Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Årets bästa adventskalendrar med skönhet och smink 2023

11 okt, 2023 
adventskalender 2023 skönhet smink bäst i test
Årets adventskalendrar med skönhet och smink finns äntligen i butikerna. ELLE listar årets bästa skönhetskalendrar med makeup, hudvård, hårvård och parfym 2023 – en perfekt present till dig själv eller till någon som du vill skämma bort lite extra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023Brand logo
ELLE unboxar: CAIAs adventskalender 2023

Tro det eller ej, men julen är snart här! Och överallt kryllar det av härliga beautykalendrar! En adventskalender fullproppad med skönhetsprodukter i form av lyxiga ansiktsmasker, spännande makeup eller härlig hårvård är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om – eller såklart till dig själv! För finns det något bättre än att få börja varje mörk decembermorgon med att öppna en liten present?

rituals julkalender 2023 skönhet smink
Rituals adventskalender 2023!

Årets bästa adventskalendrar med smink och skönhet 2023

Se till att klicka hem din favoritkalender redan nu, för är det något vi har lärt oss från tidigare år är det att det gäller att vara snabb om du ska lyckas få din kalender innan den säljer slut! Lumene, Caia, Kicks, Skincity, Hudoteket – här är kalendrarna som lanserats redan nu, men listan fylls ständigt på! Pssst. Kom ihåg att många fyller på med flera kalendrar. Var därför noga med att klicka på bevaka-knappen för att få information på om den kommer tillbaka.

Annons

Årets adventskalendrar inom skönhet 2023

Varning för spoiler!

Psst... Scrolla ner för att läsa om de bästa adventskalendrarna från 2023.

1. Caias adventskalender 2023

caia adventskalender 2023 recension bäst i test skönhetskalender
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Spänningen av att se innehållet i Caias adventskalender har varit olidlig, men låt oss säga att kalendern inte är någon besvikelse! Några av marknadens bästa makeupborstar, en ny och ljuvlig parfym och såklart otroliga mängder av bra makeup är bara några av många (!) saker som finns i årets kalender! Flera av luckorna innehåller dessutom mer än en produkt. När det gäller makeup som olika färger, så som rouge och liquid highlighter, finns det möjlighet att välja nyanser. Är du ett fan av märket, eller vill upptäcka alla stora snackisar, är det här väl investerade pengar! Adventskalendern från Caia kostar 2 695 kronor vilket såklart är mycket pengar, men det ska då inte glömmas att du får 30 full size-produkter och kalenderns totala värde är 8 000 kronor.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Caia: Allt! Den här kalendern får 5 av 5. Adventskalendern känns lyxig, väl genomtänkt och generös. Flera av luckorna innehåller flera produkter. Här kryllar det av storsäljande produkter i full size!

Nackdelar med kalendern från Caia: Brukar ofta sälja slut nästan direkt.

2. SKINCITY ADVENTSKALENDER 2023

adventskalender skincity 2023 hudvård smink skönhet
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern från Skincity.

Skincity brukar sällan svika när det kommer till bra och genomtänkta adventskalendrar. Och i år är såklart inget undantag! I kalendern finns lyxiga märken som Skinceauticals (i en av luckorna hittar du nämligen ett av marknadens bästa serum för fukt, fukt, fukt!), men också härliga Verso och Medik8. Det märks bland innehållet att kalendern har ett värde av 7 000 kronor. Men kalendern passar bäst till hudvrådsnörden!
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Skincity.

Annons

Fördelar med kalendern från Skincity: Riktigt lyxiga märken och produkter som passar många hudtyper! Extra plus för en riktigt elegant låda som går att använda till annat.

Nackdelar med kalendern från Skincity: Brukar sälja slut snabbt!

3. Rituals Classic adventskalender 2023

rituals classic calender julkalender 2023
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av Rituals adventskalender.

Rituals kommer i år med tre olika kalendrar i tre olika prisklasser: Classic, Deluxe och Premium. Den minsta kalendern från Rituals har inte bara en vacker design (som föreställer företagets flagshipbutik, House of Rituals), utan innehåller också 24 luckor med minisar för kropp, ansikte och hemmet. Priset ligger på tacksamma 899 kronor.
ANNONS Här kan du köpa kalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Rituals: Varierat innehåll. Många generösa förpackningar, trots minisar. Bra pris!

Nackdelar med kalender från Rituals: I en av luckorna finns en doft-tofs för hemmet. Fin, men inte en jätterolig lucka. Doftstickor hade känts mer exklusivt.

4. Rituals deluxe adventskalender 2023

rituals deluxe julkalender 2023
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av Rituals adventskalender.

Rituals är experter på fin design, och i år är kalendern i form av en by (tidigare har vi också sett 3D-julgranen där luckorna är i form av julkulor). I Rituals mellankalender, som har ett pris på 1 199 kronor, finns bland annat lyxiga doftljus (en för varje advent), handtvål med matchande lotion och ljuvlig rumsspray. Och den som tidigare testat vet att Rituals har några av marknadens bästa rumsspray!
ANNONS Köp adventskalendern här!

Annons

Fördelar med kalendern från Rituals: Produkter från många roliga och bra olika serier. Perfekt för dig som vill hitta nya favoriter från märket.

Nackdelar med kalender från Rituals: I år finns också dekoration för hemmet i en av luckorna. Det gör det något svårt i och med att smaken är som baken vad gäller inredningsdetaljer.

4. By Lyko Mind-Glown Julkalender 2023

lyko adventskalender 2023
Klicka på bilden och kom direkt till kalendern.

Lyko släpper flera adventskalendrar 2023 och Mind-Glown är bara en i raden. Kalendern bjuder på 24 luckor där märken som Make Up Store och Antonio Axu blandas med favoriter från Xlash och Babor. Kalendern kan du fynda under Black Week på rea till rabatterat pris – det totala värdet på produkterna är hela 5220 kronor.
ANNONS Köp adventskalendern på rea här.

Annons

Fördelar med kalendern från Lyko: En stor bredd produkter med allt från hår till makeup. Stort totalt värde på kalendern.

Nackdelar med kalendern från Lyko: En del produkter i travelsize.

5. NORDICFEEL THE BLACK CALENDAR 2023

nordic feel adventskalender 2023 hudvård smink
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Nordicfeel fick många hurrarop för deras kalendrar förra året och samtliga av årets tre kalendrar levererar också på topp! Den lyxigaste varianten The Black Calendar har ett värde på 5 600 kronor och i kalendern finns fantastiska hårprodukter från Björk, R+Co och Color Wow, men också bra hudvård från Shiseido och Klaris . Och såklart lite makeup från bland annat Sensai.
ANNONS Här kan du köpa The Black Calendar från Nordic feel.

Annons

Fördelar med kalendern: Otrolig blandning av bra och lyxiga produkter! Kommer i en snygg necessär.

Nackdelar med kalendern: Kalendern har 10 full size. Det hade varit roligt med några fler.

6. NORDICFEEL ADVENTSKALENDER 2023

adventskalender nordic feel 2023

Den andra varianten av kalendern har ett värde på närmare 5000 kronor, men är några hundralappar billigare än den lyxigaste varianten. Även här finns en fin variation av hudvård, makeup och hårvård.
ANNONS Klicka här för att köpa kalendern från Nordicfeel.

Fördelar med kalendern från Nordicfeel: Väldigt prisvärd!

Nackdelar med kalendern från Nordicfeel: Trots att majoriteten av innehållet är super (speciellt med tanke på priset) är det tre luckor som inte imponerar.

7. NORDICFEELS BUDGETKALENDER 2023

adventskalender nordic feel 2023 budget

Den billigaste av Nordicfeels adventskalendrar bjuder även den på en bra variation av produkter – och en riktigt snygg necessär! Här är känslan att majoriteten av produkterna är makeup men även härlig hudvård och hårvård finns såklart med bland luckorna!
ANNONS Här kan du läsa mer om kalendern från Nordic feel.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Nordicfeel: Att det här är den billigaste kalendern är nästan svårt att förstå! Här finns minst lika fint innehåll som i mellanvarianten.

Nackdelar från kalendern med Nordicfeel: Lösfransar och en towel känns som utfyllnadsluckor.

8. RITUALS PREMIUM ADVENTSKALENDER 2023

rituals julkalender smink skönhet 2023 bäst i test
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av Rituals adventskalender.

Det kan bli svårt att variera sig när man har flera adventskalendrar år efter år, men Rituals har lyckats igen. Vill du ha en lyxig, men ändå förhållandevis prisvärd kalender är Rituals Premium advent calendar en kalender du ska hålla utkik efter. I luckorna finns åtta fullstorlekar och en parfym.

Annons

Fördelar med kalendern från Rituals: Generösa storlekar på flera produkter. Bland annat doftpinnar från exklusiva Private collection -serien, samt härliga duschskum och en ljuvlig parfym.

Nackdelar med kalender från Rituals: Fyra små doftljus är superhärligt, men det vore fint med ett som är i full size!

