Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Behind Her Eyes – allt du vill veta om den hypade Netflix-serien

26 feb, 2021 
AvMoa Alfredsson
Behind Her Eyes på Netlifx
Behind Her Eyes är Netflix psykologiska thriller som har fångat tittarna med sin oväntade plot twist. ELLE listar allt vi vet om serien – och den största frågan: kommer den få en säsong två?
Annons
5 Serier att se framemot 2021Brand logo
5 Serier att se framemot 2021

Behind Her Eyes är en brittisk psykologisk thriller, tänk i liknande stil som The Undoing på HBO, som hade premiär på Netflix den 17 februari 2021. Serien i sex delar är baserad på den bästsäljande boken med samma namn från 2017 av författaren Sarah Pinborough.

Serien följer den ensamstående mamman Louise (spelad av Simona Brown) som inleder en kärleksaffär med sin chef David (Tom Bateman) . Men när hon samtidigt blir nära vän med chefens fru Adele (Eve Hewson) blir allt mycket mer komplicerat – och inget är som det verkar. En berättelse om svek, trauma, sex och till och med mord.

Louise och David i Behind Her Eyes
Är det verkligen en slump att Louise och David träffas?

Allt kompliceras ytterligare när Louise börjar lida av så kallad lucid dreaming – ett drömtillstånd där drömmaren är aktivt medveten under drömmen. Detta krånglar till det ännu mer för både Louise och oss som tittare – vad är egentligen verklighet och vad är dröm?

Annons

Kommer det en säsong två av Behind Her Eyes?

Den psykologiska rysaren slutar minst sagt spännande med en plot twist som var näst intill omöjlig att förutspå – och får oss att längta efter ytterligare en säsong. Ännu har inte Netflix gett något besked om huruvida serien kommer få en andra säsong.

Romanen som serien är baserad på fick inte någon uppföljare men med tanke på seriens popularitet är det inte orimligt att tro att serien ändå kommer följas upp av fler avsnitt. Vi håller alla tummar!

Se trailern till Behind Her Eyes här!

Foto: Netflix

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons