Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Chrissy Teigen har fått barn – se supergulliga bilden

20 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Chrissy Teigen och John Legend
Chrissy Teigen och John Legend har välkomnat sin bebis till världen. I ett inlägg på Instagram visar Chrissy upp den nyfödda dottern. Se bilden här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Chrissy TeigenBrand logo
7 saker du vill veta om Chrissy Teigen

I augusti gick Chrissy Teigen och John Legend ut med den glada nyheten att paret väntar barn igen, två år efter att de förlorat sonen Jack i vecka 20. Och nu har dottern Esti kommit till världen – som de visar upp i ett (supergulligt) inlägg på Instagram.

Chrissy Teigen om graviditeten

Sedan paret drabbades av missfall 2020, har Chrissy varit transparent med parets försök att bli gravida igen. Bland annat berättade hon om IVF-resan som paret påbörjade i början av 2022.

Annons

”Jag ville bara att ni skulle veta att jag har påbörjat en IVF-behandling för att spara så många ägg jag kan och som förhoppningvis kan skapa friska och starka embryon” skrev Chrissy på Instagram, och i slutet av sommaren kom sedan beskedet att paret väntar barn igen.

”Inför varje läkarbesök har jag tänkt 'okej om barnet mår bra så kommer jag berätta om graviditeten idag'. Men sen när jag hört barnets hjärtljud har jag bara lättat andats ut och insett att jag fortfarande är för nervös. Jag kommer nog inte lämna ett läkarbesök med mer iver än nervositet än, men allt är så perfekt och fint. Jag mår fantastiskt och känner mig hoppfull. Det har varit så svårt att hålla detta hemligt så länge!” skrev Chrissy Teigen på Instagram.

Chrissy Teigen och John Legend visar upp gravidmagen
Chrissy Teigen och John Legend visar upp gravidmagen

Visar upp dottern på Instagram

Nu har paret välkomnat sin lilla dotter till världen. I ett inlägg på Instagram visar Chrissy Teigen upp sin nyfödda dotter Esti, som på bilden ligger i famnen på sonen Miles, 4 och dottern Luna, 6.

Annons

”Här är hon! Esti Maxine Stephens. Hela huset är nu fullt av liv och vår familj kunde inte vara lyckligare. Pappa fäller en glädjetår varje kväll för att Luna och Miles är så kärleksfulla, och jag har precis fått lära mig att man ändå måste ha blöja på sig trots man gjort ett kejsarsnitt?! Vi är så lyckliga, och tack för alla kärlek och gratulationer vi fått, vi ser dem alla!” skriver Chrissy Teigen.

Foto: Instagram, TT

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023
Annons