9. LH COSMETICS ADVENTSKALENDER 2023

LH cosmetics adventskalender 2023 smink
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

En av årets mest hyllade kalendrar är LH Cosmetics Holiday Calendar, och visst förtjänar kalendern alla hurrarop! Kalendern, som har ett värde på hela 7500 kronor, innehåller 25 luckor med enbart full size-produkter. I den snygga och användbara necessären finns fint inslagna paket med innehåll som kommer att få makeupfantasten at jubla.
Här kan du köpa adventskalendern från LH Cosmetics.

Fördelar med kalendern från LH Cosmetics: 25 luckor med bara full size. Finns det något mer att säag?

Nackdelar med kalendern från LH Cosmetics: Den säljer slut VÄLDIGT snabbt. Enbart ett fåtal exemplar finns kvar.

10. MAC ADVENTSKALENDER 2023

mac adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

MAC hade en av förra årets snyggaste kalendrar. I år har företaget inte satsat lika mycket på designen (även fast den fortfarande är riktigt snygg), men innehållet är minst lika bra! Här är kalendern för dig som älskar makeup! I luckorna gömmer sig produkter som skapar den snyggaste sminkningen – oavsett tillfälle.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från MAC.

Annons

Fördelar med kalendern från MAC: Roligt och varierat innehåll. Många full size. Två produkter från märkets relativt nya hudvårdsserie.

Nackdelar med kalendern från MAC: Mycket fokus på läppar!

11. HUDOTEKET ADVENTSKALENDER 2023

hudoteket adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

En av förra årets bästa adventskalendrar stod Hudoteket för – och årets kalender är inget undantag! I den riktigt snygga och lyxiga kalendern (som har ett värde på närmare 6 000 kr), finns härliga hudvårdsmärken som Peter Thomas Roth och Exuviance, men också en del härlig hårvård i generösa storlekar. Bland annat från det svenska märket Maria Nila.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern redan nu!

Annons

Fördelar med kalendern från Hudoteket: Bra variation av produkter. Många hudvårdsprodukter som passar alla hårtyper! Åtta full size, men många produkter i generös miniförpackning.

Nackdelar med kalendern från Hudoteket: Säljer ofta slut snabbt!

12. MEDS ADVENTSKALENDER 2023

adventskalender meds apotek 2023 skönhet hudvård
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern.

Otippat nog blev Meds adventskalender en av fjolårets stora favoriter. Vem visste att nätapoteket hade sådan härlig och lyxig hudvård? I år är kalendern också en riktig succé! För det första: vem vill inte ha en stor, fluffig necessär i sitt badrum? För det andra: Foreo, Klairs och Biodroga. Det här är inga budgetmärken det handlar om...
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Meds: Priset! Kalendern kostar strax över tusenlappen, men innehållet är värt närmare 5 000 kronor. Också extra plus för en necessär som går att använda igen.

Nackdelar med kalendern från Meds: Necessären hade varit ännu snyggare med loggan i ett mindre format.

13. BABOR ADVENTSKALENDER 2023

babor adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Älskar du ampuller (som en booster för huden) får du såklart inte missa Babors adventskalender! Det här är kalendern som kommer få huden att stråla under hela december. Och lyxen att få öppna en ampull och badda huden varje dag är något alldeles extra!
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Babor.

Annons

Fördelar med kalendern från Babor: Här är produkterna som boostar huden under vinterns kanske kallaste månad!

Nackdelar med kalendern från Babor: Du måste såklart gilla ampuller för att uppskatta kalendern.

14. Lyko 24K adventskalender 2023

julkalender lyko 24 k 2023 bäst i test
Klicka på bilden för att komma till Lykos adventskalendrar.

Håll i dig! Lykos 24K-kalender är tillbaka – och är ännu bättre. År 2022 sålde kalendern slut på mindre än en timme och i år blir vi förvånade om samma sak inte händer igen! Värdet på kalendern är över 12 000 kronor, men kalendern blir din för knappa en tredjedel av priset. I kalendern finns lyxiga märken som ghd och ghd, men också härlig hudvård från bland annat Verso, L:a Bruket, Dr Barbara Sturm och Shiseido. Glöm inte makeupen från bland annat Sisley och All I Am.
ANNONS Här kan du bevaka och köpa Lykos adventskalender.

Annons

Fördelar med kalendern från Lyko: Perfekta blandningen av hår, hud och makeup. Här hittar du lyxens lyx, crème de la crème, adventskalendrarnas Rolls-Royce.

Nackdelar med kalender från Lyko: Priset. Men värdet är också outstanding!

15. LYKO Mephoria ADVENTSKALENDER 2023

lyko julkalender mephoria
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Lyko kommer i år med fyra kalendrar (en anpassad för män), och Mephoria är mellanvarianten av kalendrarna. Här finns makeup, hudvård, hårvård till ett värde av 6 200 kronor! Det märks att Lyko har lyssnat på sina kunder, för i kalendern finns många storsäljare från webbshopen.
ANNONS Här kan du köpa kalendern.

Fördelar med kalendern från Lyko: Bra pris för en väldigt generös kalender! Roligt med en del svenska märken bland produkterna!

Nackdelar med kalender från Lyko: Det hade gärna fått vara några fler full size av makeupen!

16. LYKO By Lyko ADVENTSKALENDER 2023

Lyko julkalender 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Lyko har nu många egna märken under sig, bland annat Make up store och såklart det egna märket By Lyko. I kalendern By Lyko finns 25 full size produkter med märkets otroligt prisvärda makeup och hudvård- Ställ klockan! Samtliga kalendrar från Lyko börjar säljas den andra oktober. ANNONS Här kan du köpa kalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Lyko: Priset är 899 kronor och värdet är över 2 000 kronor! Perfekt att upptäcka många nya och prisvärda favoriter.

Nackdelar med kalender från Lyko: Vissa färger kan vara lite svåra.

17. Lookfantastic adventskalender 2023

lookfantastic julkalender 2023 bäst i test
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern.

En av förra årets bästa adventskalendrar stod Lookfantastic för – och vi spår redan nu att kalendern kommer att bli en favorit även i år. Elemis, Medik8, Color Wow och Espa är bara några av otroligt många bra märken och produkter i kalendern. Dessutom får du i år också snygga makeupborstar och 12 (!) full size-produkter.
ANNONS Här kan du redan nu skriva upp dig på bevakningen av kalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Lookfantastic: En otrolig blandning av härliga beautymärken!

Nackdelar med kalender från Lookfantastic: Kalendern säljer slut snabbt – så det gäller att bevaka redan nu!

18. Fenty beauty adventskalender 2023

fenty beauty adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Fenty har (äntligen!) kommit med kalender! I kalendern, som har 12 luckor, finns en blandning mellan storsäljare från Fenty skin och Fenty beauty. Ett utmärkt tillfälle att upptäcka märket. För är det något sätt du ska lära känna ett märke, är det genom att testa storäljare!
ANNONS Här kan du köpa kalendern.

Fördelar med adventskalendern från Fenty: Rolig innehåll och ursnygg kalender som känns modern och genomtänkt.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Fenty: 12 luckor istället för 24 (eller 25 som många har).

19. Kicks The expert beauty advent calendar 2023

kicks julkalender med smink hudvård
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern.

Precis som tidigare år kommer Kicks i år med två kalendrar, men i år har man istället för att fokusera på en med bara makeup och en med bara hudvård, valt att göra en något mer exklusiv och en lite mer prisvärd. The expert beauty advent calendar är den något billigare varianten, men innehållet är riktigt härligt! Bland luckorna hittar du bland annat märken som Smashbox, Budgie, Skin treat och Sol de Janeiro.
ANNONS Här kan du klicka hem adventskalendern.

Fördelar med kalendern från Kicks: Ursnygg design, bra pris och många bra märken!

Annons

Nackdelar med kalender från Kicks: Kalendrarna brukar sälja slut snabbt, så det gäller att vara snabb i sitt köp för att inte riskera att missa.

20. Kicks The expert beauty advent calendar 2023

julkalender kicks 2023 lyx skönhet smink
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern från Kicks.

Den större varianten av Kicks kalendern osar lyx! Sisley, Lancôme och Filorga är bara några av många exklusiva märken. Extra plus är dessutom att i flera (!) av luckorna gömmer sig full size – och dubbla produkter.
ANNONS Här kan du se mer och köpa den lyxiga kalendern från Kicks.

Fördelar med kalendern från Kicks: Generös mängd produkter med flera luckor som har mer än en produkt. Otroliga märken! Kul också med en del produkter som säljs exklusivt på Kicks!

Annons

Nackdelar med kalendern från Kicks: Priset är något högre, men innehållet gör det värt varenda krona!

21. The body shop The Ultimate Advent of Change Adventskalender 2023

the body shop adventskalender 2023.skönhet smink hudvård
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från The body shop.

