Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Chrissy Teigen och John Legend har välkomnat sitt fjärde barn

29 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Chrissy Teigen och John Legend
Bara några månader efter att dottern Esti kommit till världen, avslöjar nu Chrissy Teigen att hon och John Legend blivit föräldrar igen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Chrissy Teigens bästa looks på röda mattanBrand logo
Chrissy Teigens bästa looks på röda mattan

I januari meddelade Chrissy Teigen att hon och John Legend blivit föräldrar igen, efter att de förlorat sonen Jack i vecka 20, tre år tidigare.

”Här är hon! Esti Maxine Stephens. Hela huset är nu fullt av liv och vår familj kunde inte vara lyckligare. Pappa fäller en glädjetår varje kväll för att Luna och Miles är så kärleksfulla, och jag har precis fått lära mig att man ändå måste ha blöja på sig trots man gjort ett kejsarsnitt?! Vi är så lyckliga, och tack för alla kärlek och gratulationer vi fått, vi ser dem alla!” berättade modellen på Instagram.

Chrissy Teigen har fått sitt fjärde barn

Nu, 6 månader senare har paret välkomnat ytterligare en bebis – en son. På Instagram berättar Chrissy om graviditeten som hållits hemlig fram tills nu, och upplevelsen att få barn via surrogat.

Annons

”Så länge jag kan minnas, har jag alltid velat ha fyra barn” skriver Chrissy.

Hon berättar att hon efter sonen Jacks bortgång, inte visste om hon skulle klara av att vara gravid en gång till, och att paret kontaktade en surrogat-agentur 2021.

”Vid någon tidpunkt i surrogat-resan, efter en terapisession, sa jag till John att jag ville testa att bli gravid en sista gång. Om det inte går, så är det okej. Vi har redan varit med om det värsta man kan vara med om, och jag ville inte gå runt resten av mitt liv och undra om vi borde testat en gång till.”

Chrissy Teigen om att få barn via surrogat

Chrissy berättar att hon startade sin IVF-behandling och blev gravid med dottern Esti.

Annons

”Samtidigt träffade vi den mest fantastiska, kärleksfulla och empatiska surrogatmamman vi kunde tänka oss, Alexandra. Jag visste att hon var en perfekt matchning för oss sekunden vi pratade med henne. Alla våra drömmar och önskningar slog in, och jag ville bli hennes vän, att våra barn skulle leka med varandra och äta middag tillsammans. Jag ville lägga mitt huvud på hennes mage och och höra hickningar och sparkar där inifrån. Jag ville att de skulle finnas i våra liv så länge tiden tillät.”

Chrissy berättar att hon och Alexandra var gravida samtidigt och att deras familjer blev som en enda.

”Den 19 juni såg jag sedan denna vackra kvinna, min vän, vår surrogat, föda under lite kaos, men med styrka, ren glädje och kärlek.”

Chrissy Teigen och John Legends nyfödda son

På Instagram berättar Chrissy att hon är glad att äntligen få dela med sig av nyheten att de fått en son. Och att han döpts efter Alexandra.

”Vi vill säga tack för denna fantastiska gåva vi fått av dig, Alexandra. Vi är så glada att få berätta för världen att han är här, med ett namn som alltid kommer vara sammanlänkat med dig, Wren Alexander Stephens.” skriver Chrissy.

Stort grattis!

Foto: TT, Instagram

Se: Kändisar som fått barn 2023Brand logo
Se: Kändisar som fått barn 2023
Annons