Detaljerna Hailey och Justin avslöjat om sitt äktenskap

03 mar, 2023 
AvLinda Strömbäck
Hailey Bieber Justin Bieber
Justin Bieber och Hailey Bieber gifte sig 2018, och nyligen berättade Hailey vad det bästa är med att vara gift med Justin. Spana in alla detaljerna paret avslöjat om sitt äktenskap här!
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Hailey och Justin Bieber gifte sig i ett tingshus på Manhattan 2018. Ett år efter vigseln anordnades sedan en stor och pampig bröllopsfest på lyxresorten Montage Palmetto Bluff i South Carolina, med gäster som Kendall och Kylie Jenner, Usher och Jaden Smith.

Efter paret gift sig har Hailey och Justin varit transparenta med allt vad ett äktenskap innebär, samt med- och motgångarna de stött på under årens gång. Se de intima detaljerna Hailey och Justin berättat om sitt äktenskap här!

Varför de gifte sig så unga

I en intervju med ELLE avslöjade Hailey tidigare anledningen varför de gifte sig i en så ung ålder.

Annons

– Jag menar, jag var 21 när vi gifte oss. Det var två månader innan jag fyllde 22 vilket är sjukt ungt. Och det låter nästan löjligt när jag säger det högt.

– Men jag tror ändå att det var annorlunda för mig och Justin. Vi hade redan sett så mycket trots vår unga ålder, och hade tillräckligt med erfarenhet för att veta vad vi vill ha utav livet, förklarade Hailey.

Att de väntade med sex tills de var gifta

Paret har också avslöjat att de väntade med att ha sex tills de var gifta, och levde i celibat första tiden de var tillsammans. Justin berättade i en intervju med Vogue att anledningen var för att han hade en komplicerad relation till sex.

– Jag tror sex kan orsaka mycket smärta. Folk har ibland sex bara för att de känner att de inte är tillräckligt bra och inte inser sitt värde. Kvinnor gör det, män gör det. Jag ville avstå från sex för att få ny kontakt med Gud och kände att det behövdes för min själ, berättade Justin tidigare för Vogue.

Annons

– Och jag tror att Gud belönade mig med Hailey. Det blev belöningen med allt.

Att första året var "riktigt tufft"

I en intervju med GQ har Justin tidigare berättat att det första året som gifta inte direkt var en dans på rosor.

– Första året som gifta var riktigt tufft. Det var mycket gammalt trauma att gå igenom, och det fanns en brist på tillit. Det fanns en hel del grejer som man kanske inte vill erkänna för sin partner, eftersom det är läskigt, och du vill inte heller skrämma bort din partner genom att säga att man är rädd, berättade Justin.

Att de gått i parterapi

I en intervju med Vogue berättade Hailey Bieber, 2019, att hon och Justin gått i parterapi efter de gift sig.

– Äktenskap är svårt, och det man måste komma ihåg. Det är verkligen riktigt tufft, berättade Hailey för tidningen.

Att Justin trodde äktenskapet skulle lösa alla problem

Justin Bieber har tidigare berättat att han trodde äktenskapet med Hailey skulle få alla hans problem att försvinna.

Annons

– Det är en resa. Jag kommer ihåg att när vi gifte oss, så fick jag ett litet känslomässigt sammanbrott eftersom jag trodde äktenskapet skulle lösa alla mina problem. Vilket det inte gjorde och jag kände mig lite som en hycklare.

– Man vill att sin fru ska göra något som man själv inte gör. Och ibland är det svårt att se sig själv i spegeln och inse att man kanske inte är den personen man trodde att man var, berättade Justin.

Detaljerna om sexlivet

Efter en konsert 2020, fick Justin frågan av ett fan vad han brukar göra en vanlig dag – och gav ett väldigt ärligt svar.

– Det beror på vem jag är med. När jag är med min fru så brukar vi... Ja ni kan nog gissa vad vi gör. Det är rätt sjukt, det är typ det enda vi brukar göra.

– Vi gillar att titta på film och har ofta Netflix and chill, men vi brukar definitivt göra mer av det senare, avslöjade Justin.

Även Hailey har öppnat upp om parets sexliv, och i podcasten Call Her Daddy avslöjade hon vilken som är hennes favoritställning i sängen.

Annons

– Definitivt inte missionären. Jag gillar verkligen doggy style, berättade Hailey.

Hon avslöjade också vad hon tycker är det sexigaste som Justin brukar göra.

– Det kan vara många olika saker. Bara själva kontakten kan vara en grej, liksom en fysisk grej. Men för mig är kyssarna superviktiga. Det har det alltid varit och var innan vi gifte oss, så jag skulle säga nog säga det, berättade Hailey.

Det bästa med att vara gift

I en intervju med Vogue berättade Hailey även de allra bästa sakerna med att vara gift med Justin.

– De bästa jag vet med att vara gift är helt ärligt partnerskapet som vi har. Verkligen, du är min bästa vän i hela världen. Det finns ingen annan jag hellre spenderar tid med eller göra något med, berättade Hailey.

Källa: Insider, Foto: TT, Instagram

Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber
Annons
Innehåller annonslänkar