Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Nu finns det mjölkchoklad med smak av Annas pepparkakor

10 okt, 2022 
AvEmma Castman
Mjölkchoklad med smak av pepparkakor
Tycker du om pepparkakor och mjölkchoklad? Då kommer du garanterat att älska årets nyhet från Annas! Här är allt vi vet om den nya chokladkakan!
Annons
Video: Jobbigaste sakerna med julen – enligt svenskarnaBrand logo
Video: Jobbigaste sakerna med julen – enligt svenskarna

För drygt ett år sedan presenterade Annas sina nyheter för 2021 – miniglassar bestående av len pepparkaksglass täckt av mjölkchoklad med krispiga pepparkaksbitar samt året pepparkakssmak; kardemumma. Hejaropen var (inte helt förvånande) många, och framför allt glassarna blev en stor snackis ute i landet.

Nu har det blivit dags för pepparkakstillverkaren att gå ut med det här årets nya lanseringar, och då står det klart att de ger sig in i konfektyrbranschen och lanserar sin allra första chokladkaka – Annas Original Mjölkchoklad.

Annons

Så smakar Annas Original Mjölkchoklad

Den nya chokladkakan är gjord på hållbara kakaobönor och beskrivs som en perfekt kombination av len och krämig choklad kombinerad med krispiga, krossade Annas Original pepparkakor.

Annas Original Mjölkchoklad

– I Sverige älskar vi både pepparkakor och choklad och att kunna kombinera de två i en riktigt högkvalitativ produkt känns spännande! Vi hoppas att Annas Original Mjölkchoklad ska uppskattas av många och avnjutas till flera av julens sammankomster eller i eget sällskap till en god kopp kaffe, säger Eva Forsberg, Category Marketing Manager på Annas pepparkakor, i ett pressmeddelande.

Annons

Årets limiterade smak på Annas pepparkakor 2022

Förutom den nya chokladkakan har Annas även presenterat vilken som är årets smak på pepparkakor.

Det är åttonde året i rad som en tillfällig smak äntrar butikshyllorna, och i år har man satsat på att göra två klassiska bakverk till ett genom att kombinera pepparkakan med en oemotståndlig smak av nybakad äppelpaj med mycket vaniljsås.

Annas pepparkakor äppelpaj

– Vi hoppas att 2022 års Limited Edition kommer uppskattas av många! Med smakerna vanilj, kanel och en underton av äpple i kombination med den traditionella pepparkakan har vi försökt skapa en smakupplevelse av nybakad äppelpaj, med extra mycket vaniljsås såklart. Självklart följer vi den goda traditionen att baka på plåt vilket ger Annas pepparkakor sin härliga sprödhet, säger Eva Forsberg på Annars pepparkakor.

Foto: Annas

Se också: Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minnsBrand logo
Se också: Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minns
Annons