The body shop är pionjärer när det kommer till beautykalendrar och redan för 23 år sedan släppte märket sin första kalender. I år kommer The body shop, precis som vanligt, med tre olika kalendrar i alla prisklasser. Den största kalendern har 25 luckor och är fullproppad med full size-produkter. I kalendern finns favoriter inom kropp, hår, hudvård och även lite makeup.

Annons

ANNONS Här kan du köpa kalendern redan nu.

Fördelar med kalendern från The Body Shop: Bakom alla The body shops kalendrar finns ett fantastiskt tänk utefter företagets Community Fair Trade-program som är framtaget för att främja lantbrukare och producenter.

Nackdelar med kalendern från The Body Shop: En del av innehållet påminner förra årets kalender. Perfekt för dig som gillar produkterna, men tråkigt om du vill upptäcka nya favoriter.

22. The body shop The Big Advent of Change adventskalender 2023

adventskalender mellan the body shop 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Den mellanstora varianten av adventskalendern från The body shop bjuder på härliga full size-produkter, men också minisar som trots det har en generös förpackning. Kalendern kommer i en vacker box med lådor som dras ut.

Annons

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern. ANNONS Och här kan du köpa kalendern hos Lyko.

Fördelar med kalendern från The Body Shop: Vacker och genomtänkt kalender. Bra pris och många bra bästsäljande produkter i kalendern!

Nackdelar med kalendern från The Body Shop: Det hade varit roligt att få upptäcka ännu mer av The body shops suveräna makeup. Något som många tyvärr missat att dom har i sitt sortiment.

23. The body shop The Advent of Change Adventskalender 2023

lilla adventskalender the body shop 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Den minsta kalendern från The body shop är den perfekta gå bort-gåvan eller presenten till någon du tycker om (eller såklart till dig själv). I boxen finns 24 luckor med produkter från många olika serier. Absoluta favoriterna är utan tvekan Avocado Body Butter och hårduon från serien Shea.

Annons

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Fördelar med kalendern från The Body Shop: Priset! Kalendern kostar under 800 kronor har ett värde av nästan det dubbla.

Nackdelar med kalendern från The Body Shop: Trots att många av mini-produkterna har en generös storlek (majoriteten av produkterna är 60 milliliter), vore det trevligt med något som är i full size.

24. SpaceNK adventskalender 2023

adventskalender spacenk 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Space NK.

En av internets mest omtalade kalendrar är utan tvekan den lyxiga kalendern från Space NK. Och herre-min-gud vilken kalender! Bland luckorna finns dyrgripar som Drunk Elephant, Olaplex (schampo och balsam om 100 milliliter styck), full size från Dr Barbara Sturm (som bara den kostar 650 kronor) och Augustinus Bader!

Annons

ANNONS Här kan du köpa den hyllade kalendern från Space NK.

Fördelar med kalendern från Space NK: Allt! Kalendern får 5 av 5 möjliga, både innehållsmässigt och utseendemässigt. Här är verkligen något för beautynörden som vill unna sig!

Nackdelar med kalendern från Space NK: Priset.

25. Charlotte Tilbury adventskalender 2023

charlotte tilbury adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Charlotte Tilbury har inte bara kommit till Sverige – märket har också släppt en ursnygg och megalyxig kalender med innehåll som passar alla! Har du suktat efter att få testa den superhyllade Magic Cream eller Magic Serum Crystal Elixir? Eller vill du testa makeup som Airbrush Flawless Setting Spray och Pillow Talk Push Up Lashes. Nu har du chansen!

Annons

Fördelar med kalendern från Charlotte Tilbury: Alla favoriter samlade på samma ställe. Det blir inte bättre!

Nackdelar med kalendern från Charlotte Tilbury: Något svår att få tag på.

26. By Terry adventskalender 2023

adventskalender byterry 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

By Terrys Opulent Star Advent Calender är en lyxig favorit för dig som uppskattar riktigt bra makeup! Den ursnygga kalendern är fullproppad med makeup som kommer att få din hud att stråla! I kalender finns riktiga ikoner i necessären och 10 full size-produkter. Några av märkets senaste nyheter finns också gömda bakom luckorna.

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från By Terry.

Fördelar med kalendern från By Terry: Kalendern osar lyx och har ett riktigt högt värde. Tacksamt att så många av storsäljarna kommer i full size.

Nackdelar med kalendern från By Terry: Priset.

27. Nivea adventskalender 2023

nivea adventskalender 2023

Det här kanske inte är kalendern som får det att pirra som mest i magen, men precis som förra året är Niveas adventskalender riktigt prisvärd om man ser till innehållet. Här är den perfekta gåvan att ta med istället för en blomma om du blir bortbjuden. Mottagaren kommer garanterat att bli överlycklig!

Annons

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Nivea.

Fördelar med adventskalendern från Nivea: Prisvärd och många "bra att ha"-produkter för till exempel resa eller i träningsväskan.

Nackdelar med adventskalendern från Nivea: Saknar lyxfaktor.

28. L'Oréal Paris adventskalender 2023

adventskalender loreal paris 2023 smink skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från L'Oréal Paris.

Kan du inte åka till Paris får Paris åka till dig! Årets kalender är vackrare än någonsin och är en perfekt kalender för den som älskar prisvärd makeup, eller vill hitta nya favoriter till necessären. Majoriteten av produkterna är makeup i full size, men bland några luckor gömmer sig också hudvård och hårvård.
ANNONS Kalendern finns att köpa redan nu.

Annons

Fördelar med kalendern från L'Oréal Paris: 19 produkter i full size och en fin variation av produkter!

Nackdelar med kalendern från L'Oréal Paris: Något dyrare än tidigare år.

29. Bangerhead adventskalender 2023

bangerhead adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till kalendern!

Verso, Molton Brown, Clarins, Dermaceutic och Ouai – det tar aldrig slut! Här finns härliga produkter för både hud och hår. Kalendern har ett värde på närmare 6 500 kronor! Även fast majoriteten av produkterna är hudvård, finns också några favoriter inom makeup och hår. Till exempel Clarins superhyllade läppolja och Urban Decays klassiska setting spray!
ANNONS Här kan du köpa kalendern.

Fördelar med kalendern från Bangerhead: Det känns som att både produkter och varumärken är riktigt genomtänka. Dessutom är kalendern i år en stor och användbar necessär. Bra för både miljö och plånbok!

Annons

Fördelar med kalendern från Bangerhead: Några av produkterna, som som sheet mask och några krämer, är typiska innehåll i adventskalender och känns igen från andra kalendrar och tidigare år.

30. Loveboxxx Naughty & Nice Advent Calendar 2023

sexkalender bäst i test
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Ett riktigt snyggt glow kommer inifrån, eller hur? Med Naughty & Nice Advent Calendar får du garanterat kinder som rodnar! I sexkalendern, som har ett värde på nästan 6 000 kronor, finns 24 luckor med överraskningar som du kan använda själv eller med någon annan.
ANNONS Här hittar du den kittlande adventskalendern.

Fördelar med adventskalendern från Loveboxxx: Högt värde och riktigt spännande innehåll som gör december månad till ett nöje för den nyfikna.

Nackdelar med adventskalendern från Loveboxxx: Några lyckor känns lite som utfyllnadsluckor.

adventskalender womanizer bäst i test 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Womanizer.

ANNONS Här hittar du också sexkalendern från Womanizer där du också hittar just en... Womanizer!

31. Molton Brown adventskalender 2023

molton brown adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Molton Brown är mästare på att skapa ljuvliga, lyxiga dofter och årets kalender bjuder som alltid på riktigt härliga favoriter som absolut trollar om hemmet till en väldoftande oas och badrummet till ett riktigt spa!
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med adventskalender från Molton Brown: Lyx, lyx, lyx! Här kan du botanisera bland ljuvliga dofter och favoriter för kropp och hem.

Nackdelar med adventskalender från Molton Brown: Kommer ofta i väldigt liten upplaga.

32. Nyx adventskalender 2023

nyx adventskalender 2023 smink
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Alla makeupfantaster, se hit! Nyx kalender är i år lite annorlunda. I lådan ligger nämligen 24 paket, som du fritt kan välja att öppna utan någon speciell turordning. Kalendern innehåller bara makeup i full size, vilket såklart uppskattas extra mycket.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Nyx.

Fördelar med kalendern från Nyx: Några av märkets absolut bästa produkter finns i kalendern! Plus för bara produkter i full size.

Annons

Nackdelar med kalendern från Nyx: Två "utfyllningsluckor" med en liten makeupsvamp och en nagelfil.

33. Clinique adventskalender 2023

clinique adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till Cliniques adventskalender 2023.

Take the day off cleansing balm, Moisture surge och flera favoriter inom makeup – kalendern från Clinique har många härliga hudvårdsfavoriter som funnits med länge. Men också en del fina nyheter. Trots att majoriteten av innehållet är hudvård, finns också sju luckor med fin makeup.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Clinique.

