Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets bästa adventskalendrar med skönhet och smink 2023

adventskalendrar 2023 bästa kalendrar skönhet smink

December månad närmar sig med stormsteg – här är årets adventskalendrar för vuxna inom skönhet och smink.

Årets adventskalendrar med skönhet och smink har börjat landa i butikerna. ELLE listar årets bästa skönhetskalendrar med makeup, hudvård, hårvård och parfym 2023 – en perfekt present till dig själv eller till någon som du vill skämma bort lite extra.
03 november, 2022

Ett av de första tecknen på att det inte är allt för långt kvar till julen är när adventskalendrarna börjar dyka upp i butikerna. Och i år kommer de tidigare än någonsin! En adventskalender fullproppad med skönhetsprodukter i form av lyxiga ansiktsmasker, spännande makeup eller härlig hårvård är en perfekt present att ge bort till någon du tycker om – eller såklart till dig själv! För finns det något bättre än att få börja varje mörk decembermorgon med att öppna en liten present?

julkalendrar med skönhet och smink 2022 rituals kalender

Rituals lyxiga adventskalender 2022!

Årets bästa adventskalendrar med smink och skönhet 2023:

Med lite mer än tre månader kvar till jul börjar kalendrarna dyka upp! Här är kalendrarna som lanserats redan nu, men listan fylls ständigt på! Kom ihåg att många kalendrar snabbt tar slut, placera dem då under bevakning och skynda att fynda!

Varning för spoiler!

Psst... Scrolla ner för att läsa om de bästa adventskalendrarna från 2023.

1. Rituals adventskalender 2022

Rituals kommer i år med tre kalendrar, som alla bjuder på 24 fina överraskningar och ligger i tre olika prisgrupper. 3D Adventskalender har ett värde på 1775 kronor, men kostar strax över tusenlappen. Kalendern som bland annat innehåller doftljus och såklart storsäljande kroppsprodukter, är också en fin inredningsdetalj som höjer mysfaktorn i hemmet.

Fördelar med kalendern från Rituals: En bra blandning mellan hudvård, kroppsvård och parfym – och såklart skönhet för hemmet.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Säljer ofta slut snabbt, så det gäller att vara snabb för att lyckas få en kalender.

Här kan du köpa adventskalendern från Rituals (länk till Åhlens).

2. RITUALS stora ADVENTSKALENDer 2022

Rituals största skönhetskalender, Premium-kalendern, är en lyxig variant som har ett värde på närmare 3000 kronor (men kostar en bråkdel av priset). Kalendern har många produkter i full size (bland annat de omtyckta duschskummen) och har även denna en fin blandning mellan skönhet för dig – och för hemmet.

Fördelar med kalendern från Rituals: Lyxig, snygg och många full size-produkter.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Något dyr, men innehåller också flera full size-produkter.

Här kommer du att kunna köpa kalendern från Rituals (länk till Lyko).

ELLEs beautyredaktör: Här är årets bästa adventskalendrar värda pengarna

3. RITUALS lilla ADVENTSKALENDER 2022

Vill du inte spendera multum på en adventskalender men fortfarande unna dig härlig lyx är Rituals minsta kalender ett fint alternativ. I adventskalendern gömmer sig bland annat fyra doftljus (för varje advent) och bra och spännande minisar av de bästsäljande produkterna Kalendern har ett värde på 1445 kronor och du betalar halva priset.

Fördelar med kalendern från Rituals: Prisvärd, har ett högt värde och en bra variation av produkter.

Nackdelar med kalendern från Rituals: Inte jätterolig design på kalendern.

Här kan du köpa kalendern från Rituals (länk till Lyko).

4. Adventskalender från Hudoteket

Hudoteket firar 50 år med buller och bång – nu kommer nämligen den finaste kalendern hittills. Bara av att kolla på adventskalendern höjs julstämningen rejält! I kalendern finns märken som Verso, Medik8, Klairs och Babor och bland de 24 luckorna finns ALLT du behöver för en superb hudvårdsrutin. I åtta av luckorna gömmer sig full size-produkter.

Fördelar med adventskalendern från Hudoteket: Fin design, lyxiga märken och väldigt bra pris kontra värde.

Nackdelar med adventskalendern från Hudoteket: Hudotekets adventskalender brukar sälja slut snabbt.

Här kan du äntligen köpa Hudotekets adventskalender 2022 (länk till Hudoteket)!

Årets bästa adventskalendrar 2022 – enligt beautyredaktören

Här är några av årets bästa skönhetskalendrar enligt ELLEs beautyredaktör. Scrolla vidare för att läsa mer om kalendrarna.

5. Adventskalender från The Body Shop 2022

Precis som tidigare år kommer The Body Shop med tre olika adventskalendrar – liten, mellan och stor. Den stora varianten, Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar, har ett värde på närmare 3000 kronor, men kostar hälften. I kalendern, som har 25 luckor, finns många bästsäljare så som Shea Body Butter, men också schampo och balsam i Moringa-serien. Här finns allt du behöver för kroppen, ansiktet och håret.

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Många full size-produkter och otroligt vacker box.

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Något dyr.

Här kan du köpa kalendern från The Body Shop (länk till butik).

6. Lilla julkalendern från The Body Shop 2022

Vill du upptäcka The Body Shop som märke eller ge en fin present till någon du tycker om är The Body Shops lilla kalendern Box of Wishes Advent Calendar, den perfekta kalendern! I de 24 luckorna gömmer sig allt från ansiktsmasker och kroppsvård till härliga favoriter i minisar som Mango Body Butter och Himalayan Charcoal Purifying Mask.

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Bra pris (595 kronor) och ett bra värde på kalendern (1050 kronor).

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Har 24 luckor istället för 25 som de två andra kalendrarna från The Body Shop.

Klicka här för att köpa den lilla kalendern från The Body Shop (länk till butik).

Här hittar du också kalendern (länk till Åhlens).

7. Stora adventskalendern från The Body Shop 2022

The Body Shops mellanstora adventskalender har precis som de två övriga ett otroligt fint värde kontra det faktiska priset du får betala för kalendern. I Box of Wonders Big Advent Calendar har 25 luckor, varan några är i full size. Några av favoriterna är bland annat Shea Hand Balm och omtyckta Glow Mask– och såklart många väldoftande shower gels perfekta att ha med på resa eller i gymväskan.

Precis som den stora varianten finns adventskalendern att få tag på från och med 7e september.

Fördelar med adventskalendern från The Body Shop: Många fina produkter i full size!

Nackdelar med adventskalendern från The Body Shop: Hade gärna sett fler full size-produkter.

Här kan du köpa den lilla kalendern från The Body Shop (länk till butik).

Här hittar du också den fina kalendern (länk till Åhlens).

8. ADVENTSKALENDER FRÅN BANGERHEAD 2022

Dr Dennis Gross, Elemis, Molton Brown och Dr Ceuracle – i årets adventskalender från Bangerhead finns många spännande favoritmärken inom hudvård. Men också många favoriter inom makeup. Vad sägs till exempel som en palett från LH Cosmetics eller primer från Smashbox?

