5 serier vi längtar efter 2021

Nya Gossip Girl och andra serier vi längtar efter 2021

Nya säsongen av Sex Education, Gossip Girl och Stranger Things. Serierna att se fram emot 2021 är många. ELLE listar favoriterna (både nya och gamla) som du bara inte vill missa!
19 februari, 2021
Slå på ljud

En bra tv-serie förgyller kvällen i soffan – och även om 2021 verkar bli ytterligare ett år att tillbringa hemma så kan vi i alla fall trösta oss med att vi kommer ha tillgång till förstklassig underhållning.

Med nygamla serier som Gossip Girl och återkommande favoriter med nya säsonger som Stranger Things och You har vi allt vi behöver för en lyckad kväll hemma. Här är serierna som ELLE längtar efter – både nya och återkommande favoriter!

Här är 5 serier vi längtar efter 2021

Stranger Things – säsong 4

Redan 2019 stod det klart att en av Netflix mest populära serier skulle få en säsong 4 – något vi är mer än tacksamma för. Även om det ännu är oklart när den nya säsongen kommer ha premiär, eftersom inspelningarna varit tvungna att sättas på paus i och med rådande pandemi, kan vi trösta oss med att vi i alla fall fått vissa ledtrådar om vad sci-fi-serien i 80-talsanda kommer att handla om. Här kan du läsa om allt vi vet inför säsong 4!

You – säsong 3

Har vi tur behöver vi inte vänta allt för länge innan vi får se Gossip Girl-skådisen Penn Badgley återkomma i sin roll som den obehagligt charmiga Joe – som vi älskar att hata. Netflix har tidigare gått ut med att premiären av säsong 3 beräknas bli 21 april 2021.

Sex Education – säsong 3

High school-serien Sex Education på Netflix följer gymnasieeleven Otis som tillsammans med skolkamraten Meave startar en sexklinik på skolan. Och om inte det är en premiss nog för att få dig att vilja se serien är också allas våran Mikael Persbrandt med i den populära serien. I mitten av året spås säsong tre ha premiär – men ännu har Netflix inte avslöjat exakt datum.

The Handmaid's Tale – säsong 4

Den förra säsongen lämnade tittare med en rejäl cliffhanger – June, spelad av Elisabeth Moss, låg tillsynes döende efter en skottskada. Men oroa er inte, enligt trailern för säsong 4 kommer June återvända för att ta upp kampen för revolution i Gilead – kommer hennes kamp mot förtryckarstaten lyckas? Säsong 4 ska ha premiär någon gång under 2021 på HBO Nordic.

Gossip Girl – säsong 1

Lystring alla Upper East Siders-fans. Under 2021 kommer Gossip Girl att göra comeback i ny tappning – det är HBO Max som står för den nya produktionen som likt tidigare säsonger av serien kommer handla om överklassens ungdomar i New York. ELLE har tidigare delat med sig av bakom kulisserna-material från den nya serien – se bilderna på de nya skådisarna här!

Fler serier vi längtar efter 2021:

  • Solsidan, säsong 7 (TV4/Cmore)
  • Riverdale, säsong 5 (Netflix)
  • Bonusfamiljen, säsong 4 (SVT)
  • Inventing Anna, säsong 1 (Netflix)
  • The Gilded Age, säsong 1 (HBO)
  • Shadow and Bone, Säsong 1 (Netflix)
  • Loki, Säsong 1 (Disney +)
  • Young Royals, Säsong 1 (Netflix)
  • Exit, Säsong 2 (SVT)
  • Heder, Säsong 2 (Viaplay)

Foto: TT

LÄS MER:

5 anledningar att se den nya svenska serien Alla utom vi!

Här är tv-serierna som kommer våren 2021!