Fördelar med kalendern från Clinique: Perfekt kalender för dig som vill upptäcka märket, eller vill fylla på med favoriter.

Nackdelar med kalender från Clinique: Köpte du kalendern förra året kommer du att känna igen en del av innehållet.

34. Clarins adventskalender 2023

clarins adventskalender 2023 hudvård

Clarins adventskalender har precis som förra året, otroligt många favoriter som alla har en säker plats i necessären och badrumsskåpet. Här hittar du återfuktande favoriter för ansiktet, till exempel SOS hydra mask, men också härliga rengöringar och såklart den hyllade Lip oil.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Clarins: Bra blandning och produkter som passar alla hudtyper.

Nackdelar med kalendern från Clarins: Skulle önska några fler full size.

35. Make up store Adventskalender 2023

make up store julkalender 2023
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av kalendern.

Hade du glömt bort Make up store? Nu kommer märket (som numera ägs av Lyko) med sin första kalender! I innehållet finns favoriter som Cover all mix, Microshadow – och otroliga läppennor! Värdet är på närmare 4 000 kronor, men priset på kalendern är under tusen kronor.
ANNONS Kalendern släpps i mitten av kalendern och finns att bevaka här!

Fördelar med kalendern från Make up store: Bra pris och många klassiska och suveräna produkter.

Annons

Nackdelar med kalender från Make up store: En del "utfyllnadsprodukter" som ett hårband och några svampar.

36. Yves Rocher adventskalender 2023

yves rocher julkalender 2023
Klicka på bilden för att köpa kalendern från Yves Rocher.

Yves Rocher är mästare på prisvärda kalendrar! Adventskalendern är den perfekta gå bort-gåvan till någon du tycker om – eller såklart till dig själv. I den snygga kalendern finns 24 luckor med allt från doft och makeup till hår- och hudvård. Dessutom gör designen att kalendern känns väldigt lyxig.
Här kan du köpa kalendern redan nu!

Fördelar med kalendern från Yves Rocher: Rolig mix med dusch, hår, hudvård och doft. Otroligt bra pris!

Nackdelar med kalender från Yves Rocher: Några av produkterna hade kunnat vara större.

37. Glossybox adventskalender 2023

glossybox julkalender 2023
Klicka på bilden för att skriva upp dig på bevakningen av kalendern.

25 luckor, 17 full size-produkter, ett värde över 6 000 kronor och flera av spännande märken. I år har Glossybox verkligen lyckats med deras kalender. Bland luckorna finns bland annat märken som Hickap, Björn Axén och Filorga.
ANNONS Här hittar du Glossybox adventskalender 2023.

Annons

Fördelar med kalendern från Glossybox: Priset är en bråkdel av kalenderns värde!

Nackdelar med kalender från Glossybox: Designen är fin, men sticker inte ut från tidigare år.

38. Kiehl's adventskalender 2023

adventskalender kiehls hudvård dam 2023
Klicka på bilden för att komma till köpstället av Kiehl's kalender.

Kiehl's kalender har en design lika vacker som en tavla (bakom designen står konstnärsduon Mayumi Otero och Raphael Urwiller)! Och innehållet är även det en fröjd för huden! Här hittar du många av vinnarna i ELLEs bäst i test. Till exempelDeep Pore Cleansing Masque. Det här är den ultimata adventskalendern för hudvårdsälskaren!
ANNONS Här kommer du att kunna köpa adventskalendern från Kiehl's.

Annons

Fördelar med kalendern från Kiehl's: Härlig blandning av riktiga storsäljare. Det finns något i varje kategori inom hudvård! Bra pris för ett ganska dyrt märke.

Nackdelar med kalender från Kiehl's: Det hade varit roligt med någon full size-produkt.

39. Sensai adventskalender 2023

sensai adventskalender 2023 hudvård
Klicka på bilden för att komma till kalendern.

Är i år året du ska satsa på en ultralyxig kalender är det Sensai du ska satsa på! Sensai sviker sällan när det kommer till bra hudvård och i årets kalender hittar du många bästsäljare! I kalendern finns en full size av Total Lip Treatment. Och ett läppbalsam/läppmask i full size kanske inte känns så lockande, MEN priset på denna är närmare 1000 kronor – och det är en stapelvara i många hudvårdsnördars badrumsskåp. Den håller också i evigheter!
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från Sensai: Riktigt lyxig kalender med bra hudvård som passar alla hudtyper!

Nackdelar med kalendern från Sensai: Kommer ofta i liten upplaga.

40. Lancôme adventskalender 2023

lancome adventskalender 2023 skönhet
Klicka på bilden för att komma till köpstället för kalendern från Lancôme.

Lancômes kalendrar sviker sällan, men i år är adventskalendern lyxigare (och bättre) än någonsin! Bakom luckorna finns doft, makeup och hudvard. Vinnaren av ELLEs bäst i test mascara, Lash Idôle hittar du till exempel i full size, och såklart finns också en mini av parfymfavoriten La Vie est Belle. Lyx, lyx, lyx!
ANNONS Här kommer du att kunna köpa kalendern från Lancôme.

Fördelar med kalendern från Lancôme: Bra variation av produkter! Adventskalendern osar lyx och förhöjer garanterat en mörk decemberdag.

Annons

Nackdelar med kalender från Lancôme: Har ett ganska högt pris (men ett värde på nästa 7 000 kronor).

41. Lumene adventskalender 2023

lumene adventskalender 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

Vill du ha en riktigt prisvärd adventskalender är det Lumenes du ska spana in! Det finska beautymärket har en tendens att år efter år skapa bra kalendrar som känns riktigt lyxiga. I kalendern finns majoriteten hudvård (från många olika serier), men också en del makeupfavoriter som en mascara och ett klädsamt rouge. Båda såklart i full size! Extra roligt är att en av produkterna är framtagen enbart för kalendern.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Lumene.

Annons

Fördelar med kalendern från Lumene: Roligt med många olika serier! Här har du verkligen möjlighet att upptäcka det prisvärda märket. Kalendern kostar under tusenlappen, men har ett värde på nästan det tredubbla.

Nackdelar med kalender från Lumene: Sex produkter är i full size, men det hade varit trevligt att få några fler.

42. YSL adventskalender 2023

ysl adventskalender skönhet 2023
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern.

Årets lyxigaste kalender står YSL för! Den urfina adventskalendern innehåller 18 minisar och fem produkter i full storlek. Extra tacksamt är att det kommer så många doftprover från parfymsortimentet. Alla dofter har också en generös storlek på 7,5 milliliter. Förutom det finns också fin makeup och lyxig hudvård.
ANNONS Här kan du köpa adventskalendern.

Annons

Fördelar med kalendern från YSL: Generöst med dofter. Många fina läppstift i full size och massor av härlig hudvård som passar alla hudtyper!

Nackdelar med kalender från YSL: Många av läppstiften går i röda toner. Perfekt inför jul, men du måste gilla röda läppstift för att uppskatta kalendern.

43. Biotherm adventskalender 2023

adventskalender biotherms hudvård skönhet 2023
Klicka på bilden för att komma till köpstället för kalendern från Biotherm.

Cera foam cleanser, Life plankton essence och Blue Therapy Red Algae Uplift Night Cream – i Biotherms härliga adventskalender finns ikoniska hud- och kroppsvårdsprodukter men också många nya favoriter! Kalendern är det perfekta tillfället att få djupdyka ner i Biotherms härliga hudvårdsvärld.
ANNONS Här kommer du att kunna köpa adventskalendern från Biotherm.

Annons

Fördelar med kalendern från Biotherm: Riktigt prisvärd kalender – och riktigt bra hudvård!

Nackdelar med kalender från Biotherm: Hade önskat lite mer full size.

44. L'Occitane adventskalender 2023

loccitane adventskalender 2023

L'Occitane är ett franskt hudvårdsmärke som genom åren släppt en del ikoniska produkter. Du har säkert inte missat märkets Shea hand cream? Men visste du även att märket gör riktigt bra kalendrar? Här får hudvårdnörden upptäcka många favoriter till ett bra pris!

ANNONS Klicka här för att komma till kalendern.

ANNONS Här hittar du också en annan, billigare variant av kalender.

Fördelar med adventskalendern från L'Occitane: Bra pris och produkter inom hud, hår, kropp och doft.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från L'Occitane: Lite liknande innehåll som tidigare år.

45. Lush adventskalender 2023

adventskalender lush badbomb 2023
Klicka på bilden för att komma till adventskalendrarna från Lush.

Lush kommer i år med två otroligt väldoftande adventskalendrar – en med bara fokus på bad! De helt veganska adventskalendrarna gör varje dusch till en riktig spaupplevelse. Båda adventskalendrarna har en väldigt fin design, men den stora kalendern som är formad som ett dockhus fångar ögat lite extra. Roliga och lekfulla kalendrar men riktigt härliga produkter. Perfekt för Lush-fantasten.
Här kommer du till kalendrarna från Lush.

