Då kommer The Handmaid's tale säsong 4 till HBO – se nya trailern här

Då kommer The Handmaid's tale säsong 4 till HBO Nordic

Äntligen har HBO Nordic släppt premiärdatumet för The Handmaid's tale säsong fyra. Väntan är (snart) över!
03 mars, 2021
Slå på ljud

Som så mycket annat under pandemin som fortfarande råder fick inspelningarna av den fjärde säsongen av The Handmaid's tale skjutas fram. Tanken var att inspelningarna skulle startat i mars 2020 och att säsongen skulle ha premiär någon gång under hösten samma år. Ja, det tog lite längre tid än väntat, men tack och lov är säsongen nu färdiginspelad, och ett premiärdatum är satt.

Då har The Handmaid's tale säsong 4 premiär på HBO Nordic

Ja, snart är längtan över! Den 29 april landar den fjärde säsongen av tv-serien på HBO Nordic, och på premiärdagen får vi inte bara ett avsnitt – utan de tre första avsnitten av serien.

Nu längtar vi, om möjligt, ännu mer till våren vi har framför oss!

Vad får vi se i den nya säsongen?

Så, vad kommer vi att få se i The Handmaid's tale säsong 4? Sist vi såg huvudkaraktären June, som spelas av Elisabeth Moss, låg hon blödandes efter en skottskada. Och vi alla undrade – kommer hon att överleva eller inte? Men i ett pressmeddelande från HBO Nordic får vi nu veta att hon, tack och lov, är både vid liv och redo för revolution i den kommande säsongen!

Junes planer på att rädda Gileads barn började sättas i kraft redan under slutet av säsong tre, med den riskfyllda räddningsaktionen. Och i den nya säsongen kommer June att slå tillbaka mot Gilead som rebellernas ledare, och de risker hon tar sätter henne i en hel del farliga situationer. Och hennes kamp för rättvisa och hämnd hotar även hennes relationer med de hon älskar mest.

Och för den som vill få en ännu större inblick i vad vi får se i säsong fyra så finns det en helt ny trailer att kika på!

Se den nya trailern till The Handmaid´s tale säsong 4 här:

Foto: Hulu

LÄS MER:

Behind Her Eyes – allt du vill veta om den hypade Netflix-serien

5 serier vi längtar efter 2021

7 nordiska dramaserier som har premiär på SVT i vår