kvar på han vänstra ringfinger.

Tvärtom är det dock med Mary-Kate Olsen, som tycks ha slängt vigselringen i vasken så fort hon bara kunde. För även hon skymtades på stan i veckan – men med ett helt oklätt ringfinger, något som kanske inte är så konstigt eftersom hon valde att plocka av sig vigselringen direkt efter separationen, enligt Daily Mail.

Mary-Kate stöttas av tvillingsyrran Ashley Olsen

Efter uppbrottet med ex-maken har Mary-Kate enligt uppgifter till Intouch weekly fått mycket stöd av tvillingsyrran Ashley Olsen.

– Mary-Kate har bestämt att hon inte vill vara ensam, så hon hon umgås med Ashley, säger en källa till sajten och fortsätter:

– Ashley är en av de få personer som hon litar och anförtror sig åt.

Mary Kate Olsen och Oliver Sarkozy vigselringar 2020, efter skilsmässan.
Oliver Sarkozy har fortfarande på sig vigselringen, ett halvår efter skilsmässan med Mary-Kate Olsen – här i New York i början av oktober 2020.
Enligt uppgifter tog MAry-Kate Olsen av sig ringen direkt efter separationen.
Enligt uppgifter tog Mary-Kate Olsen av sig ringen direkt efter separationen – även detta i början av oktober 2020 på middag i New York.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons