Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Bästa julfilmerna på Netflix som är riktigt cheesy

15 nov, 2022 
AvEmma Castman
Chessy julfilmer på Netflix
Holidate med Emma Roberts och The Knight Before Christmas med Vanessa Hudgens är två exempel på riktigt bra julfilmer som går att streama på Netflix just nu. Spana in fler (ganska chessy) titeltips här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Nya julfilmer på NetflixBrand logo
Nya julfilmer på Netflix

Julen närmar sig med stormsteg och vad passar bättre än att ladda upp inför firandet med ett gäng mysiga filmer? Här listar vi tio tips på härligt chessy rullar på Netflix!

Streamingtips – mysiga julfilmer på Netflix

A Castle For Christmas (2021)

Romantisk komedi om en populär författare som flyr till Skottland undan en skandal. Väl där blir hon förälskad i ett slott – och kommer på kant med dess ägare, en minst sagt argsint hertig.

Annons

Holidate (2020)

Kärleksinfluerad komedifilm om två främlingar som tröttnat på att vara singlar under högtider och bestämmer sig för att vara varandras dejt under kommande storhelger. Upplägget hotas dock när äkta känslor dyker upp.

Midnight at the Magnolia (2020)

Komedi om två barndomsvänner som jobbar tillsammans på radio. Inför både lyssnare och familjer låtsas de vara ett par – i hopp om att deras program ska bli rikstäckande.

Annons

The Knight Before Christmas (2019)

Romantisk komedi om en riddare från 1300-talet som plötsligt hamnar i nutidens Ohio. Väl där faller han för en lärare som gett upp hoppet om kärleken.

Holiday Rush (2019)

Familjedrama om en radio-dj och hans fyra minst sagt bortskämda barn som tillsammans måste hjälpas åt när deras lyxiga tillvaro förändras precis före jul.

Annons

Holiday In The Wild (2019)

Romantiskt drama om Kate som blir lämnad av sin man strax efter att barnen flyttat ut. Ensam ger hon sig i väg till Afrika för att hitta en ny mening med livet – och under tidens gång möter hon kanske också kärleken.

The Holiday Calendar (2018)

Dramafilm i romantikens tecken. Handlar om en talangfull fotograf som inte trivs på sitt arbete. När hon ärver en antik adventskalender visar det sig att den kanske kan förutspå framtiden – och leda henne till kärleken.

Annons

A Christmas Prince (2017)

Romantisk film om en ambitiös ung journalist som nära inpå jul får i uppdrag att åka utomlands och skriva om en stilig prins som ska krönas till kung.

Ps! Glöm inte uppföljarna A Christmas Prince: The Royal Wedding och A Christmas Prince: The Royal Baby.

Julgåvan (2017)

Romantisk dramafilm om societetstjejen Ellen som måste besöka sin pappas lilla hemstad innan hon får tillåtelse att ärva hans framgångsrika företag. Väl där tvingas hon lära sig om vikten av hårt arbete och sympati.

Annons

Christmas Wedding Planner (2017)

Romantisk komedi om en bröllopsfixare vars värld kastas omkull när en snygg privatdetektiv får i uppdrag att sabotera ett av hennes största jobb.

Foto: Netflix

Annons