Fördelar med kalendern från Lush: Kul att kalendrarna är uppdelade så att en är anpassad mer för bad. Lush är experter på ljuvliga dofter vilket också gör att produkterna känns extra lyxiga.

Annons

Nackdelar med kalender från Lush: Priset. Båda kalendrarna har ett relativt högt pris.

Håll utkik! Listan fylls på löpande.

Årets bästa adventskalendrar 2022

Här är några av förra årets bästa skönhetskalendrar enligt ELLEs beautyredaktör. Scrolla vidare för att läsa mer om kalendrarna.

1. Rituals adventskalender 2022

Rituals kommer i år med tre kalendrar, som alla bjuder på 24 fina överraskningar och ligger i tre olika prisgrupper. 3D Adventskalender har ett värde på 1775 kronor, men kostar strax över tusenlappen. Kalendern som bland annat innehåller doftljus och såklart storsäljande kroppsprodukter, är också en fin inredningsdetalj som höjer mysfaktorn i hemmet.

Fördelar med kalendern från Rituals: En bra blandning mellan hudvård, kroppsvård och parfym – och såklart skönhet för hemmet.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Säljer ofta slut snabbt, så det gäller att vara snabb för att lyckas få en kalender.

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Rituals.

rituals skönhetskalender 2022 stor kalender
Klicka på bilden för att komma till den mellanstora kalendern från Rituals.

2. RITUALS stora ADVENTSKALENDer 2022

Rituals största skönhetskalender, Premium-kalendern, är en lyxig variant som har ett värde på närmare 3000 kronor (men kostar en bråkdel av priset). Kalendern har många produkter i full size (bland annat de omtyckta duschskummen) och har även denna en fin blandning mellan skönhet för dig – och för hemmet.

Annons

Fördelar med kalendern från Rituals: Lyxig, snygg och många full size-produkter.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Något dyr, men innehåller också flera full size-produkter.

ANNONS Här kommer du att kunna köpa kalendern från Rituals.

3. RITUALS lilla ADVENTSKALENDER 2022

Vill du inte spendera multum på en adventskalender men fortfarande unna dig härlig lyx är Rituals minsta kalender ett fint alternativ. I adventskalendern gömmer sig bland annat fyra doftljus (för varje advent) och bra och spännande minisar av de bästsäljande produkterna Kalendern har ett värde på 1445 kronor och du betalar halva priset.

Annons

Fördelar med kalendern från Rituals: Prisvärd, har ett högt värde och en bra variation av produkter.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Inte jätterolig design på kalendern.

ANNONS Här kan du köpa kalendern från Rituals.

rituals lilla skönhetskalender 2022
Klicka på bilden för att komma till den lilla adventskalendern från Rituals.

4. Adventskalender från Hudoteket

Hudoteket firar 50 år med buller och bång – nu kommer nämligen den finaste kalendern hittills. Bara av att kolla på adventskalendern höjs julstämningen rejält! I kalendern finns märken som Verso, Medik8, Klairs och Babor och bland de 24 luckorna finns ALLT du behöver för en superb hudvårdsrutin. I åtta av luckorna gömmer sig full size-produkter.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Hudoteket: Fin design, lyxiga märken och väldigt bra pris kontra värde.

Nackdelar med adventskalendern från Hudoteket: Hudotekets adventskalender brukar sälja slut snabbt.

ANNONS Här kan du äntligen köpa Hudotekets adventskalender 2022!

hudteket adventskalender 2022 julkalender hudvård
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Hudoteket.

5. Adventskalender från The Body Shop 2022

Precis som tidigare år kommer The Body Shop med tre olika adventskalendrar – liten, mellan och stor. Den stora varianten, Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar, har ett värde på närmare 3000 kronor, men kostar hälften. I kalendern, som har 25 luckor, finns många bästsäljare så som Shea Body Butter, men också schampo och balsam i Moringa-serien. Här finns allt du behöver för kroppen, ansiktet och håret.

Annons

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Många full size-produkter och otroligt vacker box.

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Något dyr.

ANNONS Här kan du köpa kalendern från The Body Shop.

the body shop skönhetskalender 2022
Klicka på bilden för att komma till kalendern från The Body Shop.

6. Lilla julkalendern från The Body Shop 2022

Vill du upptäcka The Body Shop som märke eller ge en fin present till någon du tycker om är The Body Shops lilla kalendern Box of Wishes Advent Calendar, den perfekta kalendern! I de 24 luckorna gömmer sig allt från ansiktsmasker och kroppsvård till härliga favoriter i minisar som Mango Body Butter och Himalayan Charcoal Purifying Mask.

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Bra pris (595 kronor) och ett bra värde på kalendern (1050 kronor).

Annons

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Har 24 luckor istället för 25 som de två andra kalendrarna från The Body Shop.

ANNONS Klicka här för att köpa den lilla kalendern från The Body Shop.

ANNONS Här hittar du också kalendern.

skönhetskalender från The body shop liten kalender 2022
Klicka på bilden för att köpa den lilla kalendern från The Body Shop som finns att köpa nu.

7. Stora adventskalendern från The Body Shop 2022

The Body Shops mellanstora adventskalender har precis som de två övriga ett otroligt fint värde kontra det faktiska priset du får betala för kalendern. I Box of Wonders Big Advent Calendar har 25 luckor, varan några är i full size. Några av favoriterna är bland annat Shea Hand Balm och omtyckta Glow Mask– och såklart många väldoftande shower gels perfekta att ha med på resa eller i gymväskan.

Annons

Precis som den stora varianten finns adventskalendern att få tag på från och med 7e september.

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Många fina produkter i full size!

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Hade gärna sett fler full size-produkter.

ANNONS Här kan du köpa den lilla kalendern från The Body Shop.

ANNONS Här hittar du också den fina kalendern.

skönhetskalender the body shop 2022
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av den stora kalendern från The Body Shop.

8. ADVENTSKALENDER FRÅN BANGERHEAD 2022

Dr Dennis Gross, Elemis, Molton Brown och Dr Ceuracle – i årets adventskalender från Bangerhead finns många spännande favoritmärken inom hudvård. Men också många favoriter inom makeup. Vad sägs till exempel som en palett från LH Cosmetics eller primer från Smashbox?

Annons

Fördelar med kalendern från Bangerhead: Otroligt bra märken och ett fantastiskt pris på kalendern med tanke på hur många av märkena som är av övre prisklassen.

Nackdelar med kalendern från Bangerhead: Stor risk att kalendern säljer slut snabbt!

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern från Bangerhead.

adventskalender bangerhead skönhet smink 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Bangerhead 2022.

9. Adventskalender från MAC 2022

Årets snyggaste kalender står MAC för! Den karusell-liknande kalendern känns både nytänkande, rolig och härligt barnslig (här pratar vi barn på julafton – i 24 dagar!). Snälla tomten...

Fördelar med adventskalendern från MAC: Helt perfekt och generös full size- storlek på många av produkterna! Macstack Mascara, Setting sprayen Fix+, många fina läppstift och läppglans (där oväntat få är röda), brow setter och en drös med fina ögonskuggor.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från MAC: Dyr (men värd 5 045 kr).

ANNONS Adventskalendern finn äntligen (!) att köpa här.

adventskalender mac smink
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från MAC 2022.

10. Adventskalender från Lookfantastic 2022

Lookfantastics adventskalendrar gör en sällan besviken. Det fina med kalendern är att det är en rolig och salig blandning bland märken. I år hittar du bland annat Elemis, Drunk Elephant, By Terry och Rodial bakom luckorna!

Fördelar med adventskalendern från Lookfantastic: Perfekt blanding mellan hudvård och makeup. Bra pris (1200 kronor) med tanke på det extrema värdet på kalendern (cirka 5 700 kronor)

Nackdelar med adventskalendern från Lookfantastic: Säljer slut snabbt.

ANNONS Här kan du nu köpa kalendern från Lookfantastic.

skönhetskalender från lookfantastic 2022
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av Lookfantastics adventskalender 2022.

11. Adventskalender från Lumene 2022

Lumenes kalender är den bästa från märket hittills! I kalendern finns mycket hudvårdsfavoriter från nästan alla olika serier, samt några full size-produkter inom makeup. Tidigare år har en del av sminket som kommit i Lumenes kalender varit väldigt nyansbaserat vilket kan vara exkluderande för många, men i år passar all makeup alla hudtoner!

Annons

Fördelar med adventskalendern från Lumene: Väldigt prisvärd och bra innehåll!

Nackdelar med adventskalendern från Lumene: Hade gärna fått vara lite mer makeup.

ANNONS Här kan du redan nu köpa kalendern från Lumene.

skönhetskalender från lumene 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Lumene.

12. Adventskalender från Molton Brown 2022

Lyxiga Molton Brown sviker aldrig när det kommer till kalendrar. Förra året var Molton Brown en av årets absolut finaste kalendrar och årets är inte heller någon besvikelse. Lyxiga duschtvålar, väldoftande parfymer och urfina handkrämer – här är kalendern som höjer julstämningen rejält.

Fördelar med adventskalendern från Molton Brown: Lyxig, väldoftande och otrolig design.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Molton Brown: Ett högt pris, men med tanke på att märket överlag tillhör den något högre prisklassen får du otroligt mycket för pengarna.

ANNONS Här kan du köpa adventskalendern från Molton Brown.

adventskalender skönhet 2022 bästa kalender molton brown
Klicka på bilden för att komma till skönhetskalendern från Molton Brown.

13. Adventskalender från Space NK 2022

Olaple, Paula's Choice, Tatcha, Hourglass, Summer Fridays, Augustine Bader... Listan på lyxiga beautymärken tar inte slut när vi kikar in i Space NK's skönhetskalender. Här är något för beautyfantasten att gotta sig i, varje dag fram till jul.

Fördelar med adventskalendern från Space NK: Bra variation av lyxiga och underbara märken.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Space NK: Säljer slut snabbt.

ANNONS Nu kan du köpa kalendern här! Men skynda! Förra året sålde hälften av alla kalendrar slut redan samma dag som den släpptes.

space nk adventskalender 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Space NK.

14. ADVENTSKALENDER FRÅN ESSIE 2022

Är du en nagelfantast finns det en kalender du garanterat inte kommer att bli besviken på! Bakom de 24 luckorna gömmer sig mängder av fina nagellack, många i full size men också i generösa minisar om 5 milliliter (som räcker i evigheter). Kalendern har ett värde på över det dubbla mot vad den kostar och är det perfekta tillfället att fylla på med snygga nagellack och bra nagelvård!

Annons

Fördelar med adventskalendern från Essie: Otroligt prisvärd (899 kronor) om man jämför med vad priset på ett nagellack från Essie är.

Nackdelar med adventskalendern från Essie: Något fler vårdande nagelproduktern hade gärna fått vara med.

ANNONS Här kan du köpa Essies adventskalender 2022.

15. ADVENTSKALENDER FRÅN L'ORÉAL PARIS 2022

Upptäck L'Oréal Paris på bästa sätt! I årets kalender från märket finns 24 luckor fyllda med makeup, men också hud- och hårvård. Med kalendern kommer du garanterat att hitta nya och gamla favoriter från märket. Extra plus för att otroligt mycket makeup kommer i full size!

Fördelar med adventskalendern från L'Oréal Paris: Rolig variation mellan smink, hudvård och hårvård. Bra pris med tanke på kalenderns värde.

Nackdelar med adventskalendern från L'Oréal Paris: Kalendern känns något oglammig utvändigt.

ANNONS Här kan du köpa kalendern från L'Oréal Paris.

adventskalender loreal paris 2022 smink skönhet kalender
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern med smink från L'Oréal Paris.

16. Adventskalender med makeup från Kicks 2022

En av förra årets absolut bästa kalendrar var makeupkalendern från Kicks. Därför är också förväntningarna på årets kalender skyhöga! I kalendern gömmer sig märken som YSL, Morphe, It Cosmetics och Smashbox – rena drömmen för makeupfantasten!

Annons

Fördelar med adventskalendern från Kicks: Ett otroligt bra tillfälle att upptäcka spännande och bra märken. Snygg kalender som ser och känns riktigt exklusiv!

Nackdelar med adventskalendern från Kicks: Kommer i liten upplaga och förra året sålde kalendrarna slut väldigt snabbt.

ANNONS Här kommer du till adventskalendern från Kicks.

adventskalender smink kicks 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Kicks.

17. Julkalender MED hudvård FRÅN KICKS 2022

Är du en hudvårdsnörd av rang kommer du garanterat inte att bli besviken på årets skönhetskalender från Kicks. Clarins, Estée Lauder, Filorga och Biotherm – precis som kalenderns utsida osar även innehållet i kalendern lyx, lyx, lyx.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Kicks: Lyxiga märken och superfint innehåll. Bra blandning mellan hudvård och kroppsvård – och även lite hårvård.

Nackdelar med adventskalendern från Kicks: Det gäller att vara snabb om du ska lyckas roffa åt dig ett exemplar.

ANNONS Här kan du köpa kalendern från Kicks.

skönhetskalender kicks adventskalender 2022
Klicka på bilden för att komma till kalendern från Kicks.

18. Adventskalender från Skincity

Klairs, Skinceauticals, Ole Henriksen, Clarins, Paula's Choice – Skincity har inte snålat på bra och lyxiga märken i årets kalender. Skincitys The Skincare Calendar 2022 osar verkligen lyx, lyx, lyx och i de 25 luckorna finns bland annat Verso Body Peel, Clarins Beauty Flash Balm och såklart Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid som alla är vinnare i ELLEs olika bäst i test.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Skincity: Lyxiga märken, bra storlekar på produkterna, högt värde och ett pris som är mindre än en tredjedel av värdet. Också 25 luckor!

Nackdelar med adventskalendern från Skincity: Kalendern säljer i regel alltid slut väldigt snabbt. I år går den att köpa från och med den fjärde oktober.

ANNONS Här finns Skincitys adventskalender – men skynda – kalendern säljer alltid slut snabbt.

adventskalender skincity 2022 julkalender skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern.

19. Adventskalender med hudvård från Kiehl's 2022

I spy with my little eye en kalender fullspäckad med hudvårdsfavoriter (och många vinnare i ELLEs olika bäst i test) som alla har en säker plats i badrumsskåpet. Vad sägs till exempel om klassikern Ultra Facial Crem , nya Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream och den bästsäljande ögonkrämen Creamy Eye Treatment Avocado.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Kiehl's: Snygg och spännande design på kalendern. Ett riktigt bra pris med tanke på variationen av högkvalitativa produkter!

Nackdelar med adventskalendern från Kiehl's:Hade önskat någon mer full size i kalendern. Men trots det är produkterna relativt generösa i storlek.

ANNONS Här kommer du till adventskalendern från Kiehl's.

adventskalender kiehls 2022 hudvård skönhetskalemder
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Kiehl's.

20. Adventskalender från Origins 2022

Om du är ett fan av Origins eller vill upptäcka märket från första parkett är det nu du ska slå till. I skönhetskalendern finns mängder av olika ansiktsmasker, storsäljande favoriter inom rengöring – och ett doftljus.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Origins: Många storsäljande favoriter (med riktigt bra masker) har plockats ihop i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Origins: Är du ingen hudvårdsnörd är det här ingen kalender du ska lägga dina pengar på.

Här kan du köpa adventskalendern från Origins redan nu.

adventskalender origins kalender 2022
Klicka på kalendern för att komma till adventskalendern från Origins.

21. Adventskalender med makeup och hudvård från Lancôme 2022

Lancôme har gjort det igen! Årets urfina kalender vinner helt klart pris för finast design – och kanske också lyxigast innehåll. Bland luckorna hittar du bland annat storsäljande dofter som La Vie est Belle och Idôle, godingar från Génefique-serien och lyxiga Absolue-serien – och såklart makeup för både fransar och läppar!

Annons

Fördelar med adventskalendern från Lancôme: Jättebra variation mellan hudvård, kroppsvård, parfym och makeup. Fantastisk design – och hela kalendern osar lyx.

Nackdelar med adventskalendern från Lancôme: Högt pris (men värdet på kalendern är också närmare 6000 kronor).

ANNONS Här hittar adventskalendern från Lancôme.

2022 adventskalender skönhet lancome
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Lancôme.

22. Adventskalender med smink och parfym från YSL 2022

Väldoftande parfymer, bästsäljande och ursnygga läppstift, hyllad mascara och hudvård som ger huden extra lyx glans! Kort och gott kan man sammanfatta det som att YSL sätter extra guldkant på december månad i år.

Fördelar med adventskalendern från YSL: Otroligt lyxig och innehåller så många favoriter – i generösa storlekar!

Annons

Nackdelar med adventskalendern från YSL: Hade gärna funnits mer variation bland kulörer på läppstift. Dyr.

ANNONS Här hittar adventskalendern från YSL redan nu.

adventskalender ysl 2022 smink hudvård kalender skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern med skönhet och smink från YSL.

23. Adventskalender från Sephora 2022

Tarte, Too Faced, Natasha Denona, Milk Makeup – till och med Charlotte Tilbury. Blandningen av märken och produkter i Sephoras stora kalender är helt otrolig och får beautyhjärtat att slå en volt. Såklart är majoriteten av innehållet i kalendern Sephora-exklusiva produkter men bland luckorna finns också märken som Augustinus Bader och Dermalogica.

Fördelar med adventskalendern från Sephora: Otroligt roliga och spännande märken och en bra variation av hudvård och makeup. Här finns många produkter som kommer att gå hem hos många.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Sephora: Något dyr (men har ett värde på det dubbla).

ANNONS Här kommer du direkt till den stora kalendern från Sephora.

adventskalender från sephora 2022 smink hudvård kalender
Klicka på bilden för att komma till årets adventskalender från Sephora 2022.