Fördelar med kalendern från Bangerhead: Otroligt bra märken och ett fantastiskt pris på kalendern med tanke på hur många av märkena som är av övre prisklassen.

Nackdelar med kalendern från Bangerhead: Stor risk att kalendern säljer slut snabbt!

Här kommer du direkt till adventskalendern från Bangerhead (länk till Bangerhead).

9. Adventskalender från MAC 2022

Årets snyggaste kalender står MAC för! Den karusell-liknande kalendern känns både nytänkande, rolig och härligt barnslig (här pratar vi barn på julafton – i 24 dagar!). Snälla tomten...

Fördelar med adventskalendern från MAC: Helt perfekt och generös full size- storlek på många av produkterna! Macstack Mascara, Setting sprayen Fix+, många fina läppstift och läppglans (där oväntat få är röda), brow setter och en drös med fina ögonskuggor.

Nackdelar med adventskalendern från MAC: Dyr (men värd 5 045 kr).

Adventskalendern finn äntligen (!) att köpa här (länk till Kicks).

10. Adventskalender från Lookfantastic 2022

Lookfantastics adventskalendrar gör en sällan besviken. Det fina med kalendern är att det är en rolig och salig blandning bland märken. I år hittar du bland annat Elemis, Drunk Elephant, By Terry och Rodial bakom luckorna!

Fördelar med adventskalendern från Lookfantastic: Perfekt blanding mellan hudvård och makeup. Bra pris (1200 kronor) med tanke på det extrema värdet på kalendern (cirka 5 700 kronor)

Nackdelar med adventskalendern från Lookfantastic: Säljer slut snabbt.

Här kan du nu köpa kalendern från Lookfantastic (länk till Lookfantastic).

11. Adventskalender från Lumene 2022

Lumenes kalender är den bästa från märket hittills! I kalendern finns mycket hudvårdsfavoriter från nästan alla olika serier, samt några full size-produkter inom makeup. Tidigare år har en del av sminket som kommit i Lumenes kalender varit väldigt nyansbaserat vilket kan vara exkluderande för många, men i år passar all makeup alla hudtoner!

Fördelar med adventskalendern från Lumene: Väldigt prisvärd och bra innehåll!

Nackdelar med adventskalendern från Lumene: Hade gärna fått vara lite mer makeup.

Här kan du redan nu köpa kalendern från Lumene (länk till Lookfantastic).

12. Adventskalender från Molton Brown 2022

Lyxiga Molton Brown sviker aldrig när det kommer till kalendrar. Förra året var Molton Brown en av årets absolut finaste kalendrar och årets är inte heller någon besvikelse. Lyxiga duschtvålar, väldoftande parfymer och urfina handkrämer – här är kalendern som höjer julstämningen rejält.

Fördelar med adventskalendern från Molton Brown: Lyxig, väldoftande och otrolig design.

Nackdelar med adventskalendern från Molton Brown: Ett högt pris, men med tanke på att märket överlag tillhör den något högre prisklassen får du otroligt mycket för pengarna.

Här kan du köpa adventskalendern från Molton Brown (länk till Lookfantastic).

13. Adventskalender från Space NK 2022

Olaple, Paula's Choice, Tatcha, Hourglass, Summer Fridays, Augustine Bader... Listan på lyxiga beautymärken tar inte slut när vi kikar in i Space NK's skönhetskalender. Här är något för beautyfantasten att gotta sig i, varje dag fram till jul.

Fördelar med adventskalendern från Space NK: Bra variation av lyxiga och underbara märken.

Nackdelar med adventskalendern från Space NK: Säljer slut snabbt.

Nu kan du köpa kalendern här (länk till butik)! Men skynda! Förra året sålde hälften av alla kalendrar slut redan samma dag som den släpptes.

14. ADVENTSKALENDER FRÅN ESSIE 2022

Är du en nagelfantast finns det en kalender du garanterat inte kommer att bli besviken på! Bakom de 24 luckorna gömmer sig mängder av fina nagellack, många i full size men också i generösa minisar om 5 milliliter (som räcker i evigheter). Kalendern har ett värde på över det dubbla mot vad den kostar och är det perfekta tillfället att fylla på med snygga nagellack och bra nagelvård!

Fördelar med adventskalendern från Essie: Otroligt prisvärd (899 kronor) om man jämför med vad priset på ett nagellack från Essie är.

Nackdelar med adventskalendern från Essie: Något fler vårdande nagelproduktern hade gärna fått vara med.

Här kan du köpa Essies adventskalender 2022 (länk till Bangerhead).

15. ADVENTSKALENDER FRÅN L'ORÉAL PARIS 2022

Upptäck L'Oréal Paris på bästa sätt! I årets kalender från märket finns 24 luckor fyllda med makeup, men också hud- och hårvård. Med kalendern kommer du garanterat att hitta nya och gamla favoriter från märket. Extra plus för att otroligt mycket makeup kommer i full size!

Fördelar med adventskalendern från L'Oréal Paris: Rolig variation mellan smink, hudvård och hårvård. Bra pris med tanke på kalenderns värde.

Nackdelar med adventskalendern från L'Oréal Paris: Kalendern känns något oglammig utvändigt.

Här kan du köpa kalendern från L'Oréal Paris (länk till Nordicfeel).

16. Adventskalender med makeup från Kicks 2022

En av förra årets absolut bästa kalendrar var makeupkalendern från Kicks. Därför är också förväntningarna på årets kalender skyhöga! I kalendern gömmer sig märken som YSL, Morphe, It Cosmetics och Smashbox – rena drömmen för makeupfantasten!

Fördelar med adventskalendern från Kicks: Ett otroligt bra tillfälle att upptäcka spännande och bra märken. Snygg kalender som ser och känns riktigt exklusiv!

Nackdelar med adventskalendern från Kicks: Kommer i liten upplaga och förra året sålde kalendrarna slut väldigt snabbt.

Här kommer du till adventskalendern från Kicks (länk till Kicks).

17. Julkalender MED hudvård FRÅN KICKS 2022

Är du en hudvårdsnörd av rang kommer du garanterat inte att bli besviken på årets skönhetskalender från Kicks. Clarins, Estée Lauder, Filorga och Biotherm – precis som kalenderns utsida osar även innehållet i kalendern lyx, lyx, lyx.

Fördelar med adventskalendern från Kicks: Lyxiga märken och superfint innehåll. Bra blandning mellan hudvård och kroppsvård – och även lite hårvård.

Nackdelar med adventskalendern från Kicks: Det gäller att vara snabb om du ska lyckas roffa åt dig ett exemplar.

Här kan du köpa kalendern från Kicks (länk till Kicks).

18. Adventskalender från Skincity

Klairs, Skinceauticals, Ole Henriksen, Clarins, Paula's Choice – Skincity har inte snålat på bra och lyxiga märken i årets kalender. Skincitys The Skincare Calendar 2022 osar verkligen lyx, lyx, lyx och i de 25 luckorna finns bland annat Verso Body Peel, Clarins Beauty Flash Balm och såklart Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid som alla är vinnare i ELLEs olika bäst i test.

Fördelar med adventskalendern från Skincity: Lyxiga märken, bra storlekar på produkterna, högt värde och ett pris som är mindre än en tredjedel av värdet. Också 25 luckor!

Nackdelar med adventskalendern från Skincity: Kalendern säljer i regel alltid slut väldigt snabbt. I år går den att köpa från och med den fjärde oktober.

Här finns Skincitys adventskalender (länk till Skincity) – men skynda – kalendern säljer alltid slut snabbt.

19. Adventskalender med hudvård från Kiehl's 2022

I spy with my little eye en kalender fullspäckad med hudvårdsfavoriter (och många vinnare i ELLEs olika bäst i test) som alla har en säker plats i badrumsskåpet. Vad sägs till exempel om klassikern Ultra Facial Crem , nya Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream och den bästsäljande ögonkrämen Creamy Eye Treatment Avocado.

Fördelar med adventskalendern från Kiehl's: Snygg och spännande design på kalendern. Ett riktigt bra pris med tanke på variationen av högkvalitativa produkter!

Nackdelar med adventskalendern från Kiehl's: Hade önskat någon mer full size i kalendern. Men trots det är produkterna relativt generösa i storlek.

Här kommer du till adventskalendern från Kiehl's (länk till NK).

20. Adventskalender från Origins 2022

Om du är ett fan av Origins eller vill upptäcka märket från första parkett är det nu du ska slå till. I skönhetskalendern finns mängder av olika ansiktsmasker, storsäljande favoriter inom rengöring – och ett doftljus.

Fördelar med adventskalendern från Origins: Många storsäljande favoriter (med riktigt bra masker) har plockats ihop i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Origins: Är du ingen hudvårdsnörd är det här ingen kalender du ska lägga dina pengar på.

Här kan du köpa adventskalendern från Origins redan nu.

21. Adventskalender med makeup och hudvård från Lancôme 2022

Lancôme har gjort det igen! Årets urfina kalender vinner helt klart pris för finast design – och kanske också lyxigast innehåll. Bland luckorna hittar du bland annat storsäljande dofter som La Vie est Belle och Idôle, godingar från Génefique-serien och lyxiga Absolue-serien – och såklart makeup för både fransar och läppar!

Fördelar med adventskalendern från Lancôme: Jättebra variation mellan hudvård, kroppsvård, parfym och makeup. Fantastisk design – och hela kalendern osar lyx.

Nackdelar med adventskalendern från Lancôme: Högt pris (men värdet på kalendern är också närmare 6000 kronor).

Här hittar adventskalendern från Lancôme (länk till Eleven).

22. Adventskalender med smink och parfym från YSL 2022

Väldoftande parfymer, bästsäljande och ursnygga läppstift, hyllad mascara och hudvård som ger huden extra lyx glans! Kort och gott kan man sammanfatta det som att YSL sätter extra guldkant på december månad i år.

Fördelar med adventskalendern från YSL: Otroligt lyxig och innehåller så många favoriter – i generösa storlekar!

Nackdelar med adventskalendern från YSL: Hade gärna funnits mer variation bland kulörer på läppstift. Dyr.

Här hittar adventskalendern från YSL redan nu (länk till Lyko).

23. Adventskalender från Sephora 2022

Tarte, Too Faced, Natasha Denona, Milk Makeup – till och med Charlotte Tilbury. Blandningen av märken och produkter i Sephoras stora kalender är helt otrolig och får beautyhjärtat att slå en volt. Såklart är majoriteten av innehållet i kalendern Sephora-exklusiva produkter men bland luckorna finns också märken som Augustinus Bader och Dermalogica.

Fördelar med adventskalendern från Sephora: Otroligt roliga och spännande märken och en bra variation av hudvård och makeup. Här finns många produkter som kommer att gå hem hos många.

Nackdelar med adventskalendern från Sephora: Något dyr (men har ett värde på det dubbla).

Här kommer du direkt till den stora kalendern från Sephora (länk till butik).

24. Lilla adventskalendern från Sephora 2022

Precis som förra året erbjuder Sephora också en enklare kalender med produkter från det egna (och riktigt bra) märket Sephora Collection. I skönhetskalendern från Sephora finns fina ögonskuggor, nagellack och även en del hudvård.

Fördelar med adventskalendern från Sephora: Otroligt prisvärd och en rolig present att ge bort till någon som uppskattar skönhet.

Nackdelar med adventskalendern från Sephora: Känns inte superexklusiv.

Klicka på bilden för att komma direkt till adventskalendern från Sephora Collection (länk till butik).

25. Adventskalender från Babor 2022

Vill du att huden ska stråla lagom till julafton? Då är Babors kalender något för dig! I kalendern finns 24 ampuller (med serum). Extra tacksamt är att ampullerna är så dryga att en liten ampull räcker till två användningar.

Fördelar med adventskalendern från Babor: Rolig och bra blandning av ampuller. Här finns verkligen möjlighet att upptäcka nya favoriter från märket. Med tanke på att styckpriset på en ampull normalt är cirka 80 kronor är kalendern rena kapet!

Nackdelar med adventskalendern från Babor: Är du ute efter en kalender med större variation är det här ingen kalender för dig.

Här hittar du årets kalender från Babor (länk till Eleven).

26. ADVENTSKALENDER FRÅN HICKAP 2022

Svenska Hickap lanserar i år sin första adventskalender och utan att avslöja för mycket kan vi säga att ALLA (!) produkter i kalendern kommer att vara full size. Hudvård, makeupborstar och såklart lite makeup – i kalendern finns storsäljarna från varje kategori (och hint – Hickaps sminkborstar är några riktiga favoriter).

Fördelar med adventskalendern från Hickap: Alla produkter i adevntskalendern är full size. Kalendern har ett högt värde (4057 kronor) jämfört med vad priset på kalendern är.

Nackdelar med adventskalendern från Hickap: Relativt dyr för att vara ett märke som trots allt inte tillhör den högre prisklassen.

Här kan du nu köpa kalender exklusivt (länk till butik).

27. Adventskalender från Biotherm 2022

Precis som förra året kommer Biotherm med en fullproppad hudvårdskalender. I de 24 luckorna finns favoriter som Lait Corporel och Blue Therapy Red Algae Uplift Night Cream men också nya favoriter som Cera Repair Barrier Cream.

Fördelar med adventskalendern från Biotherm: Otroligt prisvärd och många riktigt bra produkter. En perfekt present att ge bort till någon du tycker om eller till dig själv.

Nackdelar med adventskalendern från Biotherm: Hade önskat någon mer full size.

Här kan du bevaka adventskalendern med hudvård från Biotherm (länk till Lyko).

28. Adventskalender från Indy Beauty 2022

Även Indy Beauty hoppar på kalendertrenden och släpper i år sin första kalender. I kalendern finns hela 21 produkter i full size, men mest spännande är att kalendern också bjuder på två helt nya produkter.

Fördelar med adventskalendern från Indy Beauty: Generöst med full size-produkter. Hela 21 produkter är full size och resterande tre är generösa 75 milliliter. Priset i förhållande till värde är också väldigt bra!

Nackdelar med adventskalendern från Indy Beauty: Lite makeup. Märket har många bra och plånboksvänliga favoriter som gärna hade fått funnits med i kalendern.

Här kan du bevaka kalendern från Indy Beauty (länk till Lyko).

29. Adventskalender från Björk 2022

I Björks kalender finns fyra luckor (en för varje advent) med väl utvalda produkter. Vad sägs till exempel som Tämja som är en storfavorit hos ELLEs beautyexpert eller ett av markandes bästa inpackningar (som också vunnit ELLEs bäst i test hårinpackning).

Fördelar med adventskalendern från Björk: Väl utvalda och riktigt bra produkter som alla såklart är i full size.

Nackdelar med adventskalendern från Björk: Få luckor, men väldigt bra produkter.

Här hittar du kalendern från Björk (länk till Nordicfeel).

30. Adventskalender från Giorgio Armani Beauty 2022

Lyxiga parfymer och magisk makeup – adventskalendern från Giorgio Armani beauty osar lyx! Sì Passione, My Way Florale och Acqua di Gìoa EDP tillsammans med flera färger av Midi Lip Maestro och favoriten Eyes To Kill Mascara – här finns mycket att gotta sig bland!

Fördelar med adventskalendern från Giorgio Armani Beauty 2022: Bra variation och otroligt lyxiga gåvor i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Giorgio Armani Beauty 2022: Dyr.

Armanis adventskalender finns att läsa mer om och köpa här (länk till Lyko).

31. Adventskalender från Satisfyer 2022

Glow kommer inifrån, eller hur? Precis som tidigare år kommer även Satisfyer med en minst sagt spännande kalender som får det att pirra extra mycket. I kalendern, som har ett värde på över 6 600 kronor (men kostar en sjättedel av priset) finns att för att du ska ha en extra lustfylld decembermånad.

Fördelar med adventskalendern från Satisfyer: Otroligt högst värde. Här finns allt du behöver för skoj på egen hand eller tillsammans med någon. Hint! Ja, en Womanizer finns absolut bland en av luckorna.

Nackdelar med adventskalendern från Satisfyer: Fyra flaskor glidmedel känns inte jätteroligt.

Här kommer du direkt till adventskalendern från Satisfyer (länk till Lyko). Vill du ha en extra lyxig kalender finns en större variant här (länk till Lyko).

32. Adventskalender från Clinique 2o22

Är du eller någon du tycker om, ett fan av Clinique är årets kalender ett måste! Vad sägs till exempel om en full size på Moisture Surge (som bara den kostar över 400 kronor) samt makeupfavoriter som High Impact Mascara och Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm.

Fördelar med adventskalendern från Clinique: Många olika varianter av produkter och bra blandning mellan hudvård och makeup. Många full size.

Nackdelar med adventskalendern från Clinique: Hade verkligen önskat att hitta favoriter som Almost Lipstick Black Honey och större storlek på Take The Day Off Cleansing Balm.

Här hittar du årets kalender från Clinique (länk till Nordicfeel).

33. Adventskalender från Maria Åkerberg 2o22

Svenska skönhetsföretaget Maria Åkerberg har i år skapat tre olika varianter av en skönhetskalendrar – en med hudvård och makeup, en med makeup och en med manlig hudvård. Gemensamt för alla kalendrar är att de består av fem luckor med generösa förpackningar.

Fördelar med skönhetskalendern från Maria Åkerberg: Bra att det finns olika varianter att välja på så att det går att specialanpassa efter intresse och behov.

Nackdelar med skönhetskalendern från Maria Åkerberg: Fem luckor, visserligen generöst fyllda, men det hade gärna fått vara några till!

Här kommer du till adventskalendern Beauty Favourites från Maria Åkerberg (länk till Bangerhead).

Klickar du här kommer du till adventskalendern med makeup (länk till Bangerhead).

Och här kommer du till adventskalendern med manlig hudvård (länk till Bangerhead).

34. Adventskalender från Yves Rocher 2022

Precis som förra året kommer Yves Rocher med en otroligt (!) prisvärd kalender som är den perfekta gå bort-gåvan till någon du tycker om – eller såklart till dig själv. I den snygga kalendern finns 24 luckor med allt från doft och makeup till hår- och hudvård.

Fördelar med kalendern från Yves Rocher: Fantastiskt pris och design som ser ut och känns lyxig!

Nackdelar med kalendern från Yves Rocher: Inte jättemånga full size-produkter.

Här kan du köpa kalendern exklusivt.

35. Adventskalender från Nivea 2022

En annan fina och prisvärd kalender i budgetkategorin är årets adventskalender från Nivea. I kalender, som kostar under 600 kronor, finns luckorna finns både kropps- och ansiktsvård. Här kan du upptäcka nya, plånboksvänliga favoriter i din rutin!

Fördelar med adventskalendern från Nivea: Bra pris och fin kalender! Perfekt för den som vill upptäcka kalender-världen eller ge en gåva till någon.

Nackdelar med adventskalendern från Nivea: Den påminner väldigt mycket om förra årets kalender.

Här kan du köpa årets adventskalender från Nivea (länk till Lyko).

36. Adventskalender från Clarins 2022

Den virala snackisen Lip Oil, en av tidernas bästa mascara, multikrämen Beauty Flash Balm – OCH full size av storfavoriten Hand and Nail Cream som är ett måste! I årets kalender från Clarins finns så otroligt många favoriter som alla har en säker plats i necessären och badrumsskåpet. Och priset är chockerande bra!

Fördelar med adventskalendern från Clarins: Bra pris för att vara ett sådant bra och lyxigt märke! Bra blandning mellan hudvård (som passar alla) och makeup.

Nackdelar med adventskalendern från Clarins: Svårt att hitta information om kalendern.

Klicka här för att komma direkt till adventskalendern från Clarins 2022 (länk till Kicks).

37. STORA ADVENTSKALENDERN FRÅN LYKO 2022

Är i år året du ska slå på stort? Lykos 24K-kalender är adventskalendern som garanterat inte kommer att göra dig besviken. Kalendern har ett värden på 10 400 (!) men kostar en tredjedel av priset. Och vad får du då om du betalar 2500 kronor som kalendern kostar? Vad sägs som en megahyllad Tan Revel, Elixir Cosmeceuticals älskade Niactil 4%, världens bästa Verso Daily Glow, en roll on-doft från Gucci (7,4 ml) och ögonskuggspalett från LH Cosmetics.

Fördelar med adventskalendern 24 K från Lyko: Spännande produkter, bra blandning av produkter och högt värde.

