Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Jennifer Lawrence bryter tystnaden om otrohetsryktet

28 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Jennifer Lawrence Miley Cyrus och Liam Hemsworth
Efter ryktena om att Liam Hemsworth varit otrogen mot Miley Cyrus med Jennifer Lawrence, förtydligar nu Jennifer vad som egentligen har hänt.
Annons
ELLE pop #8 – Pikarna mot Liam i Mileys nya låtBrand logo
ELLE pop #8 – Pikarna mot Liam i Mileys nya låt

Sedan en tid tillbaka har det spekulerats om att Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth haft en affär, när Liam fortfarande var tillsammans med Miley Cyrus. I musikvideon till Miley Cyrus nya låt Flowers, som handlar om att älska sig själv igen efter ett uppbrott, gör artisten nämligen referenser till sitt egna liv. I musikvideon har hon även en guldfärgad klänning på sig, som fansen tror är en hint till Jennifer Lawrences från premiären av The Hunger Games 2012.

Nu adresserar Jennifer Lawrence otrohetsryktet som uppstått efter musikvideon blivit viral.

Annons

Jennifer Lawrence om kyssen med Liam Hemsworth

Redan 2015 avslöjade Jennifer Lawrence att hon och Liam Hemsworth faktiskt kysst varandra en gång, och inte framför kamerorna under inspelningen av The Hunger Games.

– Liam och jag växte upp tillsammans. Och han är riktigt snygg. Vad skulle du ha gjort? sa Jennifer i talkshowen Watch What Happens Live.

Programledaren Andy Cohen skämtade då att han skulle välja Gale (Liams karaktär i The Hunger Games) före Peeta alla dagar i veckan.

Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth i The Hunger Games.
Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth i The Hunger Games.

– Det gjorde jag också, vid den tidpunkten åtminstone! svarade Lawrence och fick en high five av Andy Cohen.

Annons

MILEY CYRUS HINTAR I FLOWERS

Jennifer Lawrence förtydligade däremot att detta hände flera år efter att Liam och Miley gjorde slut (första gången). Men efter att Miley Cyrus break up-låt Flowers toppat listorna, har fansen spekulerat om Liam och Jennifer faktiskt haft en otrohetsaffär.

I låten har fansen nämligen tolkat flera olika referenser till artistens verkliga liv, som exempelvis att parets hus brann ner i Malibu 2018. Men även en guldfärgad klänning som Miley bär i musikvideon har gett fansen hintar till Jennifer Lawrence. Skådespelaren bar nämligen en liknande klänning i guld på premiären av The Hunger Games 2012.

Liam Hemsworth och Jennifer Lawrence på premiären av The Hunger Games 2012.
Liam Hemsworth och Jennifer Lawrence på premiären av The Hunger Games 2012.

JENNIFER LAWRENCES SVAR PÅ OTROHETSRYKTET

I en ny intervju i Watch What Happens Live svarar nu Jennifer Lawrence på otrohetsryktet som uppstått efter musikvideon, och förklarar att allt är påhittat.

Annons

– Det är inte sant, alla vet att jag och Liam kysstes en gång och det var flera år efter att de gjort slut, så jag antar att det bara är ett sammanträffande, säger skådespelaren och frågar publiken om de är nöjda med svaret.

– Bra, skönt att vi kunde reda ut det, säger Jennifer.

Källa: ELLE.com

Foto: TT

Jennifer Lawrence visar upp gravidlooken på filmpremiärenBrand logo
Jennifer Lawrence visar upp gravidlooken på filmpremiären
Annons