Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Årets nya julfilmer på Netflix 2022

18 okt, 2022 
AvEmma Castman
Årets julfilmer på Netflix 2022
Julen närmar sig med stormsteg och precis som vanligt har flera mysiga titlar premiär på Netflix. Spana in listan nedan och ta del av streamingtjänstens juliga premiärer!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbigaste sakerna med julen – enligt svenskarnaBrand logo
Jobbigaste sakerna med julen – enligt svenskarna

Längtar du också efter att vila ögonen på mysiga och lättsamma julfilmer som får dig att skratta och må bra? Då ska du definitivt läsa vidare. Här listar vi nämligen några av de filmer som Netflix har adderat till sitt julutbud i år!

Julfilmer på Netflix 2022

Falling for Christmas

Falling for Christmas

Handling: Romantisk julkomedi med Lindsay Lohan i huvudrollen. Handlar om en ung, bortskämd kvinna som råkar ut för en skidolycka några dagar innan jul. Det leder att hon tappar minnet och behöver tas omhand av en problemtyngd änkeman och hans dotter.

Annons

Premiär: 10 november

Christmas with You

Christmas with You

Handling: Romantisk komedi om en popstjärna som söker efter inspiration för en hitlåt inför julen. Hon bestämmer sig för att fly till en småstad utanför New York för att kunna fokusera – och snubblar oväntat över kärleken.

Premiär: 17 november

The Noel Diary

The Noel Diary

Handling: Romantiskt drama om en framgångsrik författare som återvänder hem över jul för att ta hand om sin döda mammas ägodelar. Väl på plats hittar han en dagbok som innehåller hemligheter från förr – något som leder till att han bestämmer sig för att konfrontera sitt förflutna.

Annons

Premiär: 24 november

Scrooge: En julsaga

Scrooge: En julsaga

Handling: Netflix stora animerade projekt för i år är en tolkning av Charles Dickens klassiska julsaga där man får följa med på en tidsresa med övernaturliga och musikaliska inslag.

Premiär: 2 december

How to Ruin Christmas: The Baby Shower

How to Ruin Christmas: The Baby Shower

Handling: Det blir en tredje säsong av den sydafrikanska serien How To Ruin Christmas – och precis som tidigare är frågan om öppensinnade Tumi lyckas ta sig igenom en jul med familjen utan att förstöra den totalt?

Premiär: 16 december

Foto: Netflix

Annons