Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

01 okt, 2019 
Justin Bieber bröllop 2019
Och så kom dagen då Justin och Hailey Bieber slog på stort och höll den bröllopsceremoni de väntat med i ett år. Destinationen var South Carolina och kvällen innan dracks det drinkar och spelades bowling. Här är allt vi vet om bröllopet - hittills!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Justin Bieber och Hailey Bieber gifte sig i rådhuset i New York redan för ett år sedan. Men paret valde att vänta med själva bröllopsceremonin och den stora festen, fram tills nu.

Under måndagen den 30 september sa paret ja till varandra igen. Valet av lokal föll på ett ställe i South Carolina som heter Montage Palmetto Bluff. Enligt källor till People var 154 gäster inbjudna, däribland familjemedlemmar och vänner som Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls och Biebers manager Scooter Braun.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Montage Palmetto Bluff

Montage Palmetto Bluff är en lyxresort och ett populärt ställe för bröllop i USA. Med utsikt över floden, stora grönområden, pool, två kapell och dubbla festlokaler är det inte konstigt att många vill säga ja där.

Annons

Anledningen till att Justin och Hailey valde just den här lokalen, trots att hon är uppvuxen i New York och han i Canada, ska vara att Justin tycker mycket om en annan Montage resort, som ligger i Laguna Beach i Californien. En källa till People säger att han sett The Montage som ”ett andra hem”.

Montage Palmetto Bluff Justin Bieber
Lyxresorten Montage Palmetto Bluff har flera festlokaler och mycket grönområden. Foto TT
Justin Bieber bröllop lokal september 2019
Självklart har resorten pool! Foto: TT

Unnade sig ny klocka

Paret har varit väldigt sparsamma kring detaljer om sitt bröllop. Men på Instagram visade Justin Bieber upp en ny klocka, av det lyxiga schweiziska märket Audemars Piguet, han inhandlat lagom till bröllopet. På bilden går det också att skymta en svart kostymärm.

Annons

Specialdesignad klänning från Vivienne Westwood

Dagen innan bröllopsceremonin var det traditionsenlig rehersal dinner. Gästerna anlände i båtar och enligt People bjöds det på lokalproducerad mat, där ostron ingick. Därefter ska familj och vänner bowlat tillsammans.

Paret fångades på bild när de åkte båt på väg till middagen. Justin Bieber i en avslappnad look med svarta långbyxor, vit pikétröja och seglarskor. Hailey Bieber i en specialdesignad vit offshoulder-klänning i ekologiskt silke, från designer Vivienne Westwood. Hon matchade sin look med ett diamanthalsband, skor med rosett och håret i en halvuppsättning, även den med rosett.

Annons
Justin Bieber bröllop september 2019
Hailey i specieladesignad sidenklänning och Justin i piké och långbyxor. Foto: TT

Hur själva bröllopsklänningen ser ut väntar vi fortfarande ivrigt på!

Läs mer:

Justin Bieber har förlovat sig – läs allt om frieriet

Justin Bieber lanserar vegansk deodorant

Se Justin Bieber sjunga för Hailey Baldwin på öppen gata

Annons