24. Lilla adventskalendern från Sephora 2022

Precis som förra året erbjuder Sephora också en enklare kalender med produkter från det egna (och riktigt bra) märket Sephora Collection. I skönhetskalendern från Sephora finns fina ögonskuggor, nagellack och även en del hudvård.

Fördelar med adventskalendern från Sephora: Otroligt prisvärd och en rolig present att ge bort till någon som uppskattar skönhet.

Nackdelar med adventskalendern från Sephora: Känns inte superexklusiv.

ANNONS Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Sephora Collection.

sephora adventskalender 2022 lilla kalendern skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Sephora Collection.

25. Adventskalender från Babor 2022

Vill du att huden ska stråla lagom till julafton? Då är Babors kalender något för dig! I kalendern finns 24 ampuller (med serum). Extra tacksamt är att ampullerna är så dryga att en liten ampull räcker till två användningar.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Babor: Rolig och bra blandning av ampuller. Här finns verkligen möjlighet att upptäcka nya favoriter från märket. Med tanke på att styckpriset på en ampull normalt är cirka 80 kronor är kalendern rena kapet!

Nackdelar med adventskalendern från Babor: Är du ute efter en kalender med större variation är det här ingen kalender för dig.

ANNONS Här hittar du årets kalender från Babor.

adventskalender babor 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Babor 2022.

26. ADVENTSKALENDER FRÅN HICKAP 2022

Svenska Hickap lanserar i år sin första adventskalender och utan att avslöja för mycket kan vi säga att ALLA (!) produkter i kalendern kommer att vara full size. Hudvård, makeupborstar och såklart lite makeup – i kalendern finns storsäljarna från varje kategori (och hint – Hickaps sminkborstar är några riktiga favoriter).

Annons

Fördelar med adventskalendern från Hickap: Alla produkter i adevntskalendern är full size. Kalendern har ett högt värde (4057 kronor) jämfört med vad priset på kalendern är.

Nackdelar med adventskalendern från Hickap: Relativt dyr för att vara ett märke som trots allt inte tillhör den högre prisklassen.

ANNONS Här kan du nu köpa kalender exklusivt.

adventskalender hickap 2022 bästa kalender skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern med skönhet från Hickap.

27. Adventskalender från Biotherm 2022

Precis som förra året kommer Biotherm med en fullproppad hudvårdskalender. I de 24 luckorna finns favoriter som Lait Corporel och Blue Therapy Red Algae Uplift Night Cream men också nya favoriter som Cera Repair Barrier Cream.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Biotherm: Otroligt prisvärd och många riktigt bra produkter. En perfekt present att ge bort till någon du tycker om eller till dig själv.

Nackdelar med adventskalendern från Biotherm: Hade önskat någon mer full size.

ANNONS Här kan du bevaka adventskalendern med hudvård från Biotherm.

adventskalender från biotherm kalender skönhet hudvård 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Biotherm.

28. Adventskalender från Indy Beauty 2022

Även Indy Beauty hoppar på kalendertrenden och släpper i år sin första kalender. I kalendern finns hela 21 produkter i full size, men mest spännande är att kalendern också bjuder på två helt nya produkter.

Fördelar med adventskalendern från Indy Beauty: Generöst med full size-produkter. Hela 21 produkter är full size och resterande tre är generösa 75 milliliter. Priset i förhållande till värde är också väldigt bra!

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Indy Beauty: Lite makeup. Märket har många bra och plånboksvänliga favoriter som gärna hade fått funnits med i kalendern.

ANNONS Här kan du bevaka kalendern från Indy Beauty.

adventskalender indy beauty 2022 hudvård skönhet kalender
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Indy Beauty.

29. Adventskalender från Björk 2022

I Björks kalender finns fyra luckor (en för varje advent) med väl utvalda produkter. Vad sägs till exempel som Tämja som är en storfavorit hos ELLEs beautyexpert eller ett av markandes bästa inpackningar (som också vunnit ELLEs bäst i test hårinpackning).

Fördelar med adventskalendern från Björk: Väl utvalda och riktigt bra produkter som alla såklart är i full size.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Björk: Få luckor, men väldigt bra produkter.

ANNONS Här hittar du kalendern från Björk.

adventskalender björk hårvård kalender 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Björk.

30. Adventskalender från Giorgio Armani Beauty 2022

Lyxiga parfymer och magisk makeup – adventskalendern från Giorgio Armani beauty osar lyx! Sì Passione, My Way Florale och Acqua di Gìoa EDP tillsammans med flera färger av Midi Lip Maestro och favoriten Eyes To Kill Mascara – här finns mycket att gotta sig bland!

Fördelar med adventskalendern från Giorgio Armani Beauty 2022: Bra variation och otroligt lyxiga gåvor i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Giorgio Armani Beauty 2022: Dyr.

ANNONS Armanis adventskalender finns att läsa mer om och köpa här.

adventskalender skönhet smink skönhet 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till den lyxiga adventskalendern.

31. Adventskalender från Satisfyer 2022

Glow kommer inifrån, eller hur? Precis som tidigare år kommer även Satisfyer med en minst sagt spännande kalender som får det att pirra extra mycket. I kalendern, som har ett värde på över 6 600 kronor (men kostar en sjättedel av priset) finns att för att du ska ha en extra lustfylld decembermånad.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Satisfyer: Otroligt högst värde. Här finns allt du behöver för skoj på egen hand eller tillsammans med någon. Hint! Ja, en Womanizer finns absolut bland en av luckorna.

Nackdelar med adventskalendern från Satisfyer: Fyra flaskor glidmedel känns inte jätteroligt.

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern från Satisfyer. ANNONS Vill du ha en extra lyxig kalender finns en större variant här.

32. Adventskalender från Clinique 2o22

Är du eller någon du tycker om, ett fan av Clinique är årets kalender ett måste! Vad sägs till exempel om en full size på Moisture Surge (som bara den kostar över 400 kronor) samt makeupfavoriter som High Impact Mascara och Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Clinique: Många olika varianter av produkter och bra blandning mellan hudvård och makeup. Många full size.

Nackdelar med adventskalendern från Clinique: Hade verkligen önskat att hitta favoriter som Almost Lipstick Black Honey och större storlek på Take The Day Off Cleansing Balm.

ANNONS Här hittar du årets kalender från Clinique.

adventskalender från clinique 2022
Klicka på bilden för att komma till bevakningen av skönhetskalendern från Clinique.

33. Adventskalender från Maria Åkerberg 2o22

Svenska skönhetsföretaget Maria Åkerberg har i år skapat tre olika varianter av en skönhetskalendrar – en med hudvård och makeup, en med makeup och en med manlig hudvård. Gemensamt för alla kalendrar är att de består av fem luckor med generösa förpackningar.

Annons

Fördelar med skönhetskalendern från Maria Åkerberg: Bra att det finns olika varianter att välja på så att det går att specialanpassa efter intresse och behov.

Nackdelar med skönhetskalendern från Maria Åkerberg: Fem luckor, visserligen generöst fyllda, men det hade gärna fått vara några till!

ANNONS Här kommer du till adventskalendern Beauty Favourites från Maria Åkerberg.

ANNONS Klickar du här kommer du till adventskalendern med makeup.

ANNONS Och här kommer du till adventskalendern med manlig hudvård.

adventskalender maria åkerberg 2022 bästa kalender skönhet
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Maria Åkerberg 2022.

34. Adventskalender från Yves Rocher 2022

Precis som förra året kommer Yves Rocher med en otroligt (!) prisvärd kalender som är den perfekta gå bort-gåvan till någon du tycker om – eller såklart till dig själv. I den snygga kalendern finns 24 luckor med allt från doft och makeup till hår- och hudvård.

Annons

Fördelar med kalendern från Yves Rocher: Fantastiskt pris och design som ser ut och känns lyxig!

Nackdelar med kalendern från Yves Rocher: Inte jättemånga full size-produkter.

Här kan du köpa kalendern exklusivt.

adventskalender yves rocher 2022 hudvård skönhet kalender
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Yves Rocher 2022.

35. Adventskalender från Nivea 2022

En annan fina och prisvärd kalender i budgetkategorin är årets adventskalender från Nivea. I kalender, som kostar under 600 kronor, finns luckorna finns både kropps- och ansiktsvård. Här kan du upptäcka nya, plånboksvänliga favoriter i din rutin!

Fördelar med adventskalendern från Nivea: Bra pris och fin kalender! Perfekt för den som vill upptäcka kalender-världen eller ge en gåva till någon.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Nivea: Den påminner väldigt mycket om förra årets kalender.

ANNONS Här kan du köpa årets adventskalender från Nivea.

Adventskalender nivea budget kalender skönhet 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till den prisvärda kalendern från Nivea.