Nackdelar med adventskalendern 24 K från Lyko: Hade önskat några flera full size. Och kalendern säljer slut snabbt (förra året tog det knappt en timme...)!

Kalendern är redan slutsåld, men har du tur kan det komma in några ex. Bevaka kalendern här (länk till Lyko)!

Klicka på bilden för att komma till den största skönhetskalendern från Lyko. (länk till Lyko)

38. Adventskalender från By Terry 2022

Lyxmärket By Terry släpper i år en kalender, Terryfic Glow Calender, fullproppad med makeup som kommer att få din hud att stråla! I kalender finns ikoniska produkter som Tea to Tan, Hyaluronic Hydra-Powder och Brightening CC Serum. 11 av produkterna är i full size (inklusive tre sminkborstar).

Fördelar med adventskalendern från By Terry: Priset! Det är nästan ofattbart vilket bra pris kalendern har med tanke på att sminkmärket tillhör den övre prisklassen – och det är så pass många produkter som kommer i full size.

Nackdelar med adventskalendern från By Terry: En eller två sminkborstar hade räckt!

Här kan du köpa årets adventskalender från By Terry (länk till Lyko).

39. Adventskalender från Filorga 2022

Är du som många andra ett fan av Filorga kommer du inte att bli besviken på årets kalender. Och har du inte testat märket tidigare är det ett perfekt tillfälle att upptäcka märket. I kalender, som i år är en snygg och smidig necessär, finns favoriter som Scrub & Detox, Oxygen Glow Mask och Time Filler.

Fördelar med adventskalendern från Filorga: ALLA bästsäljare och storfavoriter finns med i kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Filorga: Tyvärr få full size-produkter.

Här hittar du årets kalender från Filorga (länk till Nordicfeel).

40. Adventskalender från L'Occitane 2022

Är du nu i kalendervärlden och vill upptäcka julens magiska beauty-under är den lilla kalendern från L'Occitane ett toppenalternativ att börja med. Kalendern innehåller storsäljande handkrämer perfekta att ha i väskan och på skrivbordet samt duschprodukter för resan eller gymmet.

Fördelar med adventskalendern från L'Occitane: Superbra pris och fina produkter!

Nackdelar med adventskalendern från L'Occitane: Innehåller bara minisar.

Här hittar du adventskalendern från L'Occitane (länk till Åhlens).

Här hittar du den stora varianten av L'Occitane-kalendern (länk till Åhlens).

41. Adventskalender från Lyko 2022

Dermaceutic, R+Co, Dermalogica, Mantle och Davines – precis som förr året håller Lykos kalender väldigt hög standard och levererar många glammiga produkter. Fördelningen mellan hår, hur och makeup är också bra. Kanske att det gärna hade fått titta in en doft till i kalendern.

Fördelar med adventskalendern från Lyko: Bra värde, bra blandning mellan hud, hår, makeup och kropp.

Nackdelar med adventskalendern från Lyko: Säljer slut nästan direkt.

Här kan du äntligen köpa kalendern (länk till Lyko). Men det gäller att vara snabb om du vill hinna få ditt exemplar.

42. Adventskalender från Nordicfeel 2022

Nordicfeel kommer i år med flera olika varianter av adventskalendrar med olika inriktningar. I den blandade kalendern Beauty Lover Calendar finns både makeup, hudvård, hårvård och kroppsvård och du hittar märken som Sol de Janiero, Bioline och Clarins.

Fördelar med adventskalendern från Nordicfeel: Fin variation av märken och bra pris på kalendern.

Nackdelar med adventskalendern från Nordicfeel: Tyvärr inte jättemånga full sixe-produkter.

Klicka här för att komma till adventskalendern från Nordicfeel (länk till Nordicfeel).

Här kommer du till Nordicfeels största variant av kalender (länk till Nordicfeel).

43. Adventskalender från Nordicfeel med hudvård 2022

Är du en hudvårdsnörd är det istället Nordicfeels hudvårdskalender du ska satsa på! Här får du upptäcka lyxiga märken som Filorga, Clarins och Babor, men till mindre än en tredjedel av vad kalendern är värd.

Fördelar med adventskalendern med hudvård från Nordicfeel: Bra märken! Roligt med två (användbara) redskap.

Fördelar med adventskalendern med hudvård från Nordicfeel: I kalendern finns en dermaroller och den påläste vet att en dermaroller aldrig ska användas hemma (huden kan få stora skador och ärr) utan bara får användas av professionella på salong.

Här kommer du direkt till adventskalendern 2022 (länk till Nordicfeel).

44. Adventskalender från Nordicfeel 2022

I Nordicfeels Beauty Fanatic Calendar är majoriteten av innehållet hudvård med märken som Clarins, Bioline och CeraVe. Men bakom luckorna finns också favoriter från Wella och Björk.

Vill du ha en variant med bara cruelty free och vegansk beauty släpper Nordicfeel även en kalender för det. Här hittar du den adventskalendern från Nordifceel (länk till Nordicfeel).

Fördelar med adventskalendern från Nordicfeel: Roligt med hårvård och mycket hudvård. Bra pris!

Nackdelar med adventskalendern från Nordicfeel: Innehåller luckor med bland annat en mesh bag men också facial beauty rezor som inte känns speciellt användbara.

Här kommer du direkt till adventskalendern från Nordicfeel (länk till Nordicfeel).

45. Adventskalender från Voluspa 2022

Är du en ljusfantast kommer Voluspas 12 dagars-kalender få dig att jubla! Bakom luckorna finns 12 bästsäljande ljus

Fördelar med adventskalendern från Voluspa: Ett bra sätt att upptäcka många olika doftljus. Styckpriset per doftljus blir väldigt bra!

Fördelar med adventskalendern från Voluspa: Lite otydligt exakt vilken storlek ljusen har.

Här kommer du direkt till adventskalendern från Voluspa (länk till Eleven).

Få hemmet att dofta gott i jul – här är adventskalendrarna att satsa på

46. Adventskalender från Mantle 2022

I ren Mantle-anda kommer nu det svenska hudvårdsmärket med en minimalistisk kalender om fem luckor – en lucka för varje advent och en lucka för julafton. I kalendern finns enbart full size-produkter med märkets bästsäljare och favoriter. Ett perfekt tillfälle att fylla på med favoriter från Mantle, eller att upptäcka märket.

Fördelar med kalendern från Mantle: Känns verkligen varumärkesnära. Här är en kalender som det finns stor tanke bakom och produkterna känns väl utvalda. Värdet är otroligt om man jämför med vad kalendern kostar.

Nackdelar med kalendern från Mantle: Kanske hade det varit roligt att addera små testers i varje lucka för att få upptäcka övriga sortimentet?

Här kommer du direkt till adventskalendern från Mantle (länk till Mantle)!

47. Adventskalender från Meds 2022

Meds adventskalender har blivit en riktig snackis och en omtalad favorit – med all rätt. Kalendern har ett värde på närmare 5 500 kronor, men kostar knappt över tusenlappen. I kalendern hittar du hudvård från härliga märken som Bioderma, Dermalogica, Peter Thomas Roth och Dermaceutic.

Fördelar med kalendern från Meds: Många roliga (och lyxiga) märken och ett riktigt bra pris på kalendern.

Nackdelar med kalendern från Meds: Har inte jätterolig design.

Här kommer du till adventskalendern från Meds (länk till Meds).

Saknar du någon adventskalender? Ingen fara, listan fylls på hela tiden!

Adventskalendrar 2021 – kalendrar med skönhetsprodukter

Vill du spana in förra årets alla kalendrar och få inspiration till ett kalenderköp? Här har ELLE summerat det bästa från adventskalendrarna 2021!

Rituals adventskalendrar 2021:

Adventskalendrarna från Rituals är menade att överraska varje dag när du räknar ner mot jul. De nya adventskalendrarna kommer i skimrande guldig färg och de erbjuder två olika versioner av adventskalendern, en i 3D och en i 2D, båda innehållande 24 överraskningar som vårdar kropp och själ samt lyfter stämningen i ditt hem.

1. Rituals adventskalender i 3D

3D-versionen av Rituals adventskalender innehåller exklusiva produkter (alla är veganska) med allt från kroppsoljor, doftljus, parfym, duschkräm och skrubb. Produkter till ett värde av cirka 1 500 kronor, kostar 980 kronor. Kalendern finns att köpa från den 21 september.

Adventskalendern från Rituals finns att köpa här (länk till Lyko) inom kort.

Rituals julkalender 2021 i 3D

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

2. RITUALS ADVENTSKALENDER I 2D

Bakom varje dörr i denna adventskalender finner du en väldoftande gåva för kropp, sinne och själ så som doftljus, kroppsoljor, skrubb och handkräm där alla är veganska. Produkterna har ett värde för cirka 1 200 kronor och kalendern kostar 650 kronor.

Rituals adventskalender i 2D finns att köpa här (länk till Åhlens).

3. Adventskalender från Molton Brown

Molton Brows adventskalender hyllar naturliga produkter med bad- och duschkrämer som tindrar av snöflingor och förvandlar din duschrutinen till något extra. Förpackningen är skapad i återvunnet material. Kalendern finnas tillgänglig i butik och online från den 1 november.

Adventskalendern från Molton Brown kommer att finnas att köpa här (länk till Åhlens).

4. Skönhetskalender från DeclÉor

Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!
0:52

Efter reklamen: Vi öppnar Rituals adventskalender – spoilervarning!

(0:52)

Slå på ljud

Starta din nedräkning mot julen genom Decléors eteriska oljor i deras intergalaktiska adventskalender. Med 24 överraskningar i både full-size och deluxe-size, som en skönhetsrutin där du samtidigt får lära dig allt om oljorna. Kalendern kostar 1440 kronor.

Adventskalendern från Decléor finns att köpa här (länk till butik).

5. Adventskalender från Sephora

Årets skönhetskalender från Sephora innehåller en spännande blandning av årets nyheter och klassiska favoriter, allt från mascara till läppstift, hårprodukter och mycket mer. En box med sprakande guldiga och röda luckor som får oss att längta till julen. Med 12 nyheter, 7 produkter i stor size samt 2 överraskningar. Boxen går även att återanvända. Produkter till ett värde av cirka 4 100 kronor, den kostar 1 949 kronor (men är just nu på extrapris!).

Kalendern från Sephora finns att köpa här (länk till butik).

6. Adventskalender från NET-A-PORTER

Net-a-porters skönhetskalender är fylld av lyxiga favoriter inom smink och skönhet. Den innehåller 17 full-size produkter och 8 reseprodukter från märken som Dr Barbara Sturm och Sunday Riley. Kalendern finns att köpa från den 21 september.

Läs mer och köp kalendern här (länk till butik).

Adventskalendrar från Kicks med smink och skönhet 2021

Kicks lanserar två lyxiga adventskalendrar för alla skönhetsintresserade.

7. Adventskalender med smink från Kicks

Påbörja nedräkningen inför julen med Kicks lyxiga skönhetskalender med allt från makeup, doft, nagelvård och verktyg. I kalendern gömmer sig 24 produkter för den skönhetsintresserade med allt från märken som YSL, Urban Decay och Clinique. Kalendern kostar 1 499 kronor och fins att köpa nu.

Kalendern finns att köpa här (länk till Kicks).

8. Adventskalender med hudvård från Kicks

En perfekt beautykalender för den skönhetsintresserade med 24 luckor fyllda med produkter för kropp och ansikte. Från varumärken som Lancome, Clarins, Estee Lauder och Monsun. Kalendern kostar 1 499 kronor och finns att köpa nu.

Kalendern finns att köpa här (länk till Kicks).

9. Adventskalender från Hudoteket

Förra året lanserade Hudoteket sin första skönhetskalender, årets upplaga är designad i en svart med gyllene vintervariant med 24 luckor av professionell hudvård, makeup och hårvård. Den mixade adventskalendern har ett värde av 5 100 kronor och kostar 1 495 kronor. Den är tillgänglig att köpa från den 12 oktober.

Kalendern finnas att köpa här (länk till Hudoteket).

10. Adventskalender från NYX

Årets upplaga av Nyx adventskalender är fylld med smink. Allt från basprodukter till ögonskuggor, läppstift, gloss och nya produkter från året. Kalendern finns nu att köpa, men passa på att haffa ditt exemplar snabbt.

Läs mer och köp kalendern här (länk till Lyko).

11. Skönhetskalender från L'oréal Paris

Bakom 24 luckor gömmer sig produkter från L'oréal Paris. Det vi ännu vet är att den är skapad till ett värde av 2 700 kronor.

Här hittar du L'Oréal Paris adventskalender (länk till Lyko).

12. Adventskalender från Essie

Essie släpper varje år en adventskalender fylld med nagelvård och nagellack i olika nyanser. Den kostar 899 kronor.

Lär mer om Essies adventskalender och köp den här (länk till Kicks).

13. Adventskalender från Skincity

En av de kalendrar som brukar sälja slut inom loppet av några timmar är Skincitys adventskalender. Även i år förväntas trycket vara högt – passa därför på att skriva upp dig på bevakning redan nu! Vi lovar – det är värt det. I kalendern finns nämligen noggrant utvalda (och riktigt lyxiga) hudvårdsprodukter och bästsäljande favoriter. Dessutom är boxen i sig ett riktigt konstverk värt att spara!

Här kan du köpa kalendern (länk till butik).

14. Adventskalender från Filorga

Filorga är det lyxiga märket som står bakom storfavoriter som Optim Eyes och Hydra-Filler, kommer i år med en lyxig kalender – perfekt för hudvårdsfantasten! I luckorna finns godbitar för både kropp och ansikte.

Kalendern finns att köpa nu (länk till Kicks)!

15. ADVENTSKALENDER FRÅN LUMENE

Vi öppnar Filorgas skönhetskalender 2021 – spoilervarning!
0:50

Efter reklamen: Vi öppnar Filorgas skönhetskalender 2021 – spoilervarning!

(0:50)

Slå på ljud

Finska skönhetsföretaget Lumene släpper återigen en egen kalender. I år kommer kalendern att bestå av 24 luckor med innehåll av både hudvård och makeup. Några av luckorna kommer att innehålla full size-produkter!

Här kan du köpa kalendern (länk till Åhlens).

16. Adventskalender från Lyko

En av årets mest prisvärda kalendrar kommer från Lyko! Vad sägs till exempel som en kalender till ett värde närmare 10 000 kronor (!) till en bråkdel av priset. I kalendern finns produkter från bland annat Oribe, Sisley, Verso. Lyx, lyx, lyx!

Här kan du läsa mer om den stora kalendern från Lyko (länk till Lyko).

17. Adventskalender från Lyko

ELLE Unboxing Lyko Adventskalender

Spoiler Alert!

Lyko kommer även med två andra julkalendrar. En anpassad för män där du hittar allt inom hudvård, rakning och hår. Här kan du bevaka kalendern (länk till Lyko). Förutom det finns även ett plånboksvänligt alternativ (med ett riktigt lyxigt värde). Vad sägs som produkter från Davines, Dermalogica och Pixi?

Här kan du hitta Lykos Skinderella julkalender (länk till Lyko).

18. Adventskalender från L'occitane

Från och med vecka 40 kommer du att kunna köpa de två adventskalendrarna från det franska hudvårdsmärket L'occitane. I kalendern finns väldoftande tvålar, lyxiga handkrämer och till och med en parfym.

Här kan du köpa den exklusiva kalendern från L'occitane (länk till Åhlens).

19. Adventskalender från L'occitane

Från märket kommer också en något mer plånboksvänlig kalender – även den med väldoftande innehåll. I båda kalendrarna hittar du perfekta travel size-produkter och väl utvalda full size-produkter.

Här kan du köpa kalendern från L'Occitane. (länk till Åhlens)

20. Adventskalender från Look Fantastic

Den 1 oktober släpps den lyxiga kalendern från Look fantastic. I de 24 luckorna gömmer sig märken som Nars, Shiseido och Aveda. Värdet för kalendern är hela 5300 (!) kronor, men priset för de 24 överraskningarna är är betydligt lägre!

Här kan du köpa kalendern (länk till butik).

21. Adventskalender från The Body Shop

I vanlig ordning kommer The Body Shop med en rad olika varianter på adventskalendrar. Ultimate Advent Calendar är den näststörsta kalendern och har ett värde på 2600 kronor (den största kalendern finns endast att köpa på utvalda The Body Shop-butiker). I kalendern finns 25 luckor med härliga full size-produkter för kropp, hår och ansikte!

Kalendern finns att köpa här (länk till Åhlens).

22. Adventskalender från The Body Shop

Mellanvarianten av The Body Shops adventskalender heter Big Advent Calendar och har, precis som de övriga två kalendrarna, 25 luckor med roliga överraskningar. I kalendern finns både storsäljande klassiker och spännande nyheter.

Kalendern finns äntligen att köpa här (länk till Lyko).

22. Adventskalender från The Body Shop

Sist ut från The Body Shop finns även den klassiska Advent Calendar. Den lekfulla kalendern är perfekt som gå-bort-present och innehållet och har ett värde på närmare 1000 kronor. I luckorna finns allt från praktiska miniprodukter för resan, till väldoftande badbomber och effektiva sheet mask.

Kalendern finnas att köpa här (länk till Åhlens).

23. Adventskalender från Yves Rocher

Den prisvärda kalendern innehåller 24 väldoftande produkter inspirerade av naturen. I luckorna finns makeup, parfym, hud- och hårvård! Ett perfekt tillfälle att hitta nya favoriter från det franska skönhetsmärket.

Här kan du köpa kalendern.

24. Adventskalender från Nivea

För under 500 kronor kan du upptäcka många storsäljare från Nivea. I luckorna finns både kropps- och ansiktsvård. Kanske hittar du en ny budgetfavorit till din rutin?

Kalendern finns att köpa här (länk till Lyko).

25. Adventskalender från Glossybox

Babor, Elemis och Benefit Cosmetics... Glossybox satsar återigen stort och levererar en riktigt lyxig kalender som innehåller både makeup, hudvård och kroppsvård. Va sägs till exempel som en megalyxig ögonskuggspalett? Värdet på kalendern är över 5400 kronor, men kalendern blir din för under tusenlappen. Och det bästa av allt?

Kalendern finns att köpa redan nu. Läs mer och köp kalendern här (länk till butik).

26. Adventskalender från Clinique

Clinique kommer i vanlig ordning med en kalender fullproppar med godbitar från märket. I kalendern finns allt från storsäljare som Moisture surge och Take the day off, men också en hel del makeupprodukter för läppar, ögon och kinder... och mycket annat!

Kalendern finns att köpa här (länk till Lyko).

27. Adventskalender från Babor

Är du en riktig nörd vad gäller serum och ampuller? Då är Babors kalender något för dig! I kalendern finns 24 ampuller som bygger upp till en strålande hud lagom till julafton. Kanske hittar du din nya favorit?

Kalendern finns att köpa här (länk till Lyko).

28. Adventskalender från Voluspa

Älskar du doftljus och bränner gärna igenom ett gäng per säsong? Då är Japonica 12 Day Advent Calendar från Voluspa kalendern för dig! I kalendern finns 12 luckor med ljuvliga doftljus som helt klart ökar mysfaktorn.

Kalendern finns att köpa här (länk till Åhlens).

29. Adventskalender från Schwarzkopf Professional

Alla hårfantaster – se hit! I år komer hårföretaget Schwarzkopf Professional med en egen kalender och 24 härliga överraskningar. Håraccessoarer, hårvård och styling – kalendern har allt.

Schwarzkopf Professionals adventskalender finns att köpa nu. (länk till Eleven)

30. Adventskalender från Maria Åkerberg

Svenska skönhetsföretaget Maria Åkerberg har i år skapat en variant av en julkalender. Nämligen A five piece calendar. Luckorna kan öppnar varje advent och på julafton, eller so en förberedelse dagarna innan jul.

Här kan du köpa kalendern (länk till Lyko).

31. Adventskalender från Kiehl's

Vill du investera en kalender lika vacker som ett konstverk? Då är det adventskalendern från Kihel's du ska kolla på! I kalendern, som är skapad i samarbete med den franska konstnären Marylou Faure, finns favoriter för hår, kropp och ansikte.

Kalendern har ett värde på närmare 2500 kronor och finns att köpa här (länk till Kicks).

32. Adventskalender från Origins

Hudvårdsmärket Origins ger dig i år möjligheten att få en strålande hud lagom till jul. I kalendern finns 12 luckor, som du antingen öppnar varannan dag under december månad, eller öppnar 12 dagar innan jul. I kalendern finns storsäljare som Charcoal Mask, Frothy Face Wash och Oil-Free Moisturizer.