36. Adventskalender från Clarins 2022

Den virala snackisen Lip Oil, en av tidernas bästa mascara, multikrämen Beauty Flash Balm – OCH full size av storfavoriten Hand and Nail Cream som är ett måste! I årets kalender från Clarins finns så otroligt många favoriter som alla har en säker plats i necessären och badrumsskåpet. Och priset är chockerande bra!

Fördelar med adventskalendern från Clarins: Bra pris för att vara ett sådant bra och lyxigt märke! Bra blandning mellan hudvård (som passar alla) och makeup.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Clarins: Svårt att hitta information om kalendern.

ANNONS Klicka här för att komma direkt till adventskalendern från Clarins 2022.

adventskalender hudvårs skönhetskalender 2022 clarins
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Clarins 2022.

37. STORA ADVENTSKALENDERN FRÅN LYKO 2022

Är i år året du ska slå på stort? Lykos 24K-kalender är adventskalendern som garanterat inte kommer att göra dig besviken. Kalendern har ett värden på 10 400 (!) men kostar en tredjedel av priset. Och vad får du då om du betalar 2500 kronor som kalendern kostar? Vad sägs som en megahyllad Tan Revel, Elixir Cosmeceuticals älskade Niactil 4%, världens bästa Verso Daily Glow, en roll on-doft från Gucci (7,4 ml) och ögonskuggspalett från LH Cosmetics.

Annons

Fördelar med adventskalendern 24 K från Lyko: Spännande produkter, bra blandning av produkter och högt värde.

Nackdelar med adventskalendern 24 K från Lyko: Hade önskat några flera full size. Och kalendern säljer slut snabbt (förra året tog det knappt en timme...)!

Kalendern är redan slutsåld, men har du tur kan det komma in några ex. ANNONS Bevaka kalendern här!

ANNONS Klicka på bilden för att komma till den största skönhetskalendern från Lyko.

adventskalender lyko stor 24k
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Lyko.

38. Adventskalender från By Terry 2022

Lyxmärket By Terry släpper i år en kalender, Terryfic Glow Calender, fullproppad med makeup som kommer att få din hud att stråla! I kalender finns ikoniska produkter som Tea to Tan, Hyaluronic Hydra-Powder och Brightening CC Serum. 11 av produkterna är i full size (inklusive tre sminkborstar).

Annons

Fördelar med adventskalendern från By Terry: Priset! Det är nästan ofattbart vilket bra pris kalendern har med tanke på att sminkmärket tillhör den övre prisklassen – och det är så pass många produkter som kommer i full size.

Nackdelar med adventskalendern från By Terry: En eller två sminkborstar hade räckt!

ANNONS Här kan du köpa årets adventskalender från By Terry.

adventskalender smink by terry
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från By Terry 2022.

39. Adventskalender från Filorga 2022

Är du som många andra ett fan av Filorga kommer du inte att bli besviken på årets kalender. Och har du inte testat märket tidigare är det ett perfekt tillfälle att upptäcka märket. I kalender, som i år är en snygg och smidig necessär, finns favoriter som Scrub & Detox, Oxygen Glow Mask och Time Filler.

Annons

Fördelar med adventskalendern från Filorga: ALLA bästsäljare och storfavoriter finns med i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Filorga: Tyvärr få full size-produkter.

ANNONS Här hittar du årets kalender från Filorga.

adventskalender filorga
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Filorga.

40. Adventskalender från L'Occitane 2022

Är du nu i kalendervärlden och vill upptäcka julens magiska beauty-under är den lilla kalendern från L'Occitane ett toppenalternativ att börja med. Kalendern innehåller storsäljande handkrämer perfekta att ha i väskan och på skrivbordet samt duschprodukter för resan eller gymmet.

Fördelar med adventskalendern från L'Occitane: Superbra pris och fina produkter!

Annons

Nackdelar med adventskalendern från L'Occitane: Innehåller bara minisar.

ANNONS Här hittar du adventskalendern från L'Occitane.

ANNONS Här hittar du den stora varianten av L'Occitane-kalendern.

julkalender hudvård skönhet 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från L'Occitane.

41. Adventskalender från Lyko 2022

Dermaceutic, R+Co, Dermalogica, Mantle och Davines – precis som förr året håller Lykos kalender väldigt hög standard och levererar många glammiga produkter. Fördelningen mellan hår, hur och makeup är också bra. Kanske att det gärna hade fått titta in en doft till i kalendern.

Fördelar med adventskalendern från Lyko: Bra värde, bra blandning mellan hud, hår, makeup och kropp.

Annons

Nackdelar med adventskalendern från Lyko: Säljer slut nästan direkt.

ANNONS Här kan du äntligen köpa kalendern. Men det gäller att vara snabb om du vill hinna få ditt exemplar.

adventskalender lyko skönhet 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Lyko.

42. Adventskalender från Nordicfeel 2022

Nordicfeel kommer i år med flera olika varianter av adventskalendrar med olika inriktningar. I den blandade kalendern Beauty Lover Calendar finns både makeup, hudvård, hårvård och kroppsvård och du hittar märken som Sol de Janiero, Bioline och Clarins.

Fördelar med adventskalendern från Nordicfeel: Fin variation av märken och bra pris på kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Nordicfeel: Tyvärr inte jättemånga full sixe-produkter.

Annons

ANNONS Klicka här för att komma till adventskalendern från Nordicfeel.

ANNONS Här kommer du till Nordicfeels största variant av kalender.

adventskalender 2022 nordicfeel
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Nordicfeel.

43. Adventskalender från Nordicfeel med hudvård 2022

Är du en hudvårdsnörd är det istället Nordicfeels hudvårdskalender du ska satsa på! Här får du upptäcka lyxiga märken som Filorga, Clarins och Babor, men till mindre än en tredjedel av vad kalendern är värd.

Fördelar med adventskalendern med hudvård från Nordicfeel: Bra märken! Roligt med två (användbara) redskap.

Fördelar med adventskalendern med hudvård från Nordicfeel: I kalendern finns en dermaroller och den påläste vet att en dermaroller aldrig ska användas hemma (huden kan få stora skador och ärr) utan bara får användas av professionella på salong.

Annons

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern 2022.

44. Adventskalender från Nordicfeel 2022

I Nordicfeels Beauty Fanatic Calendar är majoriteten av innehållet hudvård med märken som Clarins, Bioline och CeraVe. Men bakom luckorna finns också favoriter från Wella och Björk.

Vill du ha en variant med bara cruelty free och vegansk beauty släpper Nordicfeel även en kalender för det. ANNONS Här hittar du den adventskalendern från Nordifceel.

Fördelar med adventskalendern från Nordicfeel: Roligt med hårvård och mycket hudvård. Bra pris!

Nackdelar med adventskalendern från Nordicfeel: Innehåller luckor med bland annat en mesh bag men också facial beauty rezor som inte känns speciellt användbara.

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern från Nordicfeel.

adventskalender skönhet 2022 topplista
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Nordicfeel.

45. Adventskalender från Voluspa 2022

Är du en ljusfantast kommer Voluspas 12 dagars-kalender få dig att jubla! Bakom luckorna finns 12 bästsäljande ljus

Annons

Fördelar med adventskalendern från Voluspa: Ett bra sätt att upptäcka många olika doftljus. Styckpriset per doftljus blir väldigt bra!

Fördelar med adventskalendern från Voluspa: Lite otydligt exakt vilken storlek ljusen har.

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern från Voluspa.

46. Adventskalender från Mantle 2022

I ren Mantle-anda kommer nu det svenska hudvårdsmärket med en minimalistisk kalender om fem luckor – en lucka för varje advent och en lucka för julafton. I kalendern finns enbart full size-produkter med märkets bästsäljare och favoriter. Ett perfekt tillfälle att fylla på med favoriter från Mantle, eller att upptäcka märket.

Annons

Fördelar med kalendern från Mantle: Känns verkligen varumärkesnära. Här är en kalender som det finns stor tanke bakom och produkterna känns väl utvalda. Värdet är otroligt om man jämför med vad kalendern kostar.

Nackdelar med kalendern från Mantle: Kanske hade det varit roligt att addera små testers i varje lucka för att få upptäcka övriga sortimentet?

ANNONS Här kommer du direkt till adventskalendern från Mantle!

adventskalenxder mantle 2022
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Mantle.

47. Adventskalender från Meds 2022

Meds adventskalender har blivit en riktig snackis och en omtalad favorit – med all rätt. Kalendern har ett värde på närmare 5 500 kronor, men kostar knappt över tusenlappen. I kalendern hittar du hudvård från härliga märken som Bioderma, Dermalogica, Peter Thomas Roth och Dermaceutic.

Fördelar med kalendern från Meds: Många roliga (och lyxiga) märken och ett riktigt bra pris på kalendern.

Nackdelar med kalendern från Meds: Har inte jätterolig design.

ANNONS Här kommer du till adventskalendern från Meds.

adventskalender meds 2022 skönhet
Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Meds 2022.

Saknar du någon adventskalender? Ingen fara, listan fylls på hela tiden!

Annons