Här kan du läsa mer och köpa kalendern (länk till Kicks).

33. Adventskalender från H&M

Vill du göra om ditt badrum till ett härligt hemmaspa? Då hjälper adventskalendern från H&M dig på traven. I de 24 luckorna finns bland annat härliga kroppsprodukter, badskum och badbomber.

Här kan du köpa kalendern (länk till H&M).

34. Adventskalender från MAC

MACs adventskalender är en dröm för makeup-älskaren. I de 24 luckorna gömmer sig flera av märkets storsäljare som Strobe cream, Prep+prime fix + och flera olika ögonskuggor. Ett perfekt tillfälle att upptäcka nya favoriter! Kalendern har ett värde av närmare 4000 kronor. Men du måste vara snabb. Kalendern brukar sälja slut snabbt (och finns just nu endast att köpa här (länk till butik))!

Här hittar du MAC adventskalender 2021 (länk till butik).

35. Adventskalender från La Mer

Har du drömt om att dela samma hudvårdsrutin som JLo, Kim Kardashian och Victoria Beckham? Nu är det möjligt att göra det – till en bråkdel av priset mot vad det brukar kosta. La Mers lyxiga kalender The world of La Mer Advent calendar är värd över 6600 kronor (!) och innehåller 12 lyxiga hudvårdsprodukter. Bland annat krämernas Rolls-Royce, Crème de la Mer. Lyxigt värre!

Här kan du läsa mer om innehåller och köpa kalendern från La Mer (länk till Kicks).

36. Adventskalender från Jo Malone London

I adventskalendern från Jo Malone London finns allt och lite till för doftälskaren. I den härliga och urlyxiga kalendern finns parfymer, handtvål och lotion. Dessutom ska tomten ha gömt en 30 ml-parfym i någon av luckorna.

Kalendern finns att bevaka här (länk till Kicks).

37. Adventskalender från Nordicfeel

Medik8, Xlash (i full size), Oscar de la Renta, Filorga, Biotherm (i full size) och Sensai. Det finns många härliga märken i Nordifeels adventskalender i år. Kalendern kommer i en stor necessär och många av produktern är full size!

Här kan du köpa kalendern (länk till Nordicfeel).

38. Adventskalender från Biotherm

Det franska hudvårdsmärket Biotherm erbjuder 24 luckor med härlig hudvård. I kalendern finns allt för kropp och ansikte och klassiker som Lait Corporel och Life Plankton Essence. Men också den nya, superbra krämen Cera Repair Cream.

Här kan du bevaka den prisvärda kalendern (länk till Åhlens).

39. Adventskalender från Lancoôme

Lancôme erbjuder en kalender med smink, doft och hudvård! I kalendern finns bland annat en full size-mascara och en full size-handkräm men också läppstift och concealer. Lyx, lyx, lyx!

Här kommer du till bevakningen av kalendern (länk till Lyko).

40. Adventskalender från Sephora Collection

Förutom den stora kalendern med Sephoras (länk till butik) bästsäljande favoriter, kommer också Sephora med kalendern från det egna märket Sephora Collection. I kalendern finns både makeup, hud och kroppsvård!

Här kommer du direkt till kalendern (länk till butik).

41. Adventskalender från OPI

Nagelmärket OPI kommer i år med en fin kalender som gör det möjligt att bygga upp nagelgarderoben ordentligt. I den prisvärda kalendern gömmer sig snygga minilack i regnbågens alla färger.

Här kan du köpa kalendern från OPI (länk till butik).

42. Adventskalender från YSL

YSL sätter en extra guldkant på tillvaron i år! I den lyxiga kalendern finns två full size-produkter, en exklusiv gåva och 21 härliga minisar. I kalendern finns många storsäljare så som Rouge Volupté Shine och Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte Lipstick men också doftfavoriter som Black Opium och Mon Paris.

Kalendern finns att köpa här (länk till Kicks)!

43. Adventskalender från Sensai

I år kommer det lyxiga märket Sensai med en 12 days-kalender. I luckorna hittar du storsäljande favoriter inom makeup, hudvård och kroppsvård! Vad sägs till exempel om att få smörja ansiktet med härliga Absolut silk cream eller få en riktig skönhtessömn med Extra intensive mask?

Kalendern finns att köpa här (länk till Kicks).

44. Adventskalender från Benefit cosmetics

Benefit cosmetics erbjuder en kalender med 12 luckor med favoriter som Hoola bronzer, Gimmie brow och The porefessional primer. Har du länge velat testa märket är det här den perfekta möjligheten att upptäcka favoriterna.

Adventskalendern från Benefit cosmetics finns att köpa här (länk till butik).

45. Adventskalender från Glowid

Till mångas stora förtjusning kommer nu GlowiD med en egen kalender i år! I kalendern finns bland annat hela elva produkter i full size, sex sheetmask och två beautytools. Spänningen är verkligen olidlig!

Här kommer du att kunna köpa kalendern (länk till butik)!

46. Adventskalender från Sniph

Doftprenumerationstjänsten Sniph kommer för tredje året i rad med en adventskalender med väldoftande favoriter – både för dig och ditt hem. I de 24 luckorna gömmer sig bland annat en rumsspray, hudvård från härliga Sunday Riley samt favoriter från Molton Brown och Sachajuan. Och såklart även flera härliga parfymer att addera till doftgarderoben. Värdet på kalendern är 6000 kr!

Här kan du läsa mer och köpa kalendern.

47. Adventskalender från Giorgio Armani Beauty

En snygg och lyxig låda fylld med härlig beauty – dessutom till ett värde på 5200 kronor. Adventskalendern från Giorgio Armani beauty är för den som gillar lyx, lyx, lyx! I luckorna gömmer sig bland annat storsäljande dofter, härliga läpprodukter och till och med några full size-produkter.

Kalendern från Giorgior Armani beauty finns att köpa här (länk till Åhlens).

48. Adventslkalender från Eleven

Clarins, Filorga, svenska Estelle & Thild, Xlash och Medik8 – i årets adventskalender från eleven finns många fina märken att upptäcka. Den här adventskalendern kommer som en stor necessär (perfekt för resan eftersom du kan samla allt på ett och samma ställe) och hela kalendern har ett värde på över 4000 kronor.

Klicka här för att komma direkt till kalendern (länk till Nordicfeel).

Listan uppdateras och fyllas på kontinuerligt fram till jul!

Här hittar du alla adventskalendrar som finns att köpa på Åhlens (länk till Åhlens).

Här hittar du alla adventskalendrar som finns att köpa på Lyko (länk till Lyko).

Här hittar du alla adventskalendrar som finns att köpa på Kicks (länk till Kicks).

Här hittar du alla adventskalendrar som finns att köpa på Nordicfeel (länk till Nordicfeel).

Här hittar du alla adventskalendrar som finns att köpa på eleven (länk